05-03-2016, 04:34 PM
(01-03-2016, 06:03 PM)Matinking نوشته: سلام
در رشته های مرتبط با ECE (مهندسی برق و کامپیوتر) در کانادا سالانه applicant های بسیار مستدعی رقابت می کنند...
بی تعارف رزومه شما در قیاس با خیلی از اونها "خیلی درخشان" نیست... ولی این به معنی صفر بودن شانستون نیست...
موارد زیر به عنوان توصیه براتون به ذهن من می رسه:
- به اساتید دانشگاه های خوب (و نه top) در کانادا خصوصا دانشگاه هایی کبک (به جز McGill) به شکل جدی ایمیل بزنید.. من می شناسم کسانی که رو با معدل هایی مشابه شما (البته از دانشگاه های سراسری مشهور تهران) پذیرش گرفته ان (خصوصا Concordia)... شاید شما هم شانس داشته باشید...
- بعد از مشخص شدن نمره TOEFL تون مجددا به اساتیدی که ایمیل های قبلیتون رو جواب نداده بودندف ایمیل بزنید... چون نمره Toefl در CV بعضا اساتید کانادایی رو بیشتر تحت تاثیر قرار خواهید داد... تجربه نشون داده که این حضرات روی این نمره کم حساس نیستند...
- اگر digital یا analog کار می کنید، سعی کنید خودتون رو به دیکری هم علاقه مند نشون بدید... البته اگر از دیگری "متنفر!" هستید اوضاع کمی متفاوت هست! اگر device ی هستید دانشکده های فیزیک رو هم در پیدا کردن استاد از نظر بگذرونید...
براتون آرزوی موفقیت دارم
با سلام .
خیلی ممنون از پاسختون
آیا این گپ 5 ساله بعد از ارشد مشغول تدریس و کار بودم مشکل ساز خواهد بود؟
اگر بتونم مقاله ژورنالی یا ISI تهیه کنم و در ضمن نمره خوب در تافل، از کدوم کشور راحت تر از کانادا میشه پذیرش گرفت؟
سوال دیگری که دارم این هست که آیا ارزش داره که برای دکترای برق بخوام هزینه کنم و در ترکیه درس بخونم؟ یا اینکه اونجا هم به خاطر این فاصله 5 ساله برام مشکل ساز خواهد بود؟
اگر در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با احترام