عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرات شما راجب آمادگی برای آزمون تافل iBT بدون کلاس زبان رفتن
مهمان
Unregistered
نقل قول

07-10-2015, 10:55 AM
دوستان عزیز!
اگر مایلید از طریق نرم افزار اسکایپ تمرین مکالمه داشته باشیم.
اینم اسکایپ من:
ahmad.ahmadyar9
viber/whatsapp/line/wehcat: 0093782855426
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2015, 11:03 AM
(07-10-2015, 10:55 AM)مهمان نوشته: دوستان عزیز!
اگر مایلید از طریق نرم افزار اسکایپ تمرین مکالمه داشته باشیم.
اینم اسکایپ من:
ahmad.ahmadyar9
viber/whatsapp/line/wehcat: 0093782855426

درود
مدیر عزیز @Emir هر شب روی اسکایپ تمرین مکالمه دارن با ایشون کنتاکت بشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-11-2015, 11:45 PM
یک مورد که تو ذهنمه راجب این تاپیک اینه ک به نظر من..یکی از مشکلات self studying اینه ک در این روش اکثر ما بصورت passive زبان میخونیم نه active..  منظورم اینه از دایره راحتیمون جلوتر نمیریم...چون  ذهن انسان ذاتا بصورت عادی نمیخواد دنبال دردسر یاد گرفتن چیزای جدید باشه!! برا همینه ک اکثر اونایی ک میرن کلاس اسپیکینگ و رایتینگ قوی تری دارن..چون مجبورن بخونن و تمرین کنن.. اما در منزل کنار میوه های خوشمزه لیسنینگ گوش دادن بیشتر مزه میده..!! چون فقط باید گوش بدی و راحتتر از اسپیکینگه
پس ب نظر من اگه ادم میخواد به هر دلیلی کلاس نره باید واقعن به اندازه کافی به هدفشو برنامه زبان خوندنش هیجان و انگیزه بده ک ذهنشو وارد چالش تمرین اسپیکینگ و رایتینگ هم بکنه..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Davlish
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2015, 06:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2015, 06:44 PM توسط Davlish.)
سلام دوستان مزاحم همیشگی برگشت D: امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوالی داشتم در مورد زبان انگلیسی این فروم به نظرم مناسب اومد که مطرح کنم

من میخواستم شروع کنم به یادگیری زبان برای تافل آی بی تی منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم دو سه سال وقت برای آزمون دارم واسه همین زود شروع کردم تا به مشکلی بر نخورم. سطح زبان خودم در حد قابل قبوله تو دوران کارشناسی اصلا مشکل زبان نداشتم ولی آزمون ارشد برام سخت بود 30 درصد زدم!!!! کلاس خصوصی و آموزشگاه هم نمیتونم برم. 

ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-12-2015, 08:47 PM
(11-11-2015, 11:45 PM)akbar_saeedi نوشته: یک مورد که تو ذهنمه راجب این تاپیک اینه ک به نظر من..یکی از مشکلات self studying اینه ک در این روش اکثر ما بصورت passive زبان میخونیم نه active..  منظورم اینه از دایره راحتیمون جلوتر نمیریم...چون  ذهن انسان ذاتا بصورت عادی نمیخواد دنبال دردسر یاد گرفتن چیزای جدید باشه!! برا همینه ک اکثر اونایی ک میرن کلاس اسپیکینگ و رایتینگ قوی تری دارن..چون مجبورن بخونن و تمرین کنن.. اما در منزل کنار میوه های خوشمزه لیسنینگ گوش دادن بیشتر مزه میده..!! چون فقط باید گوش بدی و راحتتر از اسپیکینگه
پس ب نظر من اگه ادم میخواد به هر دلیلی کلاس نره باید واقعن به اندازه کافی به هدفشو برنامه زبان خوندنش هیجان و انگیزه بده ک ذهنشو وارد چالش تمرین اسپیکینگ و رایتینگ هم بکنه..

با سلام 

منم موافقم . و این به خود فرد هم بستکی داره . یکی که رنگ دوره های زبان رو ندیده چون واسش تافل  و زبان مهمه و میخوادکه نمره خوبی بگیره, خیلی سعی میکنه دامنه لغات رو ببره بالا و هی با بعضا با خودش یا دوستانش در اسکایپ یا بیرون مکالمه کنه . یا بخونه و واسه خودش لکچر بده .اینا باعث موفقیت فرد در مکالمه میشه. مهم فرد هستش که انگیزه کافی رو داشته باشه .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-12-2015, 08:51 PM
(04-12-2015, 06:43 PM)Davlish نوشته: سلام دوستان مزاحم همیشگی برگشت D: امیدوارم حالتون خوب باشه

یه سوالی داشتم در مورد زبان انگلیسی این فروم به نظرم مناسب اومد که مطرح کنم

من میخواستم شروع کنم به یادگیری زبان برای تافل آی بی تی منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم دو سه سال وقت برای آزمون دارم واسه همین زود شروع کردم تا به مشکلی بر نخورم. سطح زبان خودم در حد قابل قبوله تو دوران کارشناسی اصلا مشکل زبان نداشتم ولی آزمون ارشد برام سخت بود 30 درصد زدم!!!! کلاس خصوصی و آموزشگاه هم نمیتونم برم. 

ممنون میشم کمکم کنید.
 با سلام 

دوست من بد نیست به پستای قبلی من جمله این پست یه نگاهی بندازین.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Davlish
**
نقل قول

06-12-2015, 09:52 AM
(04-12-2015, 08:51 PM)Emir نوشته:  با سلام 

دوست من بد نیست به پستای قبلی من جمله این پست یه نگاهی بندازین.
ممنون

ممنون واقعا کمک کردین منم از روش شما استفاده میکنم. یه سوال دیگه من اگه در کنار اینا زبان تخصصی بخونم مشکلی ایجاد میکنه؟؟ چون دانشجو ارشد فناوری اطلاعات هستم و چندتا از منابع هستن که اسانید تاکیید کردن بخونین,فارسیش هم موجود نیست.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-12-2015, 10:35 AM
(06-12-2015, 09:52 AM)Davlish نوشته: ممنون واقعا کمک کردین منم از روش شما استفاده میکنم. یه سوال دیگه من اگه در کنار اینا زبان تخصصی بخونم مشکلی ایجاد میکنه؟؟ چون دانشجو ارشد فناوری اطلاعات هستم و چندتا از منابع هستن که اسانید تاکیید کردن بخونین,فارسیش هم موجود نیست.

سلام . 
نه هیچ مشکلی نداره . شما مجبورین تخصصی رو بخونین .
نقل قول  

آفلاین gel
**
نقل قول

08-01-2016, 10:41 PM
سلام
دوستان کتابهایی مثل Delta,IBT Barron's رو برای مطالعه خود خوان معرفی کردن اما این کتابها چند ورژن دارن
(مثلا کتاب دلتا seven prctice test,advance skill practice,Next generation) می شه لطفا راهنمایی کنید کدون رو بخونیم و این کتابها چه فرقی با هم می کنن؟؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-01-2016, 10:53 PM
(08-01-2016, 10:41 PM)gel نوشته: سلام
دوستان کتابهایی مثل Delta,IBT Barron's رو برای مطالعه خود خوان معرفی کردن اما این کتابها چند ورژن دارن
(مثلا کتاب دلتا seven prctice test,advance skill practice,Next generation) می شه لطفا راهنمایی کنید کدون رو بخونیم و این کتابها چه فرقی با هم می کنن؟؟
ممنون

سلام

مورد به مورد متفاوت هست...

مثلا در مورد دلتا:

- کتاب seven practice test صرفا شامل 7 سری ازمون و پاسخ های اونهاست و معمولا در مرحله آخر برای سنجش توانایی ها کارا هست...

- کتاب next generation برای آشنایی با روش ها و تکنیک های سوالات مطروحه در هر skill مناسب هست...

- کتاب advance skill practice ویرایش قدیمی تر next generation هست...

در این موارد برای انتخاب درست، یا باید از افراد مطلع سوال بفرمایید یا به web page کتاب مورد نظر در سایت آمازون یا موارد مشابه مراجعه کنید با خوندن توضیحات مربوط به هر کدوم بینشون انتخاب بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »