03-11-2017, 09:48 PM
(03-11-2017, 07:58 PM)nox نوشته: من پذيرش مستر واسه ترم بهار گرفتم.. بدون فاند . سابقه كار تو شركت خصوصي دارم .. مجردم و دختر .. ونتيجه پذيرشم تازه اومده و تا ارسال كد از دانشگاه و اينكه بتونم وقت سفارت بگيرم .. احتمالا وقت سفارتم واسه ١ ماه ديگه باشه ..
سوالم اينه كه سفارت دوبي و آنكارا كدوم واسه اين شرايط بهتره .. ؟ و اينكه با توجه به زمان .. اصلا منطقي هست اقدام كنم الان ؟
برا پاییز سال بعد پذیرش دارید؟ نه هیچ وقت اقدام برای ویزا دیر نیست. البته خب شرایط کمی سخت تر شده نسبت به قبل.
خیلیا ظاهرا اطلاع ندارند اصلا . حتی اونایی که وقت داشتن پا شدن رفتن آنکارا. سفارت آمریکا در انکارا تا اطلاع ثانوی بسته هست و عملا وقتی هم نمیده و وقت خیلیا که با اون همه زحمت گرفته بودن به هدر رفته.
من جای شما باشم برای دو ماه اینده وقت سفارت امارات رو میگیرم. بازه خوبی دارین. برا 3 ماه اینده اگر نشون میده وقت بگیرین.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.