20-05-2017, 10:28 AM
(18-05-2017, 05:13 PM)ندااا نوشته:سلام، واقعا ممنونم بابت راهنمایی هاتون. چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید.من ارشد معماری هستم از دانشگاه آزاد و در دو سال اخیر در دو مقطع ارشد و دکتری تونستم از دانشگاههایی تاپ و متوسط آمریکا پذیرش بگیرم. ولی به علت نداشتن فاند و هزینه ها خیلی بالا آمریکا الان تصمیم گرفتم یه مستر در زمینهاز دانشگاه خیلی خوب ترکیه بگرم تا بعد برای دکتری برای آمریکا اقدام کنم.building scienceبا توجه به اینکه این گرایش بیشتر یک رشته فنی محسوب میشه به نظرتون بعد از فارغ التحصیلی دکتری چقدر شانس یرای پیدا کردن شغل دارم؟اصلا به نظرتون خوندن مستر مجدد در ترکیه برای تغییر گرایش فکر خوبی هست یا نه؟در ضمن آیا فاکتور سن برای پیدا کردن شغل در آمریکا مطرح هست و چقدر تاثیر داره؟
به طور کلی وضعیت کار در رشته معماری در امریکا خیلی خوب نیست. من دوستانی دارم که از دانشگاههای بسیار خوب ایران فارغالتحصیل شدهاند و چندین سال هم در امریکا سابقه کار دارند، اما باز هم کارهای چندان پر درآمد و مطلوبی ندارند.
گفته بودید که میخواهید یه کارشناسی ارشد دیگه بگیرید تا راحتتر بتونید گرایش عوض کنید. راستش عوض کردن گرایش شاید بتونه شانس گرفتن شغل رو کمی تغییر بده، اما لزوما باعث گرفتن فاند نخواهد شد، مگر این که مطمئن باشید که گرایش جدید گرایشی هست که فاند براش بیشتر پیدا میشه.
در مورد سن برای پیدا کردن کار، چندان مهم نیست و چند سال این ور اون رو تاثیر چندانی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.