10-05-2017, 02:08 AM
(09-05-2017, 03:14 PM)amjodeiri نوشته: alam matin jan
من 33 سالمه. لیسانس ام از دانشگاه تهران مرکز در رشته ی مهندسی مکانیک ذر سال 1388
بعد از اتمام درسم به کشور امارات مهاجرت کردم و از دانشگاه استرالیایی فوق لیسانس مدیریت کیفیت گرفتم
6 سال سابقه ی کار به عنوان مدیر در دبی دارم
در حال حاضر از دانشگاه کنکوردیا در کبک کانادا پذیرش گرفتم در رشته ی Graduate Certificate in Mechanical Engineering
و قصد دارم به همراه همسرم(ویزیت ویزا) اقدام کنیم برای ویزا
حساب بانکی 40 میلیون به اسم خودم و 150 میلیون به اسم همسرم و 105 میلیون به اسم پدر همسرم
سند خونه به اسم پدرم و سند زمین به اسم پدر همسرم
از شرکتم هم نامه دارم در رابطه با این که بعد از اتمام درسم باهاشون کار میکنم مجددا"
بیمه ی بازنشستگی هم در ایران دارم
خواستم بدونم امیدی برای گرفتن ویزای دانشجویی هست؟؟
ممنونم
اگر برای master مجدد پذیرش گرفته باشید از دید officer کاملا مشخص خواهد بود که هدفتون درس خوندن نیست...
در شرایط شما سند خونه به اسم دیگران هم شاید چندان کارا نباشه... چرا که معمولا برای دانشجوهای تازه کار که دارایی خاصی ندارن، tie از این نوع مورد قبوله... در مورد شما با این سن و سال و سابقه کار، نداشتن سند به اسم خودتون تازه می تونه این شائبه رو برای officer ایجاد کنه که همه زندگی و دارایی هاتون رو فروختید برای رفتن (و موندن)...
از طرفی اقدام همزمان با همسرتون هم خطر reject رو بالاتر از چیزی که هست می بره...
فرآیند ویزا می تونه بالذات خیلی غیر خطی و طبیعتا پیش بینی ناپذیر باشه... ولی (براساس تجارب شخصی و مشاهداتم) به نظرم case تون به وضوح مهاجرتی هست و شانس بالایی ندارید...