در کبک دانشگاه های مک گیل و کنکوردیا که کامل سیستم شون انگلیسی هست و در بقیه دانشگاه های کبک مثل پلی تکنیک و شربروک و لاوال و ای تی اس و غیره هم که فرانسه زبان هستند در سطح تحصیلات تکمیلی خیلی سخت گیری نمیشه و بیشتر به نظر استاد بستگی داره (کلاس ها به فرانسه ارائه میشه ولی می تونید اساینمنت ها یا امتحان رو به انگلیسی جواب بدین).
در مورد هزینه ها تا حدود 20 ساعت در هفته میشه در کارهای جنرال با حقوق حدود 12 دلار در ساعت مشغول شد ولی فقط نقش کمکی داره و نمیتونه به تنهایی هزینه های تحصیل و زندگی رو فراهم کنه. بنابراین می بایست حتما فاند بگیرید.
در مورد هزینه ها تا حدود 20 ساعت در هفته میشه در کارهای جنرال با حقوق حدود 12 دلار در ساعت مشغول شد ولی فقط نقش کمکی داره و نمیتونه به تنهایی هزینه های تحصیل و زندگی رو فراهم کنه. بنابراین می بایست حتما فاند بگیرید.
(07-11-2016, 06:02 PM)samsoon نوشته: سلام
1-معدل (دوره کارشناسی و ارشد): کارشناسی :17.08 , ارشد :19.09
2-دانشگاه و رشته (دوره کارشناسی و ارشد):هر دو مقطع صنعتی شیراز ، رشته مهندسی برق کنترل
3-نمره زبان (همه مهارت ها) و GRE/GMAT:-
4-تعداد مقالات و شرح مختصر از کار پژوهشی:در حال کار روی مقاله
دوستان من یه سوالی داشتم ، من رزومه م فکر میکنم نسبتا خوب باشه. الان برای انتخاب شهر تو کانادا فکرم درگیر شده. به نظرتون من زبان فرانسه بخونم و برای دانشگاه های کبک اقدام کنم یا زبان انگلیسی بخونم و برای مناطق انگلیسی زبان؟ اگر فرانسوی یاد بگیرم آیا شانس فاند گرفتنم خیلی بالا میره ؟ برای پیدا کردن کار چطور؟ چون من میخوام جایی برم که بتونم خوب کار گیر بیارم. شنیدم از بین شهر های کانادا مونترال از همه ارزان تر هستش. ولی شک دارم که وقتم رو برای گرفتن مدرک فرانسوی بذارم یا انگلیسی؟ انگلیسیم خوبه، میتونم سریع مدرک بگیرم. ولی به نظرم اگر زیان فرانسوی بخونم چون درخواست کمتره شانس اینکه شرایط خوبی گیر بیارم بیشتره. مطمئن نیستم. میشه راهنماییم کنید؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -