04-04-2017, 10:40 PM
(04-04-2017, 02:21 PM)NegarNegar نوشته: سلام من سال ۹۲ در رشتهٔ برق کنترل فارغالتحصیل شدم ( کارشناسی ) 16.81 .اول تصمیم داشتم کار کنم که کار پیدا نکردم و تصمیم گرفتم واسه ارشد برم کانادا ( چون خواهرم اونجا زندگی میکنه فکر کردم بهتره ) - آیلتس ۷.۵ آکادمیک در سپتامبر ۲۰۱۵ گرفتم. واسه SFU، UVic و UBC اپلی کردم که قبول نشدم ( دلیلشو گفتن چون سوپروایزر نداری). ساله بعد واسهٔ UNBC و MUN اقدام کردم که از دانشگاه UNBC پذیرش گرفتم واسه سپتامبر ۲۰۱۷ رشتهٔ کاپمپیوتر ساینس. ( MUN هنوز جواب نداده).
واسه پر کردن فرم ویزا چند تا سوال داشتم که رفتم از یه وکیل تو دفتر مهاجرتی پرسیدم و گفتن به تو ویزا نمیدن ۹۹%. چون:
۱. خواهرم ونکوور هست ( اگه میدونستم واسه ویزا امتیاز منفی داره اینهمه رو کانادا وقت نمیذاشتم.. خیلی اشتباه کردم)
۲. ۳ سال گپ دارم (البته تدریس خصوصی کامپیوتر و زبان به افراد فامیل میکردم + ۴ ماه سابقه کار در شرکت که مجبور شدم استعفا بدم. + یه سری کلاس هم رفتم مثل جوا، HTML، PLC، Network، MATLAB)
۳. تغییر رشته (اینو تو SOP میتونم درستش کنم چون کنترل و Automation بی ربط به کامپیوتر ساینس نیست و ۲ تا از درسیی که به عنوانه اختیاری پاس کردم مربوط به هوش مثنوی هست که سوپروایزرم هم به خاطره همون بهم اوکی داد البته فاند ندارم و با هزینهٔ خودم میخوام برم)
۴. تراول هیستوری
میشه رهنمایم کنید؟ ( تصمیم دارم استادی ویزا رو سابمیت اونم با اینکه احتمالش کمه چون واقعا خیلی رو آیلتس و پیدا کردن سوپروایزر و .. وقت گذشتم نمیتونم بیخیالش بشم)
در اینکه case شما برای officer جنبه ی مشکوک کم نداره شکی نیست...
به هر حال باید reject رو به شکل واقع بینانه ای به عنوان یک حالت محتمل در نظر داشته باشبد...
چند توصیه:
1- کل gap رو سعی کنید با سابقه کار الکی پوشش بدید...
2- سایر موارد رو بدون لاپوشانی گزارش کنید... اگر بفهمن چیزی بوده و نگفتین (مثلا همین حضور خواهرتون) بلاشک reject خواهید شد...
3- سعی کنید از حضور خواهرتون به عنوان جنبه ای از نیاز اجتماعی و tie بهره ببرید... مثلا بگید من نمی تونم بین غریبه ها مدت زیادی دووم بیارم و هدفم اینه بعد از درس برگردم ایران... و تو این مدت درس هم تصمیم گرفتم که برم جایی نزدیک یک آشنا (مثلا خواهرم) تا بتونم راحت تر این دوره اقامتی موقت رو بگذرونم... (هرچند گوش officer از این حرف ها پره!)