11-09-2017, 06:45 PM
(11-09-2017, 05:54 PM)shapol46 نوشته: مرسی. من Oxford Collection سرچ کردم که دیکشنری اومد (Oxford Collocations Dictionary) برای همین خیلی تعجب کردم.
تجمیع این عبارات را میوان در قالب فرهنگ ارائه کرد، اما شما باید از کتابایی استفاده کنید که فقط بخش مرتبط با آزمون را ارائه داده است یا از یک کتاب جامع استفاده کنید و فقط موارد مورد استفاده در آزمون را خود شما به صورت انتخابی مطالعه کنید، خود من از نرمافزار Oxford Collocations Dictionary را استفاده میکنم اما فقط برای چک کردن، نمیتوان از روی فرهنگ به صورت انتخابی مطالعه کرد.
دقیقا همانند این است که واژهها را به صورت مستقیم از روی فرهنگ واژه مرجع مطالعه کنید که اصلا کار جالبی نیست، کتاب 504، 400،1100 و غیره به عنوان راه حلی برای یادگیری واژههای جدید و پرتکرار ارائه شده اند، در برخی کتابهای آموزش آزمونهای بین المللی میتوان این موارد را مشاهده کرد، اما به طور کل من کتاب English Collocation in Use از انتشارات Cambridge را پیشنهاد میکنم، نیازی به فراگیری تمام کتاب نیست و فقط بخشهایی که به نظر شما در امتحان نیاز خواهند شد را مطالعه کنید، احتمالا از کتابخانه نیز بتوانید این کتاب را به امانت بگیرید و یا نسخه PDF آن را دانلود کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید