(21-04-2018, 09:52 AM)amirfriendship نوشته: گویا از امسال مهم نیست کدوم دارالترجمه کار را انجام بده. این درسته؟
من به کل این لیست پست اول، زنگ زدم و همشون گفتن زودتر از تیر تحویل نمی دن. اما یک دارالترجمه دیگه تو شهر پیدا کردم، گفت 15 روزه تحویل میده.
اگر به اون لیست ندیم مشکلی نداره؟
اکثر سوالاتی که شما میپرسید خارج از حیطه دانش دوستان است.
کسی اینجا افسر سفارت نیست و واقعا نمیدونه که ایا غیر از اون چند تا، میشه داد یا نه.
به راحتی زنگ بزنید از سفارت بپرسید اگر گفتن نمیشه کمی اضافی پول بدید همین فردا هم ترجمه ها رو تحویلتون میدن!
حجم کسانی که میرن ایتالیا بسیار بالاست به خاطر بورس استانی بنابراین این داراترجمه ها هم کمی سو استفاده کرده با سفارت زد و بند میکنند تا فقط کار رو به ایناها بسپارند
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.