عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان
آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-11-2015, 07:44 PM
سلام
دوستان یک مشاوره میخاستم ازتون در مورد شرایط و هزینه های زندگی و اولویت انتخاب براین اساس
بین
Milano و Piacenza به نظرتون کدوم بهتره؟؟
من برای پلیمی برای دوتا مستر اپلای کردم و نتیجه piacenza امده و milano هنوز نه. چون هردوتا رشته از نظر علاقه و اولیت شخصی بنظرم مطلوبه خاستم بدونم اگر شما بودید کدوم کمپ رو انتخاب میکردید و از نظر شرایط زندگی و انتخاب خابگاه یا منزل, در صورت امکان کار و هزینه و ... کدوم بنظرتون مطلوب تره؟؟
ممنون میشم نظرات تون بدونم تا بهتر تصمیم بگیرم بین این دوتا انتخاب
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-11-2015, 10:51 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2015, 07:50 PM توسط Shihan.)
(21-11-2015, 07:44 PM)faeze23 نوشته: سلام
دوستان یک مشاوره میخاستم ازتون در مورد شرایط و هزینه های زندگی و اولویت انتخاب براین اساس
بین
Milano و Piacenza به نظرتون کدوم بهتره؟؟
من برای پلیمی برای دوتا مستر اپلای کردم و نتیجه piacenza امده و milano هنوز نه. چون هردوتا رشته از نظر علاقه و اولیت شخصی بنظرم مطلوبه خاستم بدونم اگر شما بودید کدوم کمپ رو انتخاب میکردید و از نظر شرایط زندگی و انتخاب خابگاه یا منزل, در صورت امکان کار و هزینه و ... کدوم بنظرتون مطلوب تره؟؟
ممنون میشم نظرات تون بدونم تا بهتر تصمیم بگیرم بین این دوتا انتخاب

کمپ مورد نظر براساس رشته شما ارائه میشه، اگر به جایی شلوغ ، با فرصتهای بالا تفریحی علاقه داری مسلماً کمپس های میلان رو در نظر بگیر مانند کمپس لئوناردو و ....
اما کمپ پیاچنزا با فاصله ای از میلان شهری کوچیک و اروم و نزدیک به دانشگاه و دسترسی راحت تری داری ضمن اینکه مشکلات پیدا نکردن اتاق (خوابگاه) رو هم نخواهی داشت. باز همه اینها به فرد و نوع برنامه بلند مدتش بستگی داره. و در پایان هزینه ها رو هم در نظر داشته باش که میلان بالاتر است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2015, 02:08 PM
(25-11-2015, 10:51 AM)Shihan نوشته: کمپ مورئ نظر براساس رشته شما ارائه میشه، اگر به جایی شلوغ ، با فرصتهای بالا تفریحی علاقه داری مسلماً کمپس های میلان رو در نظر بگیر مانند کمپس لئوناردو و ....
اما کمپ پیاچنزا با فاصله ای از میلان شهری کوچیک و اروم و نزدیک به دانشگاه و دسترسی راحت تری داری ضمن اینکه مشکلات پیدا نکردن اتاق (خوابگاه) رو هم نخواهی داشت. باز همه اینها به فرد و نوع برنامه بلند مدتش بستگی داره. و در پایان هزینه ها رو هم در نظر داشته باش که میلان بالاتر است.

ممنون از راهنماییتون
من شنیدم این شهرهای کوچک ایتالیا مثل پیاچنزا از نظر رفاهی و امکانات و تاحدی امنیت اصلا با شهرهای بزرگ مثل رم و میلان قابل مقایسه نیست و مثل این ممیمونه شما شهری مثل تهران رو با یک روستا مقایسه کنید. درسته این موضوع؟؟ بحث تفریحی برام مهم نیست مسله امکانات و شرایط زندگی هست مثل وسایل حمل و نقل عمومی و مرکز خرید و ... و اینکه ایا شهرهای کوچک ایتلیا مثل ایران اون حالت قومیتی و محلی رو داره که زندگی رو یکم مشکل کنه؟ مثلا شهرستانهای انگلیس شنیدم تا حدی از این نظر مثل روستاهای ایرانه و کل شهر هم رو میشناسن و حتی در خونه هاشون بازه و ... .
و سوال اخر درصورت انتخاب کمپ پیاچنزا کل دانشکده در اون شهر واقع شده یا برای بعضی درسها و کارها باید در رفت و امد به میلان بود؟
سپاسگزارم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-11-2015, 08:02 PM
(25-11-2015, 02:08 PM)faeze23 نوشته: ممنون از راهنماییتون
من شنیدم این شهرهای کوچک ایتالیا مثل پیاچنزا از نظر رفاهی و امکانات و تاحدی امنیت اصلا با شهرهای بزرگ مثل رم و میلان قابل مقایسه نیست و مثل این ممیمونه شما شهری مثل تهران رو با یک روستا مقایسه کنید. درسته این موضوع؟؟ بحث تفریحی برام مهم نیست مسله امکانات و شرایط زندگی هست مثل وسایل حمل و نقل عمومی و مرکز خرید و ... و اینکه ایا شهرهای کوچک ایتلیا مثل ایران اون حالت قومیتی و محلی رو داره که زندگی رو یکم مشکل کنه؟ مثلا شهرستانهای انگلیس شنیدم تا حدی از این نظر مثل روستاهای ایرانه و کل شهر هم رو میشناسن و حتی در خونه هاشون بازه و ... .
و سوال اخر درصورت انتخاب کمپ پیاچنزا کل دانشکده در اون شهر واقع شده یا برای بعضی درسها و کارها باید در رفت و امد به میلان بود؟
سپاسگزارم.
بله ممکنه اینطور باشه. همانطور که در بالا عرض کردم باید به ایده های شما نزدیک نباشه!! بنابراین بهتره میلان رو انتخاب کنید. در این لینک مزایای  کمپس پیاچنزا ذکر شده است. بیشتر کورسها در همین کمپس برگزار میشه اما ممکنه برای تعداد محدودی دروس یا برخی کارهای اداری به میلان و کمپس اصلی تردد کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-12-2015, 01:09 AM
باسلام
ببخشید میخواستم لطف کنید و شرایط من رو برای گرفتن پذیرش از دانشگاه تکنولوژی میلان بررسی کنید ممنون
دانشجوی ترم 7 در حال حاضر در رشته ی برق کنترل دانشگاه شیراز
معدل تا ترم 6
16.1
امتحان ielts ماه شهریور 95 دارم ولی با فرض نمره ی 7
در گروه های تحقیقاتی robotic
و neuroscienceبودم
ببخشید برام گرفتن پذیرش با fullfund
یا فاند خوی خیلی مهم هست
باتشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

05-12-2015, 11:26 PM
(05-12-2015, 01:09 AM)مهمان نوشته: باسلام
ببخشید میخواستم لطف کنید و شرایط من رو برای گرفتن پذیرش از دانشگاه تکنولوژی میلان بررسی کنید ممنون
دانشجوی ترم 7 در حال حاضر در رشته ی برق کنترل دانشگاه شیراز
معدل تا ترم 6
16.1
امتحان ielts ماه شهریور 95 دارم ولی با فرض نمره ی 7
در گروه های تحقیقاتی robotic
و neuroscienceبودم
ببخشید برام گرفتن پذیرش با fullfund
یا فاند خوی خیلی مهم هست
باتشکر

شانست شما بسیار روشن و مناسب است. برای رشته های اتوماسیون کنترل و حتی الکترونیک و رباتیک شانس داری.
البته با داشتن نمره زبان بالا. حتی بورس گرفتن هم دور از انتظار نیست!
نقل قول  

آفلاین alireza366
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-12-2015, 12:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-12-2015, 12:37 PM توسط alireza366.)
سلام. میبخشید مدارکی که بعد از گرفتن پذیرش مستر برای کنسولگری باید ترجمه و آماده کنیم چه چیزایی هستن؟ در وبسایت پلیمی این موارد اومده:
  • Your admission letter (available on your profile)

• Your scholarship notification, if awarded with one (available on your profile)

• The pre-enrollment application form Form A/ MODELLO A

• A legalized copy of your 1st cycle university level qualification

• Declaration of Value

• 2 recent passport-size photos
پس در نتیجه مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان نیاز نیست درسته؟
آیا کنسولگری در ایران مدرک دیگه ای هم لازم داره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-12-2015, 06:44 PM
(18-12-2015, 12:35 PM)alireza366 نوشته: سلام. میبخشید مدارکی که بعد از گرفتن پذیرش مستر برای کنسولگری باید ترجمه و آماده کنیم چه چیزایی هستن؟ در وبسایت پلیمی این موارد اومده:
  • Your admission letter (available on your profile)

• Your scholarship notification, if awarded with one (available on your profile)

• The pre-enrollment application form Form A/ MODELLO A

• A legalized copy of your 1st cycle university level qualification

• Declaration of Value

• 2 recent passport-size photos
پس در نتیجه مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان نیاز نیست درسته؟
آیا کنسولگری در ایران مدرک دیگه ای هم لازم داره؟

خیر ، نیازی نیست. بله مدرک زبان باید داشته باشی
نقل قول  

آفلاین faeze23
نقل قول

23-12-2015, 07:21 PM
سلام.
آیا زمان مراجعه به سفارت و نتایج بورس و تکمیل فرایند ثبت نام در فرست کال با سکندکال پلیمی متفاوته؟؟
من الان پذیرش شدم باید تا حدود مارچ صبرکنم که نتایج بورس بیاد و فی رو پرداخت کنم و ...؟؟یا زودتره.
ممنون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-12-2015, 08:00 PM
(23-12-2015, 07:21 PM)faeze23 نوشته: سلام.
آیا زمان مراجعه به سفارت و نتایج بورس و تکمیل فرایند ثبت نام در فرست کال با سکندکال پلیمی متفاوته؟؟
من الان پذیرش شدم باید تا حدود مارچ صبرکنم که نتایج بورس بیاد و فی رو پرداخت کنم و ...؟؟یا زودتره.
ممنون.

بله. منتطر جواب بورس باشید و بعد اپلیکیشن فی رو پرداخت کنید و بعد هم سفارت.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »