08-03-2016, 07:59 PM
(07-03-2016, 09:09 PM)aidaa نوشته: سلام دوستان من یک سوال داشتم که واقعا نیاز به کمک دارم ممنون میشم اگه کمکم کنین.
من دیپلم هنر گرافیک هستم و فوق لیسانس روانشناسی بالینی.میخوام بدونم برای تغییر رشته به طراحی مد توی ایتالیا باید چکار کنم و اینکه کدوم دانشگاه های ایتالیا این رشته رو دارن و اینکه کلا من میتونم فوق لیسانس هنر بخونم یا اینکه حتما باید از لیسانس شروع کنم
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین
با سلام،
لیسانس شما چیست ؟ روانشناسی ؟
منظور شما از طراحی مد ، در زمینه لباس است ؟
اگر منظور شما طراحی مد و لباس است که حتما لازم است نشان دهید در این زمینه فعالیت داشتید ، به طور مثال میتوانید در کلاس های جامع طراحی لباس دانشگاه های مشهور تهران یا شهرستان ها ( مثلا جهادهای دانشگاهی یا سازمان ها آموزش عالی ) که به شما ریزنمره و مدرک معتبر میدهند شرکت کنید . لازم است پرتفولیوی خود را برای شرکت در این رشته آماده کنید .
در مورد دانشگاه های ایتالیا میتوانید در قسمت زیر سوال نمایید :
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...B%8C%D8%A7
اگر پرتفولیوی خود را به خوبی کامل کنید و انتظار دریافت کمک هزینه نداشته باشید ، برای کانادا و آمریکا میتوانید انتظار دریافت پذیرش در مقطع ارشد را داشته باشید اما در مورد سایر کشورها نمیدانم .
میتوانید چند مقاله هم در ارتباط با مثلا روانشناسی رنگ در طراحی لباس و غیره بنویسید که شاید تاثیر مثبتی بین رشته لیسانس خود با علاقه خود به ادامه تحصیل در طراحی لباس ایجاد نمایید.
موفق باشید