07-01-2018, 09:21 PM
(20-12-2017, 09:55 PM)Mehdi_rpd نوشته: سلام
وقت بخیر
در خواست ویزای توریستی شنگن از طرف سفارت فرانسه برای من و همسرم با وجود کامل بودن تمام مدارک به دلیل ” قصد شما مبنی بر ترک حوزه شنگن بیش از سررسیدن موعد انقضای روادید به اثبات نرسید ” رد شد. این درحالیه که من گواهی اشتغال معتبر به همراه برگ مرخصی و تاریخ بازگشت به کار ارایه کرده بودم و بلیط برگشتم تهیه کرده بودم.
چه دلیلی میتونه داشته باشه و مجددا کی میتونم برا اخذ ویزا اقدام کنم و از کدوم کشو میتونم راحت تر اینکارو انجام بدم. ممنون
سلام
برای اطمینان ترجمه سند ملکی (در صورت وچود) به همراه داشته باشید، در غیر این صورت میتوانید از طرف آژانسهای معتبر که به صورت مداوم تورهای مسافرتی به فرانسه دارند اقدام کنید.
اگر فرزند ندارید و به همراه همسرتان قصد سفر دارید احتمال ریجکت بسیار بالا است، مخصوصا که از یکی دو سال قبل افرادی از این طریق اقدام کرده اند و پ ن ه ا ن د گ ی دریافت کرده اند و چنین مشکلاتی را برای سایر افراد به وجود آورده اند. زمان سفر نیز به نظر من برای مواقع شلوغ و توریستی باشد با این کار اگرچه هزینه سفر بالاتر میشود، اما احتمال دریافت ویزا بهتر خواهد بود.
(07-01-2018, 12:56 PM)amirmj نوشته: درود بر شما
با عرض تشکر و قدردانی بابت پاسخگویی به سوالات
آخرین سوال :
دختر خاله مادر به همراه همسرشان که هلندی هستند من و مادر را دعوت نموده اند،آیا نیازی به پر کردن سوالات 34 و 35 می باشد؟اگر بله مشخصات کدامیک را بنویسم ؟سپاسگزارم
سلام
پاسخ شما در ارسال زیر وجود دارد.
لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید