عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
ادامه تحصیل در مقطع ارشد در داخل کشور یا اخذ پذیرش

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
ادامه تحصیل در مقطع ارشد در داخل کشور یا اخذ پذیرش
آفلاین TaRaNeh_R
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-11-2017, 11:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-11-2017, 02:11 AM توسط MaMi.)
سلام.
من الان واقعا سردرگم هستم نمیدونم چه تصمیمی درسته! Confused
من لیسانس مهندسی IT دارم از دانشگاه دولتی خوب با معدل 16.
2 سال پیش درسم تموم شده و مهارت برنامه نویسی جاوا و Jee دارم یک سال سابقه کار.یه مقاله کنفرانس بین المللی دارم.

تصمیم به ادامه تحصیل یا مهاجرت دارم ( گزینه اول آلمان بعد کانادا بعد اتریش). چون تاحالا تصمیم به مهاجرت نداشتم تافل یا آیلتس یا مدرک زبان (b1  یا b2) ندارم.

برای ادامه تحصیل دو راه دارم :1. یا اینکه کنکور بدم ایران یه دانشگاه خوب قبول بشم (که کار سختیه انصافا) و بعد سعی کنم رزومه ام خوب بشه با مقالات و مدرک زبان و معرفی نامه خوب که بتونم بورسیه یا فاند بگیرم برای دکترا یا حداقل شانس پذیرش بهتری داشته باشم.
2. برای ارشد اقدام کنم برای اپلای گرفتن و الان برم به دنبال مدرک زبان گرفتن با همین رزومه.

از بین این گزینه ها خب گزینه 1 همه اش بر پایه احتمال شدن یا نشدن هست که اگر بشوند شانس برای پذیرش یا بورس از جاهای خوب میره بالاتر. همچنین هزینه های اقامت در خارج برای ارشد رو نمی پردازم و هزینه کمتری برام داره. (مقوله هزینه بحثیه که برام مطرحه خیلی)

گزینه 2 هم خوبیش اینه که درگیر کنکور و احتمالات نمیشم.

حالا میشه مزایا و معایب هر کدوم از این راه ها رو بگید و اینکه راه دیگه ای به نظرتون میاد. کلا میصرفه از مقطع ارشد برم خارج یا نه ارشد رو ایران بگیرم برای دکترا برم خارج؟ و اینکه آیا با شرایط کنونی امکان پذیرش گرفتن دارم؟ در دانشگاه با چه سطحی؟

شرایط تحصیلی در مقطع دکتری چجوریه؟ اینکه میگن شغل محسوب میشه تحصیل در مقطع دکتری یعنی چی؟

سوال بعدیم اینه کار دانشجویی برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا چجوریه؟ کفاف هزینه ها رو میده کار دانشجویی؟ در تعطیلات تابستان اجازه کار دانشجویی به دانشجویان غیر اتحادیه اروپا رو میدن؟

لطفا لطفا کمکم کنید. تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
ادامه تحصیل در مقطع ارشد در داخل کشور یا اخذ پذیرش - توسط TaRaNeh_R - 26-11-2017, 11:52 PM
RE: ادامه تحصیل در مقطع ارشد یا گرفتن پذیرش - توسط retro44 - 27-11-2017, 02:40 AM
RE: ادامه تحصیل در مقطع ارشد یا گرفتن پذیرش - توسط TaRaNeh_R - 27-11-2017, 12:55 PM
RE: ادامه تحصیل در مقطع ارشد یا گرفتن پذیرش - توسط automotive - 27-11-2017, 11:09 AM
لیسانس مجدد ، اپلای مستر،آری یانه - توسط foru - 24-01-2018, 08:04 PM
RE: لیسانس مجدد ، اپلای مستر،آری یانه - توسط AitUniversity - 29-01-2018, 01:22 AM
RE: لیسانس مجدد ، اپلای مستر،آری یانه - توسط foru - 30-01-2018, 10:45 PM