18-11-2016, 11:12 AM
(17-11-2016, 08:51 AM)Torkan نوشته: جناب یاسینسلام، براي rclجستجو كردم ولي چيزي دستگيرم نشد ميشه بگيد مخفف جي هست تا نتيجه ي بهتري بگيرم
در مورد سفارت که به اینجا مربوط نیست معمولا خیلیا صوری از دیگری قرض میگیرن میریزن به حساب دو روزه بعد نامه میگیرم از بانک اون مساله ای نیست.
من در امریکا علت کم شدن هزینه هام در ترم اول استفاده از rcl هست که خیلیا در موردش اطلاعاتی ندارن هست. خودتون گوگل کنید اطلاعاتی پیدا میکنید در موردش. باعث شد شهریه خیلی کمی بپردازم تا ترم بعدی فاند پیدا کنم که کردم.
فک کنم در مورد رزومه شما هم بحث شده بود یا خودم جواب دادم. شما برای فول فاند شدن از همون ترم اول باید برای مقطع دکتری از کشور خارج بشید یا اینکه اگر ارشد میخواید برید کشورهای ترکیه و ایتالیا رو در نظر بگیرید که اولی شدیدا به نمرهgre مثل امریکا حساسه!!
تشكر فراوان