عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-11-2011, 02:32 PM
به نظر من اگر از گرایش فعلی‌تون خوشتون نمیاد یا آینده کاریش رو جالب نمی‌بینید حتما تغییر گرایش بدید. من خیلی در زمینه فیزیک اطلاعات ندارم، اما می‌دونم که رشته فتونیک چند سالی هست که بازار کارش در امریکا شدیدا محدود شده و آینده کاریش در حال حاضر خیلی جالب به نظر نمی‌رسه. در این شرایط من هم اگر جای شما بودم تغییر گرایش می‌دادم.
در مورد احتمال گرفتن پذیرش و فاند، جواب شما مشابه همون جواب‌هایی هست که به سوال‌های پژمان داده شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-11-2011, 03:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2011, 04:05 PM توسط m.arash.)
(09-11-2011, 02:27 PM)raha نوشته: ممنون. میشه نظرتونم راجع به این تصمیمم بگید؟
شما با توجه به گرایشتون که فوتونیک هست کار به نسبت ساده ای برای قانع کردن دارید. همون طور که می دونید فوتونیک شاخه ای از علم فبزیک هست که در دو گرایش مخابرات و الکترونیک راه پیدا کرده و کاربردهای فراوانی داره!
شما خیلی راحت می تونید بگید که با توجه به دانشی که در رابطه با علم فوتونیک پیدا کردید تمایل پیدا کردید که تجربتون رو در تخصصی تر در یکی دیگر از گرایش های این شاخه که در مهندسی برق بروز پیدا کرده به کار بگیرید.

با توجه به اطلاعاتی که دارم, گرایش فوتونیکی که در فیزیک وجود داره با برق علارغم دانش پایه یکسان تفاوت های زیادی داره و می تونید خیلی کاربردی تر و ملموس تر کار کنید و لزوما هیچ شباهتی هم به گرایش فوقتون نداره! به شخصه اعتقاد دارم موضوعاتی که در گرایش های مخابرات و الکترونیک به کار گرفته میشه واسه فوتونیک خیلی بهتر و جذاب تر از موضوعات گرایش فوقتون هست!

از نظر بازار کار هم اگر بتونید به یکی از گرایش های مخابرات و الکترونیک برید که مرتبط با فوتونیک هم باشه آینده ی خوبی دارید مخصوصا مخابرات!

برای گرفتن فاند هم از دید من کار زیاد مشکلی ندارید در این زمینه! (البته رقبا رو هم باید جدی بگیرید!) چند تا دانشگاه آمریکایی و کانادایی رو میشناسم که عجیب در این زمینه سرمایه گذاری کردند و گاها شاهد بودم که بودجه تحقیقاتی رو هم دپارتمان برق تامین کرده و هم فیزیک بعلاوه منابع بیرونی! در اروپا هم مطمئنم بیکار نخواهید ماند و حتما کار خوبی پیدا می کنید البته باید از طریق استادها با صنعت ارتباط پیدا کنید و خودتون نمی تونید به تنهایی کار خوبی واسه خودتون دست و پا کنید.

اگر هم بخواید در گرایشی کاملا متفاوت در رشته برق تحصیل کنید از نظر من آوردن دلیلی منطقی و قابل قبول بسیار سخت خواهد بود و شانس کم تری دارید مخصوصا شما فاند هم می خواید و از دید من کم تر استادی پیدا میشه که روی چنین دانشجویی سرمایه گذاری کنه دیگه چه برسد به اداره پذیرش. البته فقط نظرم رو گفتم...

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-11-2011, 05:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2011, 06:01 PM توسط maryam4312.)
مشکلم اینه که دروس ارشد ما هم شدیدا مشابه فیزیک- اتمی مولکولی ارائه شد به همین خاطر احساس میکنم لازم باشه فوق برق رو بگذرونم تا توی دکترا مشکل نداشته باشم.
پروژم کمی به مخابرات متمایل شد به همین دلیل علاقه پیدا کردم و دوست دارم رشته م کاربردی باشه نه فقط خوندن و خوندن . از فیزیک خسته شدم Sad
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

11-12-2011, 12:04 AM
سلام دوستان
با توجه به صحبت هایی که تا الان کردید متوجه شدم که همه تجربه تحصیلی و کاری کافی دارن بنابراین خوشحال میشم اگه بتونم از این تجربیات شما استفاده کنم. مشخصات کاملم رو میگم تا بهتر بتوانید نظر بدبد
22 سالمه دانشجو ترم 2 ارشد در رشته نرم افزار دانشگاه علوم تحقیقات ساوه هستم.
میخوام اقدام کنم برای دانشگاه های آمریکا
به نظر شما برای فوق اقدام کنم در یک رشته دیگه مثل امنیت یا دکترا؟
البته اینم بگو دانشگاه لیسانسم دانشگاه خوبی نبود
ممنون میشم راهنماییم کنید
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-12-2011, 01:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2011, 01:18 AM توسط amirhossein.gh.)
سلام میخاین ارشد رو کامل بخونین؟
اگه آره که به نظر من از الان شروع کنین رو رزومتون کار کنین و اصلا فک نکنین دانشگاهتون چیه؟
تو این دوره زمونه این چیزا کارآمد نیست!
به نظر من نمیخاد دوباره ارشد بخونین(البته اگه خودتون اصراری ندارین)
همین الان مقاله بدین + کلاس زبان برین + جی ار ایی بخونین + مهم تر از همه به خدا توکل کنین
و مطمین باشین اگه این نسخه رو خوب رعایت کنین ضعف اسم دانشگاهتون اصلا محو میشه!
برای دکترا برین روی 6 تا مقاله اینا که بتونین یه جای دندون گیری پذیرش با فاند بگیرین
راستی بابک عزیز(ادمین سایت) هم مثل اینکه رشتشون کامپیور بود .می تونین اطلاعات تخصصی رو از ایشون بپرسین. ماها همه دسن پروروده بابک خان هستیم!!
لینک ارتباط با بابک:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-Ba...8%AA%D8%B1

موفق باشین
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

11-12-2011, 01:44 AM
اخه من تا بخوام مدارک زبانم را بگیرم ارشدمو تموم کردم پس اره ارشدو میگیرم.بد راستی به نظرتون مراکزی مانند api که تو ایران کارای پذیرش و اینارو میگیره خوبه یا خودم اقدام کنم ؟ البته ببخشید تاپیکی پیدا نکردم که اینو بپرسم
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-12-2011, 01:55 AM
اینجا اکثر بچه ها خودشون عمل میکنن و این روش ها اثبات شده تره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

11-12-2011, 08:58 PM
(11-12-2011, 01:44 AM)bzz نوشته: اخه من تا بخوام مدارک زبانم را بگیرم ارشدمو تموم کردم پس اره ارشدو میگیرم.بد راستی به نظرتون مراکزی مانند api که تو ایران کارای پذیرش و اینارو میگیره خوبه یا خودم اقدام کنم ؟ البته ببخشید تاپیکی پیدا نکردم که اینو بپرسم
همونطور که امیرحسین گفت...همه بچه ها تو این کاراشونو خودشون انجام میدن...تجربه دیگران ثابت کرده که موسسات بیشتر به فکر تیغ زدن بچه ها هستن و بعضا اطلاعات غلط میدن

نقل قول  

آفلاین Student
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-01-2012, 12:21 PM
سلام دوستان کسی که یه فوق داره و می خواد فوق مجدد اپلای کنه اگه نگه من فوق دارم ایرادی داره؟بعدا اگه بفهمند چه مشکلی پیش میاد؟مرسی
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-01-2012, 12:46 PM
(26-01-2012, 12:21 PM)Student نوشته: سلام دوستان کسی که یه فوق داره و می خواد فوق مجدد اپلای کنه اگه نگه من فوق دارم ایرادی داره؟بعدا اگه بفهمند چه مشکلی پیش میاد؟مرسی

اگه امکان داره میشه بگی چرا می خوای همچین کاری بکنی؟
گفتنش ضرری نداره. بودن بچه های که با داشتن فوق دوباره اقدام کردن و پذیرش گرفتن و مشکلی براشون پیش نیومده ( البته در رزومه نوشته بودن که فوق دارن). اون موردی که به دوستان توصیه میشه که در موردش صحبت نکنن مربوط به رها کردن تحصیل به دلیل اپلای هست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »