06-04-2016, 04:48 PM
سلام
از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم.
اجازه بدید سوالم را طور دیگه ای بپرسم.
من خیلی نگران معدل کارشناسی ام هستم و شدیدا سعی در جبرانش دارم. به همین دلیل هر طور شده نمره تافل و جی آر ای لازمو بدست می آرم چون قابلیت چند بار آزمون دادن را دارند.
قصد دارم برای دکترا در رشته ارشدم ادامه بدم و الان در حال نوشتن یک مقاله ژورنال هم هستم. البته هنوز معلوم نیست کجا چاپ شود ولی شما بدترین حالت را فرض کنید.
آیا معدل کارشناسی من عامل بازدارنده شدیدی برای فرآیند پذیرش به همراه فاند در دانشگاه های کشور های به ترتیب آمریکا، کانادا و استرالیا هست؟
روی چه رنک هایی می تونم حساب کنم با این فرض که بتونم نمره های خوبی در تافل و جی آر ای بدست بیارم و یک مقاله ژورنال هم داشته باشم؟
به طور مثال آیا می تونم روی دانشگاه هایی بین رنک ۵۰ تا ۱۰۰ حساب کنم ؟ دانشگاه های زیر رنک ۵۰ چطور ؟
با تشکر از لطف شما.
از پاسخ شما بسیار سپاسگزارم.
اجازه بدید سوالم را طور دیگه ای بپرسم.
من خیلی نگران معدل کارشناسی ام هستم و شدیدا سعی در جبرانش دارم. به همین دلیل هر طور شده نمره تافل و جی آر ای لازمو بدست می آرم چون قابلیت چند بار آزمون دادن را دارند.
قصد دارم برای دکترا در رشته ارشدم ادامه بدم و الان در حال نوشتن یک مقاله ژورنال هم هستم. البته هنوز معلوم نیست کجا چاپ شود ولی شما بدترین حالت را فرض کنید.
آیا معدل کارشناسی من عامل بازدارنده شدیدی برای فرآیند پذیرش به همراه فاند در دانشگاه های کشور های به ترتیب آمریکا، کانادا و استرالیا هست؟
روی چه رنک هایی می تونم حساب کنم با این فرض که بتونم نمره های خوبی در تافل و جی آر ای بدست بیارم و یک مقاله ژورنال هم داشته باشم؟
به طور مثال آیا می تونم روی دانشگاه هایی بین رنک ۵۰ تا ۱۰۰ حساب کنم ؟ دانشگاه های زیر رنک ۵۰ چطور ؟
با تشکر از لطف شما.
(06-04-2016, 07:47 AM)Matinking نوشته: سلام
رزومه شما هنوز mature نشده...
بدون مشخص بودن نمرات زبان و کم و کیف مقالات نمیشه نظر دقیق داد...
مهمتر اینکه بعید هست با این رزومه ناقص فعلا استادی جواب مشخصی بهتون بده...
معدل پایین کارشناسیتون می تونه در جلب نظر اساتید مشکل آفرین باشه...
ولی اگر قصد ادامه رشته ارشدتون رو داشته باشید طبیعتا شاید اون معدل کارشناسی کمتر به تو چشم بزنه... چون زمینه ای که می خواید ادامه بدید تحت لوای یک معدل ارشد خوب هست و به background رشته کارشناسی ارتباط مستقیمی نداره...
ولی اگر دنبال پذیرش از رشته هایی مثل ECE و مکانیک باشید بدون مقالات چشمگیر بعید هست بتونید موقعیت های خاصی ایجاد کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم