22-04-2018, 04:44 PM
(22-04-2018, 04:33 PM)sarah9093 نوشته: دوست گرامی منم از کاربران قدیمی آن فروم هستم (2012 ) و خب بسیاری از کاربران قدیمی آن فروم از جمله شما و نیز بنیانگزار آن فروم و این فروم یعنی جناب بابک را بخوبی می شناسم. بله کاربران خوبی بودند که متاسفانه دیگر نیستند کاربران نخبه ای که نظیرشان را نه در فضای مجازی ایرانی و نه در فضای حقیقی ایرانی می توانیم پیدا کنیم. کسانی که علاوه بر نخبگی بسیار دلسوز و مهربانانه دیگران را راهنمایی می کردند. اما متاسفانه دیگر نیستند. یکی از دلایل سر زدن من به این فروم مسلما بخاطر خوشگلیش نبودهتنها به خاطر دیدن کاربران قدیمی آن فروم بود که هنوز که هنوزه پستهای چند سال پیششان در آن فروم کمک کننده و ارزشمند است. و چه اتفاق خوبی بود امروز که من در همان شروع فعالیتم در اینجا با دو تن از همان کاربران ارزشمند aa ، یعنی شما و جناب automotive هم کلام شدم
شما لطف دارید
همه چیز دست جناب بابک سلامت است
فکر کنم کمی سرشان شلوغ شده البته ما هم همینطور
اینجا هم کاربران خوبی داشت ولی صادقانه و به دست خود رفتند چون وقت نداشتند و همین باعث شد کمی فروغ فروم کمتر بشه
همچنین تلگرام خودش یکی از عوامل قوی است. هرچند حرف شما منطقی هست و جای فروم رو نمیده ولی همین الان برین گروه آلمان که اسمش رو نمیارم چندین هزار کاربر به جای وقت گزاشتن در فروم رفتن تلگرام
خود بحث تبلیغات که خب در این دنیا الان خیلی روش کار میش ولی اینجا خب عام المنفعه است
ظاهر هم که بله من قبول دارم اون مورد رو
.....
و خیلی موارد دیگر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.