13-04-2017, 05:55 PM
(13-04-2017, 04:44 PM)Sara112 نوشته: من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.
البته شاید هم به این نتایج نشه اطمینان کرد.
من اطلاعاتی در مورد دانشگاه های آمریکا و کانادا ندارم اما تو نتایج پذیرش کم نیستند افرادی که با معدل لیسانس زیر ۱۵ از آمریکا و حتی کانادا پذیرش گرفتند.
البته شاید هم به این نتایج نشه اطمینان کرد.
مطالبی که اعلام شد در ارتباط با بیشتر دانشگاههای آمریکا و کانادا است، نه تمام آنها.
در هنگام اپلای دو نوع requirement نیاز است.
1. نوعی که اجباری است، همانند نمرهی زبان (همانند TOEFL)، دانشنامه، توصیه نامه و ...
2. نوعی که اختیاری است، همانند مقاله ISI
این دو مورد هم توضیحاتی دارند.
در ارتباط با نوع 1، شما نمیتوانید بدون دانشنامه اپلای کنید، نمیتوانید بدون توصیهنامه اپلای کنید، این قانون است و هیچ استادی (حتی اگر عضو هیات علمی باشد) نمیتواند قانون دانشگاه را زیر پا بگذارد.
زمانی که نمرهی مورد نظر دانشگاه TOEFL 90 است، شاید به شما با TOEFL 70 هم پذیرش مشروط بدهند، اما بدون نمرهی TOEFL نمیتوانید اپلای کنید.
در ارتباط با نوع 2، قانونا هیچ نیازی به این requirement نیست، حتی در بهترین دانشگاههای دنیا هم مشاهده نکردم که صحبتی از مقاله ISI در ارتباط با اپلای شده باشد.
اما زمانی که بحث رقابت در پیش است، شما باید مقاله ISI داشته باشید.
نتیجه: اگر در قسمت Admission Requirement داتشگاهی که قصد اپلای دارید، معدل 3 از 4 در مقطع لیسانس ذکر شده باشد، قانونا شما رد صلاحیت خواهید شد.
اما اگر در دانشگاه از حداقل معدل صحبتی نشده بود، شما میتوانید اپلای کنید و فردی که پروندهها را بررسی میکند، با مشاهدهی نمرهی زبان بالا یا شاید هم مقالات زیاد، به پذیرش شما راغب میشود.
چند نکته مهم: ایالاتمتحده دانشگاههای خصوصی دارد که مدارک آنها فاقد اعتبار علمی است.
دریافت پذیرش از یک دانشگاه خصوصی درجه سه با دریافت پذیرش و فاند از یک دانشگاه درجهی یک، از زمین تا آسمان تفاوت دارد.
بارها اعلام کردهام که در بحث اپلای اغراق صورت میگیرد، تجربه من در این سالها این موضوع را ثابت کرده است.
حال اگر شما قصد اپلای با این رزومه را بدون در نظر گرفتن مواردی که اعلام کردهام دارید، بدانید که تصمیم گیرندهی نهایی شما هستید، فقط زمانی که ریجکت شدید، بابت هدر رفتن صد ها دلار سرمایه و عمر خود و از دست دادن فرصتهای دیگر، به ما خرده نگیرید.
باز هم اعلام میکنم، در هیچ دانشگاه معتبری قانون دانشگاه را برای یک دانشجوی بینالملل معمولی زیر پا نمیگذارند، هرچند مواردی بوده که حتی برای بهترینها هم این قوانین زیر پا گذاشته نشده است.
بلند پروازی بسیار خوب است، اما شما را به خاک ایالات متحده نخواهد رساند، در همین فروم افرادی هستند که سالها تلاش میکنند اما هنوز از خاک ایران خارج نشدهاند.
با چشم باز اپلای کنید و نتیجه آن را ببینید.
ضمنا منبع رسمی اپلای، اصلا صحبتهای من و ترکان نیست.
تنها منبع رسمی اپلای، وبسایت دانشگاه مقصد است.
هر چیزی که در قسمت Requirement نوشته شده را باید داشته باشید، این قسمت اختیاری نیست، بلکه اجباری است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید