(01-02-2016, 09:49 PM)r_mohammadi نوشته: سلام دوستان اگر امکانش هست لطفا نظرتون رو راجع به سفارت انتخابی برای مصاحبه بگید.
پذیرش بدون فاند در رشته MBA از دانشگاهی در کالیفرنیا / فارغ التحصیل MBA از داشگاه پیام نور سال 1390 / سابقه 4 سال تدریس به عنوان حق التدریس در دانشگاه های مختلف حدود 20 واحد در هر ترم
سابقه کار به عنوان مدیر بازاریابی یک شرکت خصوصی چهار سال/ پایان نامه و مقاله پذیرفته شده به زبان فارسی در همایش در مورد بازاریابی اینترنتی/ برای ساپورت مالی هم خودم می تونم و هم پدرم می تونه BS بده/ سند ملکی دارم / سربازی جذب سپاه شدم اما از ابتدا بصورت امریه در قسمت آموزش اداره تعاون بودم و کلا 15 ماه خدمت کردم - آموزشی رو به علت داشتن کفایتی پیچوندم و از خدمتم کسر شد - کارت پایان خدمت جدید گرفتم و اسمی از سپاه روش نیست - سال پایان خدمت 1391 / تنها فامیل نزدیکم در آمریکا داییم هست که دقیقا در شهری زندگی می کنه که من دانشگاه پذیرفته شدم / به همراه همسرم می خوام اقدام کنم / در 6 سال گذشته هر سال به غیر از امسال در لاتری شرکت کردم.
درود
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی متاسفانه شانستون از چند نظر کمه:
1- دقیقا همون شهری که داییتون هست دارین میرین؟!! اتفاقا نباید به اون میرفتین! ساده ترین بهانه برای آفیسر برای رد کردن! مواظب باشین اونجا این رو با افتخار نگین که تو دردسر میفتین!
2- bs فقط به نام پدر باشه به نام خودتون ندین.
3- سربازی اونجای خطری بودن و اگر بدونن خوب امکان داره ردتون کنن.
4- پذیرش بدون فاند هست و اگر بخوان بهانه کنن میکنن و ربطی به اون سند ملکی و اینا نداره! خود ایران رو هم سند ببرین اگر خواستن رد میکنن!
به نظر من در کل احتمال ردی 214 و یا 306 زیاده.
توصیه میکنم حتما آنکارا رو امتحان بکنید. اگر کلیرنس خوردید و نفهمیدن کجا خدمت کردید انشاللا سال بعد آمریکایید!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.