20-06-2017, 10:34 AM
(16-06-2017, 01:11 PM)azam_moradi66 نوشته: با سلام
ایا برای دکترای کامپیوتر امکان کار در صنعت بعد از تحصیل در امریکا وجود دارد ؟یا فقط کار تدریس و هیأت علمی شدن در دانشگاه؟
کاملا معمول و متداول هست که دکترای کامپیوتر در صنعت کار کنه. خود من یک نمونهاش هستم و در شرکتهایی که کار کردم تعداد دکتراهای کامپیوتر در بین همکاران نسبتا زیاد بوده و هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.