واسه جوابتون ممنون
راستش من الان دارم تک تک اینترست های استادای دانشگاه گوئلف رو بررسی میکنم و میخوام شروع کنم به ایمیل زدن بهشون
اما اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟
چی بگم توی اولین ایمیلم؟؟
میشه یکم کمک کنید؟
مرسی[/quote]
خواهش می کنم.
راستش ادامه بحثمون فکر نکنم مربوط به این تاپیک باشه ولی حالا من یه چیزی می گم به صلاح دید مدیر می تونه حذف بشه که نظم بهم نخوره.
شما باید یه ایمیل خووب بزنید و بگید که علایق ما با هم match داره و علاقه مندم مثلا ادامه تحصیلم رو در گروه شما بگذرونم.
شما تو همین فروم بگردید می تونید (مطمئنا) متن های ایمیل های مختلفی رو که از بجه هایی که جواب گرفتند پیدا کنید و یه دونه مختص خودتون درست کنید. من یه چند تا دونه که استادها تو سایت Qoura گذاشته بودند رو به اشتراک می زارم.
[quote=[attachment=10240][attachment=10240]
Sample.docx (اندازه 15.08 KB / تعداد دانلود: 13)
']
راستش من الان دارم تک تک اینترست های استادای دانشگاه گوئلف رو بررسی میکنم و میخوام شروع کنم به ایمیل زدن بهشون
اما اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟
چی بگم توی اولین ایمیلم؟؟
میشه یکم کمک کنید؟
مرسی[/quote]
خواهش می کنم.
راستش ادامه بحثمون فکر نکنم مربوط به این تاپیک باشه ولی حالا من یه چیزی می گم به صلاح دید مدیر می تونه حذف بشه که نظم بهم نخوره.
شما باید یه ایمیل خووب بزنید و بگید که علایق ما با هم match داره و علاقه مندم مثلا ادامه تحصیلم رو در گروه شما بگذرونم.
شما تو همین فروم بگردید می تونید (مطمئنا) متن های ایمیل های مختلفی رو که از بجه هایی که جواب گرفتند پیدا کنید و یه دونه مختص خودتون درست کنید. من یه چند تا دونه که استادها تو سایت Qoura گذاشته بودند رو به اشتراک می زارم.
[quote=[attachment=10240][attachment=10240]

خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"