06-04-2016, 05:42 PM
(06-04-2016, 04:48 PM)Morris نوشته: سلام
از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم.
اجازه بدید سوالم را طور دیگه ای بپرسم.
من خیلی نگران معدل کارشناسی ام هستم و شدیدا سعی در جبرانش دارم. به همین دلیل هر طور شده نمره تافل و جی آر ای لازمو بدست می آرم چون قابلیت چند بار آزمون دادن را دارند.
قصد دارم برای دکترا در رشته ارشدم ادامه بدم و الان در حال نوشتن یک مقاله ژورنال هم هستم. البته هنوز معلوم نیست کجا چاپ شود ولی شما بدترین حالت را فرض کنید.
آیا معدل کارشناسی من عامل بازدارنده شدیدی برای فرآیند پذیرش به همراه فاند در دانشگاه های کشور های به ترتیب آمریکا، کانادا و استرالیا هست؟
روی چه رنک هایی می تونم حساب کنم با این فرض که بتونم نمره های خوبی در تافل و جی آر ای بدست بیارم و یک مقاله ژورنال هم داشته باشم؟
به طور مثال آیا می تونم روی دانشگاه هایی بین رنک ۵۰ تا ۱۰۰ حساب کنم ؟ دانشگاه های زیر رنک ۵۰ چطور ؟
با تشکر از لطف شما.
سلام
برای جبران "نسبی به مطلق" این معدل کارشناسی به نمره GRE بالای 320 و لو 325 نیاز دارید...
متاسفانه من عضو هیج admission committee ی نیستم که بنا به تجربه کارم برای شما تخمین رنک انجام بدم ولی باید توجه داشته باشید که دانشگاه های معتبر و رنک های بالا معمولا applicant هایی که معدل خیلی پایین دارند سخت پذیرش می کنند.. چرا که لیسانس رو دوره شکل دهی مهارت های اساسی می دونند و معدل پایین شمایی از یک preparation ضعیف براشون به شمار میاد...
براتون ارزوی موفقیت دارم