30-08-2016, 01:10 PM
(29-08-2016, 01:22 PM)bagherirad نوشته: با تشکر از پاسخ قبلی جنابعالی
مساله اینجاست که من با ایمیل آدرس بالا مکاتبه کردم اما هیچ گونه اطلاعاتی در مورد کار فارغ التحصیلان این رشته نداشتند. (این رشته تنها یک دوره فارغ التحصیل داده است) و این دومین سالی است که برگزار می شود. البته در قسمت Alumni خود دپارتمان چهار فارغ التحصیل در مورد این رشته توضیحاتی داده اند اما هیچیک به طور شفاف در مورد کار پس از فارغ اتحصیلی توضیح ندادند. (2 مورد خودشان قبلا شاغل بودند و 2 مورد دیگر هیچ توضیحی ندادند)
من باید درصد تخمینی موفقیتم را برای دریافت کار پس از فارغ التحصیلی با توجه به هزینه نسبتا بالای این رشته بدونم. لذا اگر هر یک از کاربران می توانند در این زمینه اطلاعات مطمئن تری را به من ارائه دهند بسیار از وی سپاسگزارم. همچنین اگر یک تخمین کلی از تعداد شرکتهای بین المللی که فارغ التحصیلان این رشته را (بدون الزام مدرک زبان ایتالیایی) جذب نمایند داشته باشم؛ می تونم با خیال راحت تری اپلای کنم.
با احترام
ببینید در کل بسیاری از دانشگاههای دنیا در این زمینه اطلاعات کلی رو به متقاضی ارائه میکنن وکسی نیست بتونه به شما تضمین کنه در این رشته حتماً کار وجود داره . براحتی سر کار میرید، بنابراین با توجه به فاکتورهای بالای و شایستگی ها علمی و کاری مسلماً شانست بالا خواهد رفت. بهتره به وب سایتهای ایتالیایی در خصوص کار در این رشته و وضعییتش در اینجا نگاهی بندازی، عموماً متقاضیان رشته های هنری و طراحی کمتر اینجا سر میزنن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public