عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق کبک مشاوره برای تشکیل پرونده کبک

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای تشکیل پرونده کبک
آفلاین faridehbanoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-11-2015, 12:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2015, 12:12 PM توسط faridehbanoo.)
سلام ممنونم از وقتی که میگذارید
من و همسرم با توجه به شرایطی که داریم نمیدونم از کدوم روش اقدام کنیم بهتر نتیجه میده هدفمون مهاجرت هست(کانادا رو در الویت قرار دادیم در استرالیا هم فامیل درجه یک داریم) ولی با امتیاز حدودی که خودم حساب کردم بنظرم پایین بود و برای اکسپرس به حد لازم نرسید البته میخوایم آیلتس رو شروع کنیم و در این مدت وقت داریم چه کاری انجام بدیم که امتیازمون رو بالا ببره؟
اگر بخواهیم از طریق تحصیل اقدام کنیم برای هزینه ها و اینکه دو نفر هستیم مرددیم شرایط کلیمون به این صورته
من 24 سال لیسانس مهندسی فضای سبز از دانشگاه غیر انتفاعی مشهد معدل خدود 16  ایلتس دارم کار میکنم و فکر میکنم بتونم نمره خوبی بیارم 9 ماه سابقه کار در شرکت طراخی نرم افزار واحد بازرگانی و همسرم 31 سال کاردانی عمران دانشگاه ازاد بجنورد و کارشناسی عمران غیرانتفاعی گرگان معدل همون حدود 16 1 سال سابقه کار با بیمه مرتبط با رشته دو سال سابقه همکاری با جهادکشاورزی از طریق شرکتی که خودش ثبت کرده اما بیمه نداره و 1 سال هم بیمه برای کار مدیریتی(دهیاری) که همچنان ادامه داره
در حال مطالعه برای ایلتس هستیم هر دو
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-11-2015, 02:49 AM
هزینه های تحصیل در کشوری مثل کانادا برای یک نفر به طور متوسط حدود سالی 15000 دلار هست. بسته به دانشگاه و رشته ممکنه چندهزار دلار بالا و پایین تر باشه. هزینه های زندگی هم برای دو نفر حدود ماهی 1500 دلار میشه. بسته به شهر و سبک زندگی ممکنه هزینه ها کمی بالا و پایین باشه. در مجموع چیزی در حدود سالی 30000 دلار نیاز میشه. در مورد شرایط مهاجرت به استرالیا من اطلاع خاصی ندارم. در این مورد می تونید تاپیک های بخش مهاجرت به استرالیا رو نگاه کنید. برای روش اکسپرس متاسفانه اطلاعات من به روز نیست. می تونید سوال تون رو در تاپیک های مهاجرت به کانادا مطرح کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین faridehbanoo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-11-2015, 10:14 AM
ممنونم از پاسخ شما جناب مایک
یک سوال دیگه بنظر شما برای کبک میتونیم شانس خوبی داشته باشیم؟ و اینکه اگر اکی بشه حتما باید کبک بمونیم یا فقط در حد ورود به کبک کافی هست و بعد میتونیم مقصد دیگه ای رو انتخاب کنیم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
23-11-2015, 07:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2015, 06:08 PM توسط M1KE.)
شما بعد از لندینگ در کبک می تونید در هر جای کانادا زندگی کنید و اجباری در زمینه محل زندگی وجود نداره. برای کبک برای اینکه امتیاز خوبی داشته باشین می بایست نفر اصلی با فرانسه آشنایی نسبی داشته باشه. رشته مهندسی عمران از حدود دو سال پیش برای کبک 12 امتیازی شده بود (در مقایسه با خیلی از رشته های مهندسی دیگه که 6 امتیازی هستند) بنابراین اگر که امتیازبندی ها تغییر نکرده باشه امتیازتون قاعدتا نباید بد باشه. در این صورت نفر اصلی از سن، مدرک، تحصیلات و سابقه کار به ترتیب 16، 12، 10 و 4 امتیاز می گیره. شما هم به عنوان نفر دوم دست کم از سن و تحصیلات در مجموع 6  امتیاز می گیرید (از رشته هم ممکنه تا سقف 4 امتیاز بگیرید) که با احتساب 1 امتیاز هم برای تمکن مالی در مجموع میشه 49 امتیاز.

شما برای تشکیل پرونده دست کم به 55 امتیاز و برای قبولی نهایی به 63 امتیاز نیاز دارید. نفر اصلی میتونه از زبان فرانسه و انگلیسی به ترتیب تا سقف 16 و 8 امتیاز و شما هم می تونید از زبان فرانسه تا سقف 6 امتیاز بگیرید. همین طور در صورت آشنایی با فرانسه و کبک می تونید 6 امتیاز هم سازگاری بگیرید. بنابراین برای رسیدن به حد نصاب قبولی زیاد مشکلی نخواهید داشت.

پینوشت: قوانین مهاجرت با گذر زمان دستخوش تغییر می شوند. من از تغییرات احتمالی که اخیرا رخ داده باشه اطلاعی ندارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین vahidshak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2015, 06:19 PM
سلام من قصد مهاجرت به کبک را دارم با شرایط زیر آیا امتیاز لازم را می آوریم؟
سن 31 سال
متاهل
1 فرزند 1 ساله دارم
فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
لیسانس حسابداری
دانشجوی ترم 3 فوق لیسانس حسابداری
2 سال سابقه کار حسابداری
به زبان انگلیسی و فرانسه آشنایی ندارم
خواهرم ساکن مونترال است
همسر:
سن 30 سال
فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
6 سال سابقه کار

به زبان انگلیسی و فرانسه آشنایی ندارد
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-12-2015, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2015, 03:31 PM توسط M1KE.)
@vahidshak

رشته (لیسانس حسابداری) : 12 امتیاز
تحصیلات (لیسانس): 10 امتیاز (ارشد 12)
سابقه کار (در صورتی که با بیمه باشه) : 6 ماه تا 2 سال 4 امتیاز و بیشتر از اون 6 امتیاز
خویشاوند نزدیک در کبک: 3 امتیاز
سن همسر: 3 امتیاز
تحصیلات همسر: 2 امتیاز

با احتساب حد پایین امتیازها در مجموع 50 امتیاز خواهید داشت. اگر فوق لیسانس گرفته باشید و سابقه کار هم بیشتر از 23 ماه باشه 4 امتیاز اضافه میشه و به 54 می رسید. 

شما برای تشکیل پرونده به 55 امتیاز نیاز دارین که می بایست بقیه رو از مدرک زبان انگلیسی و فرانسه جبران کنید. شما می تونید از انگلیسی تا حداکثر 6 امتیاز و از فرانسه تا حداکثر 16 امتیاز بیارین. طبیعتا با امتیاز 54 با زبان انگلیسی هم می تونید خودتون رو به حساب برسونید. با امتیاز 50 باید در انگلیسی نمره های خیلی بالایی بیارین یا بخشی از اون رو با فرانسه جبران کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2016, 12:22 PM
سلام وقت بخیر
اگر در ایران شرکت ثبت کرده باشیم چطوری میتونیم اون رو بعنوان سابقه کار در نظر بگیریم برای تشکیل پرونده کانادا و ایا اصلا تاثیری داره یا خیر.
و سوال دیگه اینکه امتیاز بندیها فقط از طریق اکسپرس انتری هست یا نه؟؟
با سپاس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-05-2016, 01:10 PM
@faeze23

راستش رو بخواهید من هنوز فرصت نکردم جزئیات روش های جدید مهاجرت به کانادا مثل ورود سریع (اکسپرس انتری) رو مطالعه کنم. پرونده خود من مربوط به سال 2009 بوده و از اون زمان تقریبا هر دو سال یک بار روش های مهاجرت به کانادا دچار تغییرات اساسی شدن. به همین دلیل بهتره سوال های خودتون در مورد این روش رو در تاپیک مهاجرت به کانادا از روش ورود سریع (Express Entry) مطرح کنید تا دوستانی که اخیرا اقدام کردن پاسخ بدن. فقط می تونم حدس بزنم که اگر برای خودتون بیمه رد کرده باشین (به عنوان مدیر عامل یا هر سمت دیگری که در شرکت داشتین) اون هم مورد پذیرش قرار بگیره.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین vodot_03
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-05-2016, 11:05 AM
سلام و وقتتون بخیر .
من از طریق FSW 2014 اقدام کردم و پروندم هنوز توی پروسه هست . البته داره به مراحل آخرش نزدیک میشه . محل لندیگ رو هم توی فرم تورنتو اعلام کردم. 
سوالم این هست که اگه بخوام برم مونترال چکار باید بکنم ؟ میتونم از اول اونجا لند کنم یا با ید اول برم یکی از شهرهای فدرال بعدش برم مونترال ؟ 
و سوال دومم اینه که چه جوری میتونم برای گرفتن CSQ اقدام کنم ؟ میتونم تا قبل از رفتن بگیرم یا باید برم مونترال و از اونجا اقدام کنم ؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-05-2016, 11:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2016, 11:45 AM توسط M1KE.)
@vodot_03

اگر بخواهید ابتدا در استان های دیگه لند کنید و بعد به مونترال جابجا بشین که صد در صد هیچ مشکلی نداره چون همه مقیمان کانادا می تونند تصمیم بگیرند در هر جای کانادا زندگی کنند. از نظر لندینگ اولیه در مونترال، اگر بخواهید به عنوان مقیم کبک وارد بشین و CSQ بگیرین یا به عبارتی از همون ابتدا بگین که قصد دارین در کبک زندگی کنید و از مزایایی که برای مهاجران اون استان داره استفاده کنید در اون صورت این موضوع به تصمیم افسر بستگی داره. چیزی که معمولا در عمل اتفاق می افته اینه که شما رو یک Border case یا به اصطلاح cas frontière در نظر می گیرن و برگه های لندینگ شما رو تا گرفتن CSQ تایید نمی کنند. به شما میگن به دفتر مهاجرت کبک در مونترال مراجعه کنید و برای گرفتن CSQ تشکیل پرونده بدین که هزینه حدودا 500 دلاری داره (این هزینه رو مهاجران استانی کبک قبل از مهاجرت میدن) و بعد از 3-2 هفته به مصاحبه میرین. بعد از گرفتن CSQ با مراحعه به دفتر مهاجرتی برگه های لندینگ شما رو تایید می کنند. با داشتن این دو می تونید برای SIN و Health Card اقدام کنید (دومی نیاز به آدرس محل زندگی در کبک هم داره).
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »