14-04-2017, 10:33 PM
(14-04-2017, 04:13 PM)automotive نوشته: سلام
احتمال همیشه وجود دارد، با توجه به رزومه ی شما امکان دریافت کمک هزینه وجود دارد، فقط دو نکته مهم.
1. حتما قبل از اپلای با اساتید ارتباط برقرار کنید و اگر شما را به عنوان دانشجوی خود قبول کردند، سپس اقدام به اپلای کنید، حتما توجه داشته باشید که به شما پاسخ مثبت داده شده باشد، نه اینکه یک تمپلت عمومی با محتوای تشویق به اپلای دریافت کرده باشید.
2. برای اروپا هم اقدام کنید، در کانادا معمولا کمک هزینهها زیاد نیست و در حالت بسیار خوب میتواند یک زندگی معمولی دانشجویی را برای شما ایجاد کند (شاید در شرایط مشابه در اروپا کمی این وضعیت بهتر باشد، البته توقع زیادی نداشته باشید، به هرحال کمک هزینه یا حقوقی که دریافت میکنید باید علاوه بر پرداخت شهریه و بیمه و ... هزینهی زندگی شما را تامین کند).
خیلی ممنون از راهنماییتون. بله اساتید رو راستش فعلا دارم دانشگاها رو سرچ میکنم و ایمیل هاشون رو جدا میکنم که بعد امتحان زبانم بتونم سریع شروع کنم به ایمیل زدن.راستش هنوز نتونستم مقدار فاندی که میدنو توی سایتهاشون پیدا کنم.نمیدونم اصلا شانس دارم یا نه. اروپا هم راستش واقعا نمیدونم کدوم کشور رشته ما رو خوب داره و کدوم یکی بعد تحصیل هرچند کم ولی شانس اقامت داخلش هست.