15-02-2017, 12:22 AM
(14-02-2017, 09:33 PM)alfred74 نوشته: سلام دوست عزیز پیام های مفیدتون رو خوندم . سوالی که اینجا مطرح هست استاد بنده در مقطع دکترا الان در واشنگتن در حال گذران تحصیل و تدریس هستند ایشون هم رشتشون اموزش زبان انگلیسی بود ولی با این تفاوت که ارشد رو ایران گرفتن و پایان نامشون با موضوع اموزش مدرن با استفاده از تکنولوژی بود که طی فرایند هایی به خاطر همین پایان نامشون بهشون بورس تعلق گرفت ولی طبق گفته خودشون اونجا با سختی های زیادی مواجه شدندسلام بر شما،
سوال اصلی اینجا هست که من قضیه برنامه نویسی رو به عنوان فعالیت های غیره معرفی کردم یه جورایی توش تخصص خیییلی بالا ندارم ولی در حدی هست که تو همین کشور خودمون پروژه برمیدارم و انجام میدم (بخش هایی رو که بلدم چون قسمت های مختلف داره خوتون هم در جریان هستید) مشکل اینه که من نمیدونم دقیقا به چه گرایش های از ارشد بورس تعلق میگیره ؟ ببیند من شنیدم آلمان دانشگاه های داخلیش تحصیل رایگان هست در صورتی که مدرک زبان C1 آلمان رو داشته باشی و اگه معدلت خوب باشه نیازی هم به آزمون ورودی نداری معدل لیسانس رو میگم !!! چقدر این حرف درسته و اینکه به عنوان مثال چون من المان رو میگم خیلی از دوستانم اونجا در حال گرفتن ارشد هستن گاها به صورت آزاد که میگن هزینه ارشد یکیشون حدود 48 میلیون تومن شده و این پول رو به صورت یک جا به سفارت المان تحویل میدی و ماهانه برات مدیریت میکنه و به خودت میده !!! رشته های فنی مهندسی رقابت بر سرشون زیاده ولی بورس خوبی هم میدن و شانس بورشون بالاس ولی رشته های انسانی شانس بورسشون پایینه و رقابت هم زیاد نیست .. اگه توجه کنید گفتم توصیه نامه های معتبر از اساتید برند دارم این ها هیچ کدوم تاثیر نداره ؟ ضمنن ایلتس 8 رو هم از ایران نگرفتم از دوبی گرفتم اینجا به یه بچه 5 ساله هم با پول ایلتس 8 میدن که وقتی میرن پای کار گندش در میاد !! اگه میشه راهنمایی کنید که چه رشته هایی برای ارشد بورس بهشون تعلق میگیره کشور های مد نظر من هم
المان
استرالیا
هلند
دانمارک
سوئد
هستند اگر بدونم ک توی یکی از این کشور ها شانس بورس توی هر رشته ای جز IT که گزینه آخرم هست برای ارشد شانس بورس دارم مدرک زبان رایج اون کشور مقصد رو هم میگیرم
ممنونم منتظر پاسخم
از نظر تسلط به زبان انگلیسی فکر کنم براحتی امکان بررسی گرایشها و کمک هزینه تحصیلی برای شما وجود داشته باشد، معمولا گرایشهای تحقیقی کمک هزینه دارند و گرایشهای واحد محور کمک هزینه ندارند.
اطلاعات من دربارهی رشته ی شما زیاد نیست.
برای آلمان هم قبلا گفتهام که آلمان هیچوقت رایگان نبوده و نیست، در گذشته شهریه دانشگاه بسیار پایین بوده که در حال حاضر چندین دانشگاه شروع به اخذ شهریههای قابل توجه گرفتهاند.
بله بحث 8700 یورو را صحیح به شما اعلام کردهاند.
قطعا توصیهنامه از یک استاد مطرح کمک بزرگی خواهد بود، اما به تنهایی کافی نیست. توصیهنامه فقط یک قسمت از چند قسمت رزومه برای اپلای محسوب میشود.
بحث آیلتس نیز به آن صورتی که شما فکر میکنید نبوده، البته بدلیل مسائلی دیگر آیلتس در ایران تصحیح نمیشود و برای تحصیح نمرات به خارج از کشور فرستاده میشود و بیشتر افراد نیز بسیار ناراضی هستند از نمراتی که دریافت میکنند، مخصوصا در قسمت نوشتاری آزمون.
اطلاعات من برای رشته های فنی و مهندسی است، شاید دیگر دوستان اطلاعاتی در ارتباط با رشتهی شما داشته باشند.
از میان کشورهایی که اعلام کردید فقط برای هلند کمک هزینهی تحصیلی برای مقطع ارشد مشاهده کردهام.
اگر برای دکتری قصد اپلای دارید که کار شما بسیار راحتتر خواهد بود.
نیازی به مدرک آن کشور نیست، فقط آیلتس یا تافل، ضمنا برای آلمان هم دوباره اشاره میکنم که 8700 یورو هزینهی سالیانه برای زندگی است و شهریه دانشگاه از این مبلغ مجزا است.
حتما چند دانشگاه مطرح را در رشتهی خود انتخاب کنید و شرایط کمک هزینهی تحصیلی را در آن مشاهده کنید
به عنوان نمونه اینجا ، لینک کورس اینجا و فاندهای موجود اینجا.
کمک هزینه وجود دارد اما باید مدام پیگیر باشید و وبسایت دانشگاهها را یک به یک بررسی کنید یا از سایتهای یابندهی کمک هزینه استفاده کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید