20-06-2017, 07:26 PM
(16-06-2017, 03:13 PM)soheildif نوشته: میشه بپرسم بازاره کاره FPGA چه مشکلی داره ؟ اتفاقا خیلی هم بازاره کار داغی داره. من خودم FPGA کار می کنم. شرکت های Intel (که الان Altera رفته جزوش) Cadance Synapsys Xillnix Nvidia و 100 ها شرکت دیگه تو سیلیکون ولی قلب صنعت دنیا به FPGA کار و زبان Verilog VHDL نیاز دارند که بسیاری از ایرانی ها الان در همین شرکت ها با حقوق بالا FPGA کار می کنند.سلام. تبریک می گم و امیدوارم موفق باشید
بازار کار FPGA هیچ مشکلی نداره ولی من عرض کردم من خوشم نمیاد و راستش اصلا سمتشم نرفتم چون باهاش ارتباط برقرار نکردم هیچوقت(خب من کنترلی هستم

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم