05-04-2016, 11:17 PM
(05-04-2016, 09:28 PM)lkkk نوشته: سلام
نامه پذیرش من بلاخره اومد فقط منتها اینکه فاندش مشخص نیست و گفته شده که احتمالا خود دپارتمان در رابطه با فاند و پذیرش در روزهای آینده بهتون ایمیل می زنه. می خواستم بدونم کسی میدونه حالا تا کی باید منتظر نامه دپارتمان موند؟ اصلا روند کلی این دانشگاه اینجوریه که اول پذیرش از خود دانشگاه بیاد بعد دانشکده نامه بزنه؟ به نظرتون اگه به استادم ایمیل بزنم بپرسم که چه تصمیمی در مورد فاند گرفته مشکلی نداره؟ تو مکاتبات اولیه ، استاد گفته بود که فاند دارم ولی در مورد مقدارش چیزی نگفته بود منم نپرسیده بودم. ممنون از دوستان
سلام
فاندهای دانشگاهی در کانادا انواع مختلفی دارند... و applicant ی که پذیرش میگیره می تونه برای چند تا از این fund ها بالقوه کاندید بشه...
دانشگاه ها در این مرحله (در قبال کسانی که برای fund به طور کلی qualified هستند و از استاد جواب دارند) عموما به یکی از دو شکل زیر عمل می کنند:
1- به کسی که پذیرفته شده همزمان با admission letter همون نامه fellowship عام رو میدن... اگر اون فرد بعدا scholarship بهتری رو پذیرفته شد، plan ش تغییر خواهد کرد...
2- تا مشخص نشده که دقیقا چه نوع fund ی قرار هست به فرد تخصیص داده بشه نامه financial support صادر و ارسال نمیشه...
البته یک حالت ثالثی هم هست که اون هم اصلا فرد هنوز نتوسته باشه استادی پیدا کنه... در این حالت برای fund به نوعی waitlisted میشه تا اگر بعد از تخصیص fund به کسانی که استاد دارند چیزی باقی موند، براش در نظر بگیرند...
پس نتیجه این که اگر از استاد وعده fund گرفتید، احتمالا حالت دوم در موردتون صادق هست...
براتون ارزوی موفقیت دارم