عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر
آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-11-2015, 08:48 PM
(05-11-2015, 01:54 PM)FN63 نوشته: سلام. من تا آخر هفته آینده قراره ویزام به دستم برسه و میخام برای تورنتو بلیط رزرو کنم ولی نمیدونم برای کی! از طرفی میخام زودتر برم (اوایل دسامبر) ولی میگن هوا اون موقع خیلی سرد میشه و برای یک تازه وارد که بدوبدو زیاد داره شرایط سخت میشه. از طرفی هم به اوایل مارچ فکر میکنم که احتمالاً از سوز و سرما کم شده. نظر دوستان با تجربه رو میخام بدونم. ممنون

سلام دوست عزيز، شرايطتون شبيه من هست، اما اينطور كه از ساكنين تورنتو مطلع شدم امسال باتوجه به تابستان گرم و زمستان خيلى سخت سال گذشته پيش بينى زمستان ملايم ترى رو كردن. به من كه پيشنهاد تا اخر دسامبر لند كنم البته ما مجبوريم تا فروردين به خاطر مدرسه ها در ايران صبر كنيم.
اما به هرحال تصميم يقينا با شماست.
موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین dani2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2015, 05:59 AM
(19-09-2015, 02:08 PM)peyhas نوشته: سلام از دوستانی که لند کردن سوالی دارم اول اینکه آیا میشه پس از رسیدن اقدام به اجاره منزل کنیم؟ اگر نه چطور میتوان یک سوییت را از اینجا اجاره کرد؟ و اینکه هزینه تاکسی از فرودگاه همرا با چمدانهایمان چقدر است؟ در ضمن ما قصد داریم در ونکوور لند کنیم؟ لطفا اطلاعاتتان در خصوص اجاره خانه را با ما در میان بگذارید.

من از سایت Homestay  یک زیرزمین تو یک خونه ی سه طبقه با یک خانواده کانادایی واسه یکماه اجاره کردم ، یه مقدارش و فقط باید موقع ثبت قراردادتون از طریق ویزا کارت واریز کنید . واسه فرودگاه بهتره به صاحبخونتون بگین بیاد دنبالتون . از من حتی پولی م نگرفت ولی من 20 دلار به باقیمونده اجاره اضافه کردم . حتمن قبل از کانفیرم کردن قراردادتون یادتون نره تخفیف بگیرید . یکماه کمترم نگیرید که حداقل روزای اول خیالتون راحت باشه . به ایرانیا م اعتماد نکنید اصلا . متاسفانه تو این مدتی من اینجا بودم با افریقایی تونستم رابطه برقرار کنم ولی با ایرانیا اصلا . نمی دونم مشکلشون چیه !!

NOC:2133
File number: 27 October
Medical received: 1st of Farvardin
Processing Started: 2015-7-13
Officer : dl

Pass Request: Sep 9th ,2015
 Landing : October 28, 2015 Toronto

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-11-2015, 06:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 07:13 AM توسط Nooshafarin.)
(19-09-2015, 02:08 PM)peyhas نوشته: سلام از دوستانی که لند کردن سوالی دارم اول اینکه آیا میشه پس از رسیدن اقدام به اجاره منزل کنیم؟ اگر نه چطور میتوان یک سوییت را از اینجا اجاره کرد؟ و اینکه هزینه تاکسی از فرودگاه همرا با چمدانهایمان چقدر است؟ در ضمن ما قصد داریم در ونکوور لند کنیم؟ لطفا اطلاعاتتان در خصوص اجاره خانه را با ما در میان بگذارید.

درود بر شما 
اگر کسی رو دارید که چند روز اول رو مهمانشون باشید که جای نگرانی ندارید ولی اگر کسی رو ندارید، می تونید از سایت http://vancouver.craigslist.ca اقدام به اجازه خونه بکنید.  
شما اول باید محدوده مد نظرتون رو انتخاب کنید. اینکه می خواهید حتما در down town  باشید یا محله های دیگه رو هم مد نظر دارید، در امکانات و هزینه های اسکان شما تاثیر گذار هست. 
در ضمن شما می تونید در گروه "همیاری ایرانی های ونکوور" در فیس بوک عضو بشید و مساله خونه رو مطرح کنید. دوستانی که بتونن، کمک و راهنمایی می کنن. 

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-11-2015, 07:03 AM
(07-11-2015, 05:59 AM)dani2020 نوشته: من از سایت Homestay  یک زیرزمین تو یک خونه ی سه طبقه با یک خانواده کانادایی واسه یکماه اجاره کردم ، یه مقدارش و فقط باید موقع ثبت قراردادتون از طریق ویزا کارت واریز کنید . واسه فرودگاه بهتره به صاحبخونتون بگین بیاد دنبالتون . از من حتی پولی م نگرفت ولی من 20 دلار به باقیمونده اجاره اضافه کردم . حتمن قبل از کانفیرم کردن قراردادتون یادتون نره تخفیف بگیرید . یکماه کمترم نگیرید که حداقل روزای اول خیالتون راحت باشه . به ایرانیا م اعتماد نکنید اصلا . متاسفانه تو این مدتی من اینجا بودم با افریقایی تونستم رابطه برقرار کنم ولی با ایرانیا اصلا . نمی دونم مشکلشون چیه !!

درود بر شما
جناب dani خیلی جالب بود که شما طی دو هفته، ارزیابی تون رو انجام دادید و در یک کلام تمام هموطن ها رو غیر قابل اعتماد دونستید اون هم با کلمه تاکیدی "اصلا". همین ایرانی های غیر قابل اعتماد در گروه های همیاری فیس بوک، کمکهایی به هم می کنن که شما در تهران تصورش رو هم نمی کردید. 
پیشنهاد می کنم کمی خوشبین تر باشید. 

شاد و سربلند باشید.
نقل قول  

آفلاین suryar
**
نقل قول

07-11-2015, 11:09 AM
دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..
نقل قول  

آفلاین suryar
**
نقل قول

07-11-2015, 11:16 AM
دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..
نقل قول  

آفلاین hope11
**
نقل قول

07-11-2015, 10:01 PM
(07-11-2015, 11:16 AM)suryar نوشته: دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..

این سوال منم هست مدارک تحصیلی همسر رو ترجمه کنیم? دیگه چه مدارکی رو ترجمه کنیم? ببخشید مدیر عزیز اگه جای درستی مطرح نکردیم.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-11-2015, 10:11 PM
(07-11-2015, 10:01 PM)hope11 نوشته: این  سوال  منم هست  مدارک  تحصیلی  همسر  رو  ترجمه  کنیم?  دیگه  چه  مدارکی  رو  ترجمه  کنیم? ببخشید  مدیر  عزیز  اگه  جای  درستی  مطرح  نکردیم.

درود بر شما. 
پاسخ این سوال اینجا داده شده. 
در مورد مدارک همسر، اگر تصمیم دارن کار کنن، حتما به اصل مدارک و ترجمه مدارک نیاز پیدا می کنید. 

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

10-11-2015, 10:37 PM
سلام بر همگی
دوستان عزیز ما میخوایم خونه مون رو درطبقه همکف از یک خونه در تورنتو با شرایط بسیار خوب سابلت کنیم. خونه یکخوابه بزرگ و تمیز هست، نزدیک شپرد بی ویو هست و اجاره ماهانه 1200 دلار شامل یوتیلیتی. لطفا اگر مایل بودید پیام بدین.
نقل قول  

آفلاین hope11
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-11-2015, 09:34 AM
سلام دوستان می شه لینک تاپیک که مربوط به وسایلی است که باید با خودمون ببریم. و چی ها ممنوعه را برام بگذارید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 04:09 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی