عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
25-11-2015, 12:17 AM
(24-11-2015, 11:53 PM)مهمان نوشته: باسلام
وقتتون بخیر
من کارشتاسی از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل 18 در رشته شمی کاربردی دارم.امسال تازه ارشد در رشته شیمی آلی همون دانشگاه قبول شدم.میخوام  ببینم الان برای زبان اگر فقط آلمانی اکی باشیم مشکلی داره؟ یا باید انگلیسیم هم خوب باشه؟در واقع میخوام ببینم چه زبانی را شروع کنم؟

درود

شما اگه آأمانی اوکی باشی که مشکلی نیست دیگه میتونید در کورس های آلمانی پذیرش بگیری
توی آلمان هم کورس های آلمانی هست هم انگلیسی ولی خب رقابت در کورس های انگلیسی طبیعتا بیشتره
اما با توجه به اینکه شاید رسوندن خودتون ابتدا یه سطح b1 و سپس اونجه جهت آماده شدن برای dsch زمانبر باشه بهتر اینه که اگه از الان تازه میخوای بین این ۲ یکی رو انتخاب کنی سریعا انگلیسی رو شروع کنی و بتونی آماده بشی جهت کسب نمره زبان بالا تا شانس برای گرفتن فاند داشته باشی

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین gelareh_mp
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2015, 09:26 PM
سلام،

وقتتون بخیر،

من کارشناسی ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه آزاد قزوین هستم. کارشناسی دانشگاه آزاد لاهیجان بودم. معدل کارشناسیم 15.24 و معدل ارشدم 17.17 هست. دو تا مقاله کنفرانس داخلی معتبر  به زبان انگلیسی دارم که  در سال 2013 و 2014 در سایت IEEE ایندکس شدن و تازه مدرک موقتم رو گرفتم. مهارت های زبانم در سطح قوی هست فقط هنوز تافل امتحان ندادم و قراره فروردین 95 امتحان تافل ibt برگزار میشه شرکت کنم. در زمینه برنامه نویسی هم تخصص دارم و یه کتاب هم در این زمینه ترجمه کردم.
میخاستم ازتون بپرسم شانس گرفتن پذیرش همراه با بورسیه تحصیلی برای آلمان رو دارم؟
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-12-2015, 11:39 PM
(02-12-2015, 09:26 PM)gelareh_mp نوشته: سلام،

وقتتون بخیر،

من کارشناسی ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه آزاد قزوین هستم. کارشناسی دانشگاه آزاد لاهیجان بودم. معدل کارشناسیم 15.24 و معدل ارشدم 17.17 هست. دو تا مقاله کنفرانس داخلی معتبر  به زبان انگلیسی دارم که  در سال 2013 و 2014 در سایت IEEE ایندکس شدن و تازه مدرک موقتم رو گرفتم. مهارت های زبانم در سطح قوی هست فقط هنوز تافل امتحان ندادم و قراره فروردین 95 امتحان تافل ibt برگزار میشه شرکت کنم. در زمینه برنامه نویسی هم تخصص دارم و یه کتاب هم در این زمینه ترجمه کردم.
میخاستم ازتون بپرسم شانس گرفتن پذیرش همراه با بورسیه تحصیلی برای آلمان رو دارم؟

درود

به نظر من شانس داری حالا با توجه به اینکه نمره زبان خوبی هم کسب کنید و ارتباط با استادم مد نظر قرار بدید و دنبال پوزیشن بگردید

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین MOJGAN.KAVEH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2015, 02:49 PM
سلام

من در رشته برنامه ریزی توسعه منطقه ای در مقطع ارشد از گرایش های علوم اجتماعی با معدل 17 فارغ التحصیل شدم و دارای 3 تا مقاله داخلی نیز هستم در ضمن رتبه کنکور ارشدم هم 8 شد در کنکور سراسری در حال حاضر هم در موسسه okf انجمن فرهنگی اتریش در حال خواندن زبان المانی در سطح b1 می باشم و به مدت 2 سال نیز در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز نیز سابقه تدریس داشتم
چقدر شانس گرفتن فاند برای مقطع دکتری دارم ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-12-2015, 09:30 PM
(08-12-2015, 02:49 PM)MOJGAN.KAVEH نوشته: سلام

من در رشته برنامه ریزی توسعه منطقه ای در مقطع ارشد از گرایش های علوم اجتماعی با معدل 17 فارغ التحصیل شدم و دارای 3 تا مقاله داخلی نیز هستم در ضمن رتبه کنکور ارشدم هم 8 شد در کنکور سراسری در حال حاضر هم در موسسه okf انجمن فرهنگی اتریش در حال خواندن زبان المانی در سطح b1 می باشم و به مدت 2 سال نیز در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز نیز سابقه تدریس داشتم
چقدر شانس گرفتن فاند برای مقطع دکتری دارم ؟

فاند در این دست رشته ها بسیار رقابتیه بنابراین باید رزومه خوبی داشته باشی شامل زبان بالا و معدل مقاطع ارشد و لیسانس (البته برای برخی معدل لیسانس مهم نیست) کارهای پژوهشی و پروپزال قوی از جمله کارهایی است که باید در رزومه خود بیارید که شانس بورست بالا بره. با این شرایط شما ممکنه شانس تنها پذیرش داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

partoo
Unregistered
نقل قول

11-12-2015, 03:41 PM
سلام وقتتون بخیر. بنده در حال حاضر دانشجوی دکتری نفت در یکی از دانشگاههای ایران هستم اما به دلایلی قصد ادامه تحصیل در آلمان در مقطع دکتری و در رشته محیط زیست دارم. با توجه به این که هر دو مقطع قبلی در دانشگاه صنعت نفت بودم مدارک من به دلیل تعهذ گرو هست. سوال من این هست که برای درخواست اولیه پذیرش حتما نیاز هست که اصل مدارک موجود باشه؟ معدل لیسانس 18.15 و ارشد 17. مقاله کنفراسی بین المللی و یک isi هم دارم و پروژه ارشد من مرتبط با محیط زیست هست. به دلیل محدودیت محل زندگی سه دانشگاه آخن، بن و کلن برای من اولویت داره. منون میشم راهنمایی بفرمایید از کجا باید شروع کنم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-12-2015, 09:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-12-2015, 09:39 PM توسط Shihan.)
(11-12-2015, 03:41 PM)partoo نوشته: سلام وقتتون بخیر. بنده در حال حاضر دانشجوی دکتری نفت در یکی از دانشگاههای ایران هستم اما به دلایلی قصد ادامه تحصیل در آلمان در مقطع دکتری و در رشته محیط زیست دارم. با توجه به این که هر دو مقطع قبلی در دانشگاه صنعت نفت بودم مدارک من به دلیل تعهذ گرو هست. سوال من این هست که برای درخواست اولیه پذیرش حتما نیاز هست که اصل مدارک موجود باشه؟ معدل لیسانس 18.15 و ارشد 17. مقاله کنفراسی بین المللی و یک isi هم دارم و پروژه ارشد من مرتبط با محیط زیست هست. به دلیل محدودیت محل زندگی سه دانشگاه آخن، بن و کلن برای من اولویت داره. منون میشم راهنمایی بفرمایید از کجا باید شروع کنم.

شانست با داشتن نمره زبان ، پروپزال خوب و شانس یافتن استاد، بهتره خواهد شد.
رشته های مربوط به محیط زیست میشه از تلفیق گرایشها در تنوع رشته های بهش دست یافت. از عمران گرفته تا زمین شناسی و نفت و فیزیک
من رشته گرایش نزدیک به کار شما رو در دانشگاههای( کلن و بن ) تونستم پیدا کنم. به نظرم بهتره دپارتمانها رو بدقت بگردید و با مسئول بخش دکتری تماس داشته باشید. (البته بهتره با مرورگر گوگل صفحه باز کنید نیاز به ترجمه المانی به انگلیسی وجود داره)
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

partoo
Unregistered
نقل قول

13-12-2015, 06:14 PM
(12-12-2015, 09:38 PM)Shihan نوشته: شانست با داشتن نمره زبان ، پروپزال خوب و شانس یافتن استاد، بهتره خواهد شد.
رشته های مربوط به محیط زیست میشه از تلفیق گرایشها در تنوع رشته های بهش دست یافت. از عمران گرفته تا زمین شناسی و نفت و فیزیک
من رشته گرایش نزدیک به کار شما رو در دانشگاههای( کلن و بن ) تونستم پیدا کنم. به نظرم بهتره دپارتمانها رو بدقت بگردید و با مسئول بخش دکتری تماس داشته باشید. (البته بهتره با مرورگر گوگل صفحه باز کنید نیاز به ترجمه المانی به انگلیسی وجود داره)

خیلی ممنون از راهنماییتون. با توجه به اینکه نامزد من آلمانی هست به نظر شما من خودم از طریق ایمیل پیگیری بکنم یا اینکه به ایشون بگم تلفنی با مسئول بخش دکتری تماس بگیرن؟ و اینکه درصورتی که حضورا با اساتید دانشگاهها صحبت کنم و مدارکم رو بهشون بدم آیا تاثیر بیشتری ممکنه داشته باشه؟ مساله دیگه اینکه ممکنه استادی خودش یک موضوع مد نظرش باشه و نیازی نباشه دانشجو پروپزال ارائه کنه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

13-12-2015, 10:27 PM
(13-12-2015, 06:14 PM)partoo نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون. با توجه به اینکه نامزد من آلمانی هست به نظر شما من خودم از طریق ایمیل پیگیری بکنم یا اینکه به ایشون بگم تلفنی با مسئول بخش دکتری تماس بگیرن؟ و اینکه درصورتی که حضورا با اساتید دانشگاهها صحبت کنم و مدارکم رو بهشون بدم آیا تاثیر بیشتری ممکنه داشته باشه؟ مساله دیگه اینکه ممکنه استادی خودش یک موضوع مد نظرش باشه و نیازی نباشه دانشجو پروپزال ارائه کنه؟

اگر ایشون بتونه از نزدیک با استاد صحبت کنه که بسیار خوبه. چون پیدا کردن استاد و تماس با استاد در المان بسیار سخت و زمانبره. ممکنه استاد ازتون هم بخواهد میزان دید شما نسبت به موضوعی که خودش علاقه داره رو بدونه و ازتون بخواد براش پروپزال بنویسید بنابراین برای این هم امادگی داشته باشید.
نقل قول  

آفلاین محمد-85
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-12-2015, 09:51 PM
سلام دوستان.
من ارشد مکانیک از دانشگاه سراسری با معدل 17.71 هستم. 3 تا مقاله ISI دارم. آیلتس 6.5 هم گرفته ام. 31 سال هم سن دارم. به نظرتون سن من مشکلی در گرفتن پذیرش ایجاد می کنه؟ در ضمن می خواستم بدونم واسه کدوم دانشگاه ها اقدام کنم که شانسم بیشتر باشه واسه گرفتن پذیرش؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 65 بعدی »