عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-12-2015, 11:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2015, 11:45 AM توسط Nooshafarin.)
سلام دوستان. وقت بخیر. 
عزیزانی که هنوز منتظر پاس ریکویست هستید، همچنین عزیزانی که پاس شدید ولی تا پروازتون زمان دارید، می خوام پیشنهاد کنم ازین فرصت باقی مانده تا پرواز، برای آموختن یا ارتقای یک مهارت استفاده کنید. مثل نجاری، خیاطی، برق و ...
مطمین باشید اینجا خیلی به کارتون میاد. حداقلش اینه که نیاز های خودتون رو برطرف می کنید و اینکه تا انجام کارهای اداری، اخذ تاییدیه انجمن مهندسین، ارتقا یا ارزیابی مدرک تحصیلی، یافتن کار مرتبط و ...، می تونید از این حرفه و مهارت بعنوان کار پارت تایم پر درآمد بهره ببرید. 

بهترین ها رو براتون آرزو می کنم.
نقل قول  

آفلاین mld.slh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2015, 02:55 PM
(04-12-2015, 11:44 AM)Nooshafarin نوشته: سلام دوستان. وقت بخیر. 
عزیزانی که هنوز منتظر پاس ریکویست هستید، همچنین عزیزانی که پاس شدید ولی تا پروازتون زمان دارید، می خوام پیشنهاد کنم ازین فرصت باقی مانده تا پرواز، برای آموختن یا ارتقای یک مهارت استفاده کنید. مثل نجاری، خیاطی، برق و ...
مطمین باشید اینجا خیلی به کارتون میاد. حداقلش اینه که نیاز های خودتون رو برطرف می کنید و اینکه تا انجام کارهای اداری، اخذ تاییدیه انجمن مهندسین، ارتقا یا ارزیابی مدرک تحصیلی، یافتن کار مرتبط و ...، می تونید از این حرفه و مهارت بعنوان کار پارت تایم پر درآمد بهره ببرید. 

بهترین ها رو براتون آرزو می کنم.

ممنون نوش آفرین عزیز. والا من تو فکر این موضوع بودم همیشه، به جوشکاری و لوله کشی و برق فکر کردم. ولی اول اینکه مدارک فنی و حرفه ای اینجا رو قبول میکنن؟ دوم اینکه حتی اگه قبول کنن، کلاسای فنی حرفه ای به جز مدرک واقعا مفید هستن و کار یاد آدم میدن؟ به هر حال حس میکنم اینطور سکیل ها به جز مسایل مدرک و دوره و کلاس، مهارت تجربی هستن و فک نمیکنم توی این بازه ی زمانی و با توجه به شغل اصلیی که داریم، زمان کافی واسه ماهر شدن توی یه تخصص خاص وجود داشته باشه. درسته؟
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-12-2015, 09:19 PM
(04-12-2015, 02:55 PM)mld.slh نوشته: ممنون نوش آفرین عزیز. والا من تو فکر این موضوع بودم همیشه، به جوشکاری و لوله کشی و برق فکر کردم. ولی اول اینکه مدارک فنی و حرفه ای اینجا رو قبول میکنن؟ دوم اینکه حتی اگه قبول کنن، کلاسای فنی حرفه ای به جز مدرک واقعا مفید هستن و کار یاد آدم میدن؟ به هر حال حس میکنم اینطور سکیل ها به جز مسایل مدرک و دوره و کلاس، مهارت تجربی هستن و فک نمیکنم توی این بازه ی زمانی و با توجه به شغل اصلیی که داریم، زمان کافی واسه ماهر شدن توی یه تخصص خاص وجود داشته باشه. درسته؟

سلام.
مدرک فنی و حرفه ای ایران رو، می تونید با یه دوره کوتاه مدت در کانادا upgrade کنید. 
در مورد وضعیت کلاس های فنی و حرفه ای، پرس و جو کنید ببینید مهارتی که شما می خواهید شرکت کنید، چقدر جدی و حرفه ای آموزش میدن. 
در مورد تجربه، پیشنهاد می کنم مهارتی رو انتخاب کنید که حداقل کمی باهاش آشنا باشید. اینطوری سریعتر نتیجه می گیرید. 
نکته آخر اینکه، به جرات می تونم بگم که یه تکنسین برق کار یا یه آرایشگر و ... ، اگر بیشتر از افراد متخصص درآمد نداشته باشن، کمتر ندارن. 
به هر حال در فرصتی که دارید، مشغول یه آموزش باشید، بهتر ازین هست که خودتون رو درگیر افکار منفی بکنید. 

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-12-2015, 09:32 PM
(04-12-2015, 02:55 PM)mld.slh نوشته: ممنون نوش آفرین عزیز. والا من تو فکر این موضوع بودم همیشه، به جوشکاری و لوله کشی و برق فکر کردم. ولی اول اینکه مدارک فنی و حرفه ای اینجا رو قبول میکنن؟ دوم اینکه حتی اگه قبول کنن، کلاسای فنی حرفه ای به جز مدرک واقعا مفید هستن و کار یاد آدم میدن؟ به هر حال حس میکنم اینطور سکیل ها به جز مسایل مدرک و دوره و کلاس، مهارت تجربی هستن و فک نمیکنم توی این بازه ی زمانی و با توجه به شغل اصلیی که داریم، زمان کافی واسه ماهر شدن توی یه تخصص خاص وجود داشته باشه. درسته؟

در خيلى از موارد در اين طور كارها با مدرك شما كارى ندارن و مهارت شما مورد نظر هست. كلاسهاى فنى و حرفه اى مجتمع فنى در مورد نجارى، جوشكارى و تأسيسات سرمايش و گرمايش و پكيج مفيد هستند و دانشى كه ياد ميدن كاربردى هست و البته زبان و كامپيوتر و آرايشگرى و خياطى هم. بقيه رو متاسفانه اطلاعى ندارم. مسئله اصلى طولانى بودن اغلب اين دوره ها تا گرفتن مدرك و اين كه گاه لزوم به از پايه شروع كردن هست يعنى ممكنه دوره مورد نظر شما، پيش نيازهايى داشته باشه.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2015, 09:20 AM
(04-12-2015, 09:32 PM)helenkh نوشته: در خيلى از موارد در اين طور كارها با مدرك شما كارى ندارن و مهارت شما مورد نظر هست. كلاسهاى فنى و حرفه اى مجتمع فنى در مورد نجارى، جوشكارى و تأسيسات سرمايش و گرمايش و پكيج مفيد هستند و دانشى كه ياد ميدن كاربردى هست و البته زبان و كامپيوتر و آرايشگرى و خياطى هم. بقيه رو متاسفانه اطلاعى ندارم. مسئله اصلى طولانى بودن اغلب اين دوره ها تا گرفتن مدرك و اين كه گاه لزوم به از پايه شروع كردن هست يعنى ممكنه دوره مورد نظر شما، پيش نيازهايى داشته باشه.

سلام 
ممنون هلن جان بابت توضیحاتت. 
دوستان اگر در گروه های فیس بوک شهر مقصدتون عضو بشید، می تونید نیازهای روزمره ایرانی ها رو ببینید و در صورت تمایل، در فرصت باقیمانده براش برنامه ریزی کنید. 

شاد باشید.
نقل قول  

آفلاین nasir1112
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-12-2015, 11:14 AM
سلام به همگی،
یه سوال، من میخوام این موارد را همرام بیارم به نظرتون کافیه:
ترجمه کارت ملی، شناسنامه، عقدنامه، ریز نمرات و مدارک تحصیلی و سابقه بیمه ماشین و گواهینامه. به نظرتون ریز نمرات دیپلم هم بدرد میخوره؟
FSW 2014, NOC:0113, Received at CIO:12/19/2014, PER:03/07/2015, Ankara Visa Office, Processing Start: 06/11/2015 ,First Update Request:06/12/2015, Medical Request: 09/11/4015, Passport Request:10/20/2015
نقل قول  

آفلاین adriana
**
نقل قول

14-12-2015, 06:32 PM
خبری نیست که نیست. ای بابا
نقل قول  

آفلاین Positive
**
نقل قول

14-12-2015, 06:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-12-2015, 07:02 PM توسط Positive.)
دوستان اون سايت يه سري بچه ها زدن كه پاس شدن هفته ي پيش كه اينجا انگار فعاليت ندارن
مطمئنم كه انتظار هممون به زودي تموم ميشه
نقل قول  

آفلاین alitg2002
**
نقل قول

14-12-2015, 07:20 PM
(14-12-2015, 06:55 PM)Positive نوشته: دوستان اون سايت يه سري بچه ها زدن كه پاس شدن هفته ي پيش كه اينجا انگار فعاليت ندارن

کدوم سایت؟!خدایا خسته شدم دیگه از 2008دنبال مهاجرتم.لطفا اکه دوستان پاس ریکوست شدن اینجا اعلام کنن.ممنون میشم
اقدام از طريق استان ساسكچوان.بعد از نامينيت شدن رسيدن مدارك به  سيدني 11MAY 2015،ترانسفر فايل به پاريس    30JUNE 2015  دريافت EP UCI     17 JULY2015   درخواست مديكال ترجمه پايان خدمت و رزومه و پرداخت هزينه 490 دلار  AGUST7,2015  انجام مديكال و هزينه 490 دلار  25AUGST,2015   آپديت دوم بيمه و گواهي اشتغال بكار 2SEP2015   ارسال مداركم  10SEP 2015  وضعيت فعلي  MEDICAL RECEIVED ميگن در مرحله بك گراند چكه
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

15-12-2015, 10:26 AM
(14-12-2015, 06:55 PM)Positive نوشته: دوستان اون سايت يه سري بچه ها زدن كه پاس شدن هفته ي پيش كه اينجا انگار فعاليت ندارن

کدوم سایت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 09:19 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی