18-10-2018, 05:21 PM
(18-10-2018, 05:04 PM)تامینا نوشته: سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید
در نامه دوم به استادی در مورد ساپورت مالی پرسیدم و به فاند اشاره کردم برای دکتری.همچنین دانشگاه شهریه می گیره و هزینه خوابگاه. جوابی که ایشون دادند:
Depending on your score, you can win the full scholarship without life expense. It means that you will be able to get a tuition waver if you study hard.
1-واقعا با فول اسکالرشیپ میتونم با ارامش رو تحصیلم تمرکز کنم؟
2- یعنی من باید سخت مطالعه کنم تا اسکالرشیپو بدن؟ از همون بدو ورود تعلق نمی گیره و باید خودم بپردازم؟
سلام
1. خیر، استاد شما اعلام کردند که با این کمک هزینه میتوانید شهریه را پرداخت کنید و هزینه ی زندگی با خود شما است، ضمنا اعلام نشده که از چه تاریخی میتوانید این کمک هزینه را دریافت کنید.
2. خیر، کمک هزینه هایی که از بدو ورود تعلق میگیرند کاملا مشخص هستند و حتی در نامه ی پذیرش نیز اعلام میشود که در سفارت نیازی به اثبات تمکن مالی پیدا نکنید.
نکته: با توجه به نرخ ارز حتی کمترین هزینه های زندگی در کشورهای اروپایی قابل توجه خواهند بود، اگر تمکن مالی مناسبی ندارید و مهمتر از آن به ادامه تحصیل بدون نگرانی از مسائل مالی فکر میکنید حتما به دنبال کمک هزینه های دیگری باشید که تمامی هزینه ها را پوشش میدهد که شامل تمام هزینه ی شهریه به علاوه هزینه زندگی است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید