عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
دوست دارید در چه کشوری زندگی کنید ؟

نظرسنجی: دوست دارید تو چه کشوری زندگی کنید ؟
روسیه
3.39%
2 3.39%
آمریکا
42.37%
25 42.37%
آلمان
13.56%
8 13.56%
هلند
3.39%
2 3.39%
استرالیا
3.39%
2 3.39%
کانادا
18.64%
11 18.64%
اسپانیا
5.08%
3 5.08%
فرانسه
3.39%
2 3.39%
انگلستان
3.39%
2 3.39%
ایتالیا
3.39%
2 3.39%
مجموع 59 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دوست دارید در چه کشوری زندگی کنید ؟
آفلاین azadfalah
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-12-2015, 11:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-12-2015, 12:08 PM توسط azadfalah.)
مرسی دوستان از راهنمایی هاتون .

دلایلی که من میخوام از ایران برم .

سطح زندگی 

مردم جامعه 

استاد های دانشگاهی

محیط دانشگاه 

محیط کار  و ...

مثل این که فعلا به دلیل محدود بودن منابع مالی  مجبور هستم برم آلمان شاید بعد از چند سال اون جا زندگی کردن نظرم راجب روسیه و هر کشوری که مد نظرم هست عوض شد  ولی اگر اون جا هم  دوست داشتم برم یه کشوری بجز آلمان حتما تو خود آلمان زبان اون کشور رو یاد میگیرم .

خوب همون جور که معلومه آمریکا رای های بیشتری گرفت دوستان دلیل انتخاب آمریکا رو بگید من متوجه بشم بخاطر اسمشه بخاطر تبلیغات بخاطر چیه . چه چیزی داره که با دیگر کشور ها فرق داره آیا تلاش های خیلی زیاد و نهایت رسیدن به این کشور ارزش داره ؟ و یا فقط برای کلاسشه ؟ یا هر چیز دیگه ! من خودم بخاطر تبلیغات هایی که مدام میبینمم  جذب آمریکا میشم اما چرا این جوریه ؟ یا این که برای چشم و هم چشمی هم که شده بگیم  ما آمریکا زندگی میکنیم  !! آیا واقعا ارزشش رو داره  ؟  واقعا تبلیغات ها با دنیای واقعیه یکیه ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-12-2015, 11:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-12-2015, 12:28 PM توسط automotive.)
با سلام،
azadfalah@ گرامی، من اطلاع ندارم که اجازه ی معرفی وبلاگ رو دارم یا نه! امیدوارم که داشته باشم

وبلاگ زیر، مربوط به یک بانوی محترم ایرانی هستش که همراه با همسر گرامیشان در آلمان در حال ادامه ی تحصیل هستند و یک زندگی ساده دانشجویی دارند تقریبا تمام مسائل روزمره و فرهنگی و برخورد مردم و ... رو در وبلاگشون قرار می دهند، شما اون قسمت هایی که به نظر براتون جالب هستش رو نگاه کنید که چون تعداد پست ها بسیار زیاد هستش وقتتون زیاد گرفته نشه، از قسمت "موضوعات وب" می توانید ببینید چه قسمت هایی می تونه براتون جذاب باشه، هم خوبی ها و هم بدی های آلمان در این سایت گفته شده البته از دید یک ایرانی که شاید کمک زیادی برای شما باشه،
http://mamooli.persianblog.ir/

یک سایت دیگه هم هستش که در مورد روسیه و مردمش و فرهنگش صحبت کرده و تماما به زبان فارسی هستش و کار چند هموطن ایرانی هستش، البته پر از عکس و ویدئو هستش و حجم زیادی از اینترنت شما رو استفاده خواهد کرد، به این موضوع هم دقت کنید که مشکلی از بابت هزینه اینترنت براتون پیش نیاد، (البته من ندیدم بدی گفته باشه یا مطالبی از جنس حقایق تلخ، در این سایت سعی شده که افکاری همانند خلق و خوی خشن مردم روسیه رو از بین ببرند، ولی خب از فرهنگ مردم روسیه گفته و جالب هستش، با چند نفر از مردم روسیه که دانشجوی ادبیات فارسی هستند هم کلیپی گرفته شده و فارسی صحبت می کنند و در نوع خودش جالب هستش)
http://www.iloverussia.ir/

امیدوارم با مشاهده ی این دو سایت کمی در تصمیم گیری مصمم تر بشید و براتون جالب باشه

پی نوشت: در مورد بلاد کفر(آمریکا) وبلاگی که مسدود نباشه رو من ندیدم اگر کسی وبلاگ خوبی میشناسه یا سایت خوبی، معرفی کنه من یک سایت آمریکایی به شما معرفی میکنم که از کلیات فرهنگی و باید و نباید ها و هنجار و نا هنجاری های آن بلاد سخن گفته امیدوارم که این سایت هم کمکی باشد برای شما و دیگر دوستان
http://www.lifeintheusa.com/index.html

یک کتاب هم هستش در مورد فرهنگ مردم آمریکا که وجب به وجب و تمام فرهنگ و رفتار ها و علت این رفتار های مردم آمریکا رو توضیح داده و راهنمای عالی هستش، که میتونید در پیوست نسخه کامل رو دریافت کنید، این کتاب 327 صفحه هستش.

سخنی با مدیر: با سلام، با جست و جو متوجه شدم که ترکان عزیز این کتاب را در سال گذشته در ارسال زیر آپلود کرده اند، اما کتابی که ایشان آپلود کرده اند کامل نیست و حدود 30 صفحه ی آخر آن وجود ندارد، به همین دلیل من نسخه کامل را آپلود کردم و این موضوع را بیان کردم که برای آپلود فایل تکراری دلیش را گفته باشم، با تشکر از زحمات تیم مدیریتی
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...0#pid58490

فایل‌های پیوست
.pdf   American Ways - A Guide for Foreigners in the United States.pdf (اندازه 1.99 MB / تعداد دانلود: 39)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2015, 12:22 PM
نمی خوام زیاد صحبتی بکنم ولی فکر می کنم برای هر شخصی با شخص دیگه فرق داره

تازگی ها من به مجارستان هم فکر می کنم ظاهرا خیلی فرصت خوبیه شاید از لحاظ اقتصادی و اشتغال به خوبی آلمان نباشه ولی برای شروع (هدر دادن عمر در تلاش رفتن از جایی که عمر رو هدر داده) جای خوبی به نظر میاد!
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-12-2015, 12:44 PM
مرسی دوستان فقط سه سوال دیگه راست که میگن تو آلمان کار های خاص رو به خارجی ها نمیدند ؟ مثلا من اگر از دانشگاه آلمان لیسانس گرفته باشم میتونم برم تو شرکت بنز کار کنم ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-12-2015, 01:16 PM
با سلام،
طبق قوانین آلمان ، شما باید درخواست کار بدید به اداره ی کار، اون ها بررسی می کنند و اگر هیچ آلمانی وجود نداشته باشد که شرایط مشابه شما را داشته باشد، کار را به شما می دهند وگرنه اولویت با مردم آلمان هستش

نکان مهم:
1. مردم آلمان تعصب بسیار زیادی بر زبان آلمانی دارند و اگر انگلیسی هم با آنها صحبت کنید آلمانی پاسخ خواهند داد،
2. بدون تسلط به زبان آلمانی حتی یک فروشنده ی معمولی هم نخواهید شد و قطعا باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشید و تسلط به زبان آلمانی از شروط اصلی کار در آلمان به شمار میرود.
3. از دوستان هرکسی رفته، یا الآن در آئودی مشغول به کار است یا بنز، حتی دوستی هم بوده که در گوگل مشغول به کار شده، البته منظور پست های معمولی است و فکر نکنم به راحتی بشود در پست های مدیریتی مشغول به کار شد و از این نظر هم مشکلی نیست چون با یک حقوق معمولی می تونید یک زندگی معمولی و با کیفیت داشته باشید.
4. بانویی که مدیر این وبلاگ هستند، بسیار کمک می کنند و سوالات رو بی جواب نمی گذارند، ختما در قسمت از من بپرسید وبلاگشون، سوالاتتونو ازشون بپرسید، ایشون آلمان هستند و قوانین رو بهتر از من می دونند.
5. البته هیچ تضمینی برای پیدا شدن شغل وجود ندارد و این ریسکی است که بعضی از افراد قبول می کنند بعضی دیگر خیر.
شاد و پیروز باشید
(18-12-2015, 12:44 PM)azadfalah نوشته: مرسی دوستان فقط سه سوال دیگه راست که میگن تو آلمان کار های خاص رو به خارجی ها نمیدند ؟ مثلا من اگر از دانشگاه آلمان لیسانس گرفته باشم میتونم برم تو شرکت بنز کار کنم ؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-12-2015, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-12-2015, 09:25 PM توسط Torkan.)
درود

فایل پیوست شده شامل گزارش سازمان ملل از بهترین کشور برای زندگی و اولویت بندی آنهاست. البته باز هم تاکید میکنم معیارهای خاصی در اینها دیده میشود که نمیتوان به همه عمومیت داد برای مثال نمونه بارز ایران که در میان 70 تای اول قرار دارد که خوب کمی غیر واقع بینانه است.
جالب اینجاست که جایگاه لیبی 94 و عراق 121 از هند 130 و پاکستان 147 بالاتر است. با این حساب خوش به حال آنهائی که در لیبی و عراق زندگی میکنند تا هند. مثل اینکه از وسط لیست دچار حواس پرتی شده اند!
فایل بسیار کاملی است و بدون هیچ حرف و حدیثی باز هم نروژ رتبه نخست رو داره!

""""
امسال نیز برای دوازدهمین سال پیاپی نروژ در صدر جدول شاخص‌های توسعه انسانی قرار گرفت. 
این جدول که به عنوان بخشی از گزارش سازمان ملل متحد برای بررسی توسعه انسانی در کشورهای مختلف جهان منتشر می‌شود، عوامل مهمی مثل عمر طولانی و سلامت، دسترسی به آموزش و دانش و برخورداری شهروندان از رفاه و سطح زندگی مناسب را مبنا قرار می‌دهد. 

طول عمر متوسط در این کشور حدود ۸۱ سال و درآمد متوسط سرانه مردم این کشور حدود ۷۰ هزار دلار در سال است. 
پس از نروژ، کشورهای استرالیا، سوئیس، دانمارک و هلند در مقام‌های دوم تا پنجم جدول شاخص توسعه انسانی قرار گرفته‌اند. 
در این گزارش که تنظیم و انتشار آن از سال ۱۹۹۰ آغاز شده است، شاخص‌های توسعه انسانی ۱۸۸ کشور جهان بررسی می‌شود و امسال سودان جنوبی نیز به این مجموعه افزوده شده است. 
به گفته سازمان ملل متحد هدف این بررسی و گزارش تاکید بر این نکته است که توسعه و آزادی انتخاب انسان‌ها مهم‌ترین معیار در سنجش توسعه و رفاه است. 
در بخشی از گزارش امسال سازمان ملل متحد گفته می‌شود: «رشد اقتصادی باید ابزاری در خدمت رفاه و افزایش آزادی انتخاب مردم باشد و نه هدف نهایی. از روی بررسی همین شاخص‌ها می‌توان دید که کشورهایی که درآمد سرانه برابری دارند از نظر توسعه و رفاه انسانی یکسان نیستند.» 
در جدول شاخص‌های توسعه انسانی سال ۲۰۱۵ لیبی ۲۷ رتبه و سوریه ۱۵ رتبه به نسبت موقعیت خود در سال قبل سقوط کرده‌اند. 
پنج کشور آخر این جدول عبارتند از نیجر، جمهوری آفریقای مرکزی، اریتره، چاد و بوروندی. 
هلن کلارک، مدیر بخش توسعه سازمان ملل متحد گفت: «این گزارش در حقیقت یک درخواست جدی برای مقابله با موانع توسعه در سراسر جهان است. شرایط کار و امکان اشتغال در سراسر جهان به سرعت در حال تحول است و سئوال مهم این است که با چه سیاست‌ها و روشهایی می‌توانیم توسعه انسانی را در این وضعیت متحول تضمین کنیم.» 
در جدول شاخص توسعه انسانی سازمان ملل متحد موقعیت ایران به نسبت سال گذشته ۶ رتبه ارتقاء یافته و در مقام ۶۹ قرار دارد. 
روسیه در رتبه ۵۰، چین در رتبه ۹۰ و هند در رتبه ۱۳۰ قرار دارند. 
این جدول در تقسیم بندی کلی چهار بخش را شامل می‌شود. بخش اول کشورهایی هستند که از لحاظ توسعه انسانی وضعیت عالی دارند و شامل رتبه اول تا ۴۹ جدول است. بخش دوم کشورهایی با وضعیت نسبتا مطلوب هستند و شامل رتبه ۵۰ تا ۱۰۵ است. ایران در میان این گروه قرار دارد. بخش سوم کشورهایی با وضعیت متوسط هستند که رتبه ۱۰۶ تا ۱۴۳ جدول را شامل می‌شود. بخش چهارم شامل کشورهایی است که از نظر شاخص‌های توسعه وضعیت بسیار بدی دارند و رتبه ۱۴۴ تا ۱۸۸ یعنی قعر جدول را دربرمی گیرد. 
در رده بندی امسال جدول شاخص توسعه انسانی سازمان ملل متحد مقام‌های اول تا دهم عبارتند از:

نروژ
استرالیا
سوئیس
دانمارک    
هلند
آلمان
ایرلند
آمریکا
کانادا
نیوزیلند

""""""'

بااحترام،
ترکان

فایل‌های پیوست
.pdf   hdr_2015_statistical_annex.pdf (اندازه 1.53 MB / تعداد دانلود: 48)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-12-2015, 01:50 AM
با سلام خدمت دوستان عزیزی که زحمت کشیدنو نظرهای خودشان را گفتند.

ابتدا امر ، میگم که متنی که مینویسم فقط نظر شخصی خودم از جامعه آماری محدودی که تجربه کردم میگم.

ابتدای کار در مورد روسیه به هیچ وجه توصیه نمیکنم. حدودا 12 شهر روسیه را دیدم و 2 دوست صمیمی روسی دارم.وقتی بهشان میگفتم که زمانی داشتم برای پلی تکنیک سنت پترزبورگ اپلای میکردم، با تعجب میپرسن که واقعا میخواستی بیای روسیه؟اونم برای تحصیلات تکمیلی؟ خیلی از روسها الان دارند خارج از کشورشان درس میخوانند.وقتی چند وقتی رو در روسیه گذراندم،تفاوت فرهنگی بسیار زیادی را بین مردم روسیه و کشورهای اروپایی دیدم.در ضمن ، روسیه کشوری نیست که به راحتی بهتون اقامت بده.کورس های انگلیسی زبان خیلی کم پیدا میشه، شهربه دارند دانشگاه ها و ....

اما یه مساله ای هست که بعضی از دوستان هم اشاره کردند این که واقعا ایرانی ها خیلی راحت در مورد یک کشور نظر میدن.در حالی که خیلیها شاید کوچکترین اطلاعی در مورد اون ندارند.
مثلا آلمانی ها سرد هستند ، نژاد پرست هستند و....

میدونید مثل چیه؟ مثل این که غربی ها ایرانی ها رو عرب میدونن، در ایران جنگ میبینن، مارو تروریست میدونن و ...  یا، در ایران به یکی بگی برزیل چه کشوریه، میگه نا امن، سیاه وست و مردم فقیر. بدون اینکه حتی 1 % مطالعه ای کرده باشه.و حتی اگر بخواهیم پارو یه قدم فراتر بذاریم، افرادی رو میبینم که کاملا طوطی وار اشکالاتی را به قرآن وارد میکنند ، میگن قرآن اینو گفته ، اینو گفته و اونو گفته. و جالب بهش بگی چند بار قرآن رو خواندی ، 1 برگش رو هم نخوانده با معنی هنوز.اینو گفتم به عمق قاجعه فرهنگی که مطمئنا همه ی ما باهاش درگیر هستیم پی ببریم.

اما دوست عزیزی که تاپیک رو وا کردی، یه چیزی را بر حسب تجربه خودم میگم.شما جامعه ای محترم تر، مهربان تر،کمک کننده تر و اتفاقا دوستانه تر از جماعت آلمانی در اروپا نمیتونید پیدا کنید.
شاید ایتالیایی ها یه مقداری گرم تر باشند، اما 1001 رذایل اخلاقی موجود در ایرانی ها از جمله صادق نبودن و... را میتونی در اونها ببینی.
بازم تکرار میکنم اینها از جامعه آماری محدودی که خودم درک کردم میگم.
فقط میگیم آلمانی ها سردن،فلانن و بهمانن. البته اینم بگم شما برداشتتون از سرد بودن چیه؟انتظار داری طرف بعد از 2 تا سلام علیک بزنه پس گردنت بگه چطوری مشتی؟! نخیر ، چنین چیزی نیست، اما در مقایسه با خیلی از کشورهای اروپایی بسیار بسیار دوستانه برخورد میکنند.

در مجموع، اگر بخوام یه راهنمایی بکنم ، در اروپا ، با در نظر گرفتن جمیع جهات ، آلمان بهترین گزینه خواهد بود اگر شرایط ورود به این کشور را داشته باشید.مطمئنا کشورهایی مثل سوئد،داتمارک،فنلاند،نروژ،بلزیک،هلند وسوئیس کشورهای خیلی خوبی هستند ،اما اگر میانگین فاکتورها را بخواهیم در نظر بگیریم، از نظر من آلمان گزینه ی بهتری خواهد بود.

در مورد آمریکا و یا کانادا هم نمیتونم نظر دقیقی بدم،چون تجربه ای ندارم.اما طبق شنیده های خودم و فاکتورهایی که برای من مهم هست، بازم آلمان را ترجیح میدم به آمریکا.
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

19-12-2015, 10:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2015, 10:49 AM توسط azadfalah.)
(19-12-2015, 01:50 AM)rulany نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزی که زحمت کشیدنو نظرهای خودشان را گفتند.

ابتدا امر ، میگم که متنی که مینویسم فقط نظر شخصی خودم از جامعه آماری محدودی که تجربه کردم میگم.

ابتدای کار در مورد روسیه به هیچ وجه توصیه نمیکنم. حدودا 12 شهر روسیه را دیدم و 2 دوست صمیمی روسی دارم.وقتی بهشان میگفتم که زمانی داشتم برای پلی تکنیک سنت پترزبورگ اپلای میکردم، با تعجب میپرسن که واقعا میخواستی بیای روسیه؟اونم برای تحصیلات تکمیلی؟ خیلی از روسها الان دارند خارج از کشورشان درس میخوانند.وقتی چند وقتی رو در روسیه گذراندم،تفاوت فرهنگی بسیار زیادی را بین مردم روسیه و کشورهای اروپایی دیدم.در ضمن ، روسیه کشوری نیست که به راحتی بهتون اقامت بده.کورس های انگلیسی زبان خیلی کم پیدا میشه، شهربه دارند دانشگاه ها و ....

اما یه مساله ای هست که بعضی از دوستان هم اشاره کردند این که واقعا ایرانی ها خیلی راحت در مورد یک کشور نظر میدن.در حالی که خیلیها شاید کوچکترین اطلاعی در مورد اون ندارند.
مثلا آلمانی ها سرد هستند ، نژاد پرست هستند و....

میدونید مثل چیه؟ مثل این که غربی ها ایرانی ها رو عرب میدونن، در ایران جنگ میبینن، مارو تروریست میدونن و ...  یا، در ایران به یکی بگی برزیل چه کشوریه، میگه نا امن، سیاه وست و مردم فقیر. بدون اینکه حتی 1 % مطالعه ای کرده باشه.و حتی اگر بخواهیم پارو یه قدم فراتر بذاریم، افرادی رو میبینم که کاملا طوطی وار اشکالاتی را به قرآن وارد میکنند ، میگن قرآن اینو گفته ، اینو گفته و اونو گفته. و جالب بهش بگی چند بار قرآن رو خواندی ، 1 برگش رو هم نخوانده با معنی هنوز.اینو گفتم به عمق قاجعه فرهنگی که مطمئنا همه ی ما باهاش درگیر هستیم پی ببریم.

اما دوست عزیزی که تاپیک رو وا کردی، یه چیزی را بر حسب تجربه خودم میگم.شما جامعه ای محترم تر، مهربان تر،کمک کننده تر و اتفاقا دوستانه تر از جماعت آلمانی در اروپا نمیتونید پیدا کنید.
شاید ایتالیایی ها یه مقداری گرم تر باشند، اما 1001 رذایل اخلاقی موجود در ایرانی ها از جمله صادق نبودن و... را میتونی در اونها ببینی.
بازم تکرار میکنم اینها از جامعه آماری محدودی که خودم درک کردم میگم.
فقط میگیم آلمانی ها سردن،فلانن و بهمانن. البته اینم بگم شما برداشتتون از سرد بودن چیه؟انتظار داری طرف بعد از 2 تا سلام علیک بزنه پس گردنت بگه چطوری مشتی؟! نخیر ، چنین چیزی نیست، اما در مقایسه با خیلی از کشورهای اروپایی بسیار بسیار دوستانه برخورد میکنند.

در مجموع، اگر بخوام یه راهنمایی بکنم ، در اروپا ، با در نظر گرفتن جمیع جهات ، آلمان بهترین گزینه خواهد بود اگر شرایط ورود به این کشور را داشته باشید.مطمئنا کشورهایی مثل سوئد،داتمارک،فنلاند،نروژ،بلزیک،هلند وسوئیس کشورهای خیلی خوبی هستند ،اما اگر میانگین فاکتورها را بخواهیم در نظر بگیریم، از نظر من آلمان گزینه ی بهتری خواهد بود.

در مورد آمریکا و یا کانادا هم نمیتونم نظر دقیقی بدم،چون تجربه ای ندارم.اما طبق شنیده های خودم و فاکتورهایی که برای من مهم هست، بازم آلمان را ترجیح میدم به آمریکا.

بسیار سپاس گزارم 

من نتیجه ای که گرفتم بر این شد که همون نسبت به آلمان گرم تر شدم . و فهمیدم دهن بین نباشم یکی  میاد میگه  ایتالیا   این جوری فلانه و ... تازه الان فهمیدم که اصلا اونجا کار نکرده  و تنها جایی هم که مدام رفته بار بوده و اطلاعاتی که راجب ایتالیا داده به ما خیی ناقصه. 

به هر حال باز هم همون دو تا آیتم همیشگی روی میز ماست عاشق کالیفرنیا هستیم اما جایی که الان توانایی رفتنش رو داریم آلمانه اگر خدا بخواد .

اگر هم  همچنان علاقه داشتم به روسیه مردمش تو کشور های دیگه هستن راحت با دو تا دوست خوب روسی میشه با فرهنگشون آشنا شد و واقعیت هارو فهمید مثل اتفاقی که برای شما پیش اومد . 

پس همچنان پیش به سوی آلمان

از تمام دوستانی که من رو تو گرفتن تصمیم درست کمک کردند تشکر میکنم .
نقل قول  

آفلاین amantedespañol
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-12-2015, 12:50 AM
من اسپانیا رو انتخاب می کنم. ضرب آهنگ زندگی آرومتر از باقی اروپاست. زیر ساختهای بسیار خوبی داره. طبیعتش بسیار زیباست و به نظرم تا حدی به ایران شبیه و دست آخر مردم خون گرم و شاد.
زبانش رو هم تا حالا در حد خوبی یاد گرفتم ولی با توجه به فرهنگ غنی و جذاب و همچنین گستره کاربردش (بیش از بیست کشور دنیا) هنوز هم دلم نمی آد کلاسهاش رو رها کنم.
نقل قول  

آفلاین azadfalah
**
نقل قول

01-01-2016, 11:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2016, 12:47 PM توسط azadfalah.)
(29-12-2015, 12:50 AM)amantedespañol نوشته: من اسپانیا رو انتخاب می کنم. ضرب آهنگ زندگی آرومتر از باقی اروپاست. زیر ساختهای بسیار خوبی داره. طبیعتش بسیار زیباست و به نظرم تا حدی به ایران شبیه و دست آخر مردم خون گرم و شاد.
زبانش رو هم تا حالا در حد خوبی یاد گرفتم ولی با توجه به فرهنگ غنی و جذاب و همچنین گستره کاربردش (بیش از بیست کشور دنیا) هنوز هم دلم نمی آد کلاسهاش رو رها کنم.

سلام دوست عزیز . من فکر میکنم یه مشکلی وجود داره . یه نفر نباید اینقدر دلبسته و یا وابسته به فرهنگ و یه کشور شه .

آیا شما از نزدیک تجربه کردین ؟ چقدر زندگی کردین اونجا ؟ 

مثلا یه نفر  عاشق روسیه بود میگفت اونجا سوار اتوبوس میشی همه چشماشون رنگی و زیباست آدم کل کشورشون رو زیبا میبینه فرهنگشون زیباست و (حتی دانشگاه نرفته بود فقط بار ) ... هر کس به خاطر بعضی دلایلی کشش پیدا میکنه نسبت به یه فرهنگ و یا کشور . 

من نتیجه گیری که کردم  اگر آدم اینقدر کشش پیدا کنه به یه کشور خاص بر اساس یک سری باور های اشتباه این کشش ها ایجاد شده . 
چون حقیقتات مهاجرت برای من یه حرکت بزرگ در زندگیم محسوب میشه سعی کردم به کمک خدا از روی هیجان و یا تعصب تصمیم گیری نکنم .
البته کلی صحبت کردم و منظورم خود شخص شما نبود .  تقریبا هر کشوری بجز جهان سوم ها فرهنگ خوبی دارند .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 11:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی