09-04-2016, 10:57 PM
(09-04-2016, 03:59 AM)hassanbar نوشته: سلام خدمت شما عزیزانی که در جهت پاسخ به سوالات ما تلاش میکتید
درخواست ویزای توریستی من مرداد ۹۴ از ایتالیا رد شد
البته مدارک رو خودم تهیه کردم و درخواست ویرا دادم که مدارکم کامل بود (سند + مانده ۸۰ تومنی حساب و گردش + بیمه ۹ ماهه و اشتغال بکار - هتل - بیمه - پرواز ـ خلاصه همه چیو ردیف کرده بودم که مادرم هم همسفرم بود که رد شدیم)
الان ۱۰ ماهی میگذره دوباره میخوام اقدام کنم این هم شرایطی هست که دارم
مانده حساب ۲۰۰ شایدم بیشتر تا ۲۵۰ -- سند ملکی - سابقه بیمه ۱۹ ماه - اشتغال یه کار و گواهی مرخصی و ...
این بار به هیچ وجه نمیخوام ریسک کنم و دوباره رد شم
سوال من اینه که چقدر احتمال گرفتن ویزا رو دارم؟؟ اصلا مهم نیست که ویزا از کذوم کشور باشه
از کدوم کشور اقدام کنم؟
از کجا مطمين شم آژانسی که میخواد درخواست و خدمات رو ارایه بده معتبر هست؟؟
چه مدارکی باید اضافه کنم؟؟
ممنمون میشم راهنماییم کنید و خواهش میکنم بر اساس فرضیات و تصورات نظر ندید... اساتید با تجربه ای که کارشون درسته لطفا نظر بدن
درود بر شما
دلیل ریجکت ویزای قبلی چه ذکر شده بود؟ با این مانده حساب بسیار خوب و سند ملکی و ... در این سری شانس شما بالاست. شاید اینکه دفعه قبل سابقه کار زیر یکسال داشته اید منفی بوده است. همچنین اگر سفر خارجی دیگری نداشته اید و مجرد هم بوده اید.
کشورهای یونان و فنلاند و فرانسه و ایتالیا و هلند معمولا مناسب تر است.
در مورد آژانسها، مسلما نمیتوان نام برد و برخی از آنها هم صرفا فرم پر میکنند یا واسطه هستند. اما آژانسهایی که خودشان مستقیما تور اروپا دارند (نه واسطه) و عموما ضمانت بازگشت میخواهند معتبرتر هستند
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ