17-01-2016, 01:48 AM
(17-01-2016, 01:29 AM)iman7 نوشته: البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن.
بهتره تو وبسایت دانشگاه دنبال دانشجوهای ایرانی بگردید ببینید تو ایران کدوم دانشگاه ها بودن. بحث اینکه این مساله چقدر اکادمیکه یا بر مبنای عدالته هم نیست. اینطوریه دیگه.
من کاری با ملیت اساتید به طور صرف ندارم. بله شواهدتون کاملا قابل استناد هست! من صرفا نظر خودم رو گفتم و اینکه این مساله چقدر اپیدمی شده بین اساتید هم به خودشون ربط داره!بحث در مورد عدالت هم بی فایدس چون ذاتا در دنیای بی عدالتی ها در حال گذران زندگی هستیم!
فقط در نهایت میخواستم این رو بگم که من میتونم به تعداد زیادی دانشجوی دکتری یا پست داک نشونتون بدم که از دانشگاههای غیر از دانشگاههایی که شما معرفی کردید، دارای مقالات معتبر هستند و در سطی بین المللی در مورد مقالاتشون بحث بوده و تعداد citation هاشون هم گواه بر این ادعاست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.