02-09-2017, 10:15 PM
(02-09-2017, 08:24 PM)Moji67 نوشته: از این تی پی او ها شروع کردم چون فکر میکنم نرسم همه رو جواب بدم.
کتاب که نه ولی قبل از هر اسکیل چندبار نوت فول مربوط بهش رو میبینم بعد میرم سراغ تست. تو نوت فول میگه بعد از پیدا کردن جواب هر سوال برو سوال بعد رو بخون و از جای قبلی که خوندن رو رها کردی، شروع به خوندن کن تا برسی به جواب سوال. من این کارو نمیکنم. اگه سوال جدید مربوط به پاراگراف nام میشه من دیگه بر نمیگردم از اونجایی که رها کردم تا سر پاراگراف n بخوندنم و مستقیم پاراگراف nام رو شروع میکنم! کلاً برام مهم نیست متن رو بفهم یا نه سعی میکنم با استراتژی نوت فول جواب هر سوال رو تو گزینه ها پیدا کنم.
رایتینگ ایندیپندنت 4-5 نوشتم. اما تعداد لغاتم بین 400-450 هستش. بقیه موارد رو هم شروع نکردم هنوز.
وقتی میخوام نت بردارم همه چی بنظرم میرسه که سوال باشه. سعی میکنم همه چی رو بنویسم. وقتی جمله رو میشنوم پیش خودم میگم خلاصش رو چی بنویسم که وقتی بر میگردم بفهمم چی بوده. اینجوری کلی تایم ازم گرفته میشه و عقب میوفتم. من بیشتر تو لکچر مشکل دارم. تو کانورسیشن اول نیازی به نت برداری هم ندارم!
یه سوال دیگه. چطوری میشه نمره ریدینگ و لیسینیگ رو محاسبه کرد؟
خب برو از TPO اولی ها ولی مثلاً یکی در میون بزن.
در مورد ریدینگ چون طولانیه (جدیداً هم طولانی تر شده)، امکانش نیست همه ریدینگ رو خوند. بهتره سوال رو بخونی و دنبال جواب بگردی.
رایتینگی که لیسنینگ هم داره اینتگریتده. باید ببینی اونو چجوری نت بر میداری. چون تو تافل عملاً مهمترین نکته لیسنینگ و نت برداری از اونه. چون هم تو رایتینگ میاد و هم اسپیکینگ.
یعنی تو لیسنینگ صبر میکنی جمله تموم بشه و بعد شروع میکنی به نت برداری؟ فکر نکنم ایده خوبی باشه ها! سعی کن همزمان نت برداری نه اینکه بخوای خلاصه کنی.
برای نمره هم این 2 تا فایل از آفیشال گاید به نظرم خوبن.