02-06-2016, 07:44 AM
(31-05-2016, 09:43 PM)automotive نوشته: متن در ارتباط با TOEFL است.
نام کتاب های آمادگی برای آزمون TOEFL به صورت خلاصه نوشته شده است، این نام ها برای ما کاملا ملموس و مشهود هستند، اما برای افرادی که در ابتدای این راه هستند نا آشنا می باشند.
1. آیا تغییر این نام ها از حالت خلاصه به کامل را صلاح میدانید؟ (می توان همین فرمت را نگاه داشت و در انتهای لیست، نام کامل را اضافه کنیم)
2. آیا مجوز اضافه کردن و هایپرلینک کردن این نام ها به آخرین نسخه ی چاپ شده این کتاب ها در وب سایت Amazon را داریم؟
3. آیا اضافه کردن جدول انگلیسی توضیحات هر مهارت در این امتحان را مجاز می دانید؟(جدولی که توضیحات کلی داده است، در ارتباط با تعداد سوال و زمان و ...)
با تشکر
درود automotive گرامی،
به نظر من همه پیشنهادهای شما پیشنهادهای خوبی هستند. اگر زحمتشون رو بکشید خیلی خوب خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.