19-08-2016, 02:28 AM
سلام دوستان. میخواستم یه لطف کنین و شرایط من رو هم بررسی کنید!
خیلی مشتاق گرفتن پذیرش در مقطع دکتری(کنترل، مکاترونیک و...) هستم و الان خیلی دارم زحمت میکشم تا شرایطم جور بشه، واسه همین خواستم بدونم اصلا امیدی داشته باشم یا نه!!
دیپلم فنی با معدل 17/45 در رشته برق-الکترونیک
کاردانی از دانشکده فنی(دولتی) با معدل 15/12 در رشته برق الکترونیک
کارشناسی از موسسه غیر انتفاعی(اصفهان) با معدل 14/46 (برق الکترونیک) که درکل با معدل کاردانیم میشه 14/76
کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی بابل (دولتی)با معدل 16/00 در رشته برق-کنترل
-مقاله ژرنال IJE ایران که در اسکوپوس چاپ میشه و در SJR ایمپکتش زده 0.98 به زبان انگلیسی(اساتیدم میگن نواوری در تز ارشدت خیلییی زیاده!!)
-مقاله ژرنال مکانیک تربیت مدرس به زبان فارسی
-مقاله ISI با ایمپکت 1
- دو مقاله ISI دیگه که در حال انجام ادیت نهایی و سابمیت هستن ولی مطمئنم که چاپ میشن
-پنج کنفرانس ملی و بین المللی به زبان فارسی و انگلیسی
-پنج گواهی ثبت اختراع
-مخترع برتر کشور در سال 94 که وزارت علوم بهم لوح تقدیر داد!
-نفر اول جشنواره جوان خوارزمی در استان و پنجم کشوری
-مسلط به نرم افزارهای تخصصی رشته و همچنین طراحی مدارات الکترونیکی و....
-توصیه نامه عالییییی از اساتید ارشدم میتونم بگیرم. گفتن درفت بیار تا ما امضا کنیم و همیشه از روحیه تحقیقاتی من جلو دانشجوها صحبت کردن!!
زبان امتحان ندادم(دارم دوره فشرده میرم!!)، ولی شما ایلتس 6.5 حداقل درنظر بگیرید!!!
درکل خواهشششششش میکنم که صادقانه وضعیتمو بررسی کنید که ایا اصلا امیدی به پذیرش گرفتن دارم؟؟؟بورسیه چطور؟؟؟ چه کشورایی احتمال پذیرشم بالاست(البته اگر این سوال مناسب اینجا باشه!!!پیشاپیش معذرت)؟؟؟ چکار کنم وضعیتم بهتر بشه(در صورت امکان)؟؟؟
بییییییییییینهایت سپاس گزارم
خیلی مشتاق گرفتن پذیرش در مقطع دکتری(کنترل، مکاترونیک و...) هستم و الان خیلی دارم زحمت میکشم تا شرایطم جور بشه، واسه همین خواستم بدونم اصلا امیدی داشته باشم یا نه!!
دیپلم فنی با معدل 17/45 در رشته برق-الکترونیک
کاردانی از دانشکده فنی(دولتی) با معدل 15/12 در رشته برق الکترونیک
کارشناسی از موسسه غیر انتفاعی(اصفهان) با معدل 14/46 (برق الکترونیک) که درکل با معدل کاردانیم میشه 14/76
کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی بابل (دولتی)با معدل 16/00 در رشته برق-کنترل
-مقاله ژرنال IJE ایران که در اسکوپوس چاپ میشه و در SJR ایمپکتش زده 0.98 به زبان انگلیسی(اساتیدم میگن نواوری در تز ارشدت خیلییی زیاده!!)
-مقاله ژرنال مکانیک تربیت مدرس به زبان فارسی
-مقاله ISI با ایمپکت 1
- دو مقاله ISI دیگه که در حال انجام ادیت نهایی و سابمیت هستن ولی مطمئنم که چاپ میشن
-پنج کنفرانس ملی و بین المللی به زبان فارسی و انگلیسی
-پنج گواهی ثبت اختراع
-مخترع برتر کشور در سال 94 که وزارت علوم بهم لوح تقدیر داد!
-نفر اول جشنواره جوان خوارزمی در استان و پنجم کشوری
-مسلط به نرم افزارهای تخصصی رشته و همچنین طراحی مدارات الکترونیکی و....
-توصیه نامه عالییییی از اساتید ارشدم میتونم بگیرم. گفتن درفت بیار تا ما امضا کنیم و همیشه از روحیه تحقیقاتی من جلو دانشجوها صحبت کردن!!
زبان امتحان ندادم(دارم دوره فشرده میرم!!)، ولی شما ایلتس 6.5 حداقل درنظر بگیرید!!!
درکل خواهشششششش میکنم که صادقانه وضعیتمو بررسی کنید که ایا اصلا امیدی به پذیرش گرفتن دارم؟؟؟بورسیه چطور؟؟؟ چه کشورایی احتمال پذیرشم بالاست(البته اگر این سوال مناسب اینجا باشه!!!پیشاپیش معذرت)؟؟؟ چکار کنم وضعیتم بهتر بشه(در صورت امکان)؟؟؟
بییییییییییینهایت سپاس گزارم