عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-07-2015, 07:20 PM
(26-07-2015, 11:44 PM)benji نوشته: سلام دوستان گل
لطفا راهنمایی کنید

- من رشته برق - قدرت هستم.
- فول فاند برای دکتری و برای اسپرینگ 2016 پذیرش گرفتم. 
- سربازی بنیاد ن خ ب گ ا ن بودم و پروژه طرح جایگزین  انجام دادم.

-تجربه کار نداشتم هیچ جا.
-دانشگاه آزاد سه سال تدریس کردم.
-میخام برای  آگوست 2015 وقت سفارت بگیرم. 

از دوبی یا ارمنستان بگیرم؟ چرا؟
سپاسگزارم.

سلام 

شما با داشتن فاند کامل از هر دو میتونید اقدام کنید. ارمنستان به دادن ویزای مولتی شهره هست اما تضمینی نیست. وقت گرفتن از سفارت دبی راحت تر هست. طبق یک برنامه ریزی درست ببینید زمانبندی شما به وقت های آزاد کدامیک میخوره. 

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

مزده
Unregistered
نقل قول

16-10-2015, 08:21 PM
سلام ،من فوق ليسانس شهرسازى دارم ،ولى اى بيست من براى اى يى بى هست براى كرفتن ويزاى دانشجويى براى خودم  وهمراهم كدام سفارت بهتر است ارمنستان ،تركستان ،تركيه يا....لطفا راهنمايى فرماييد
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-11-2015, 01:37 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2015, 01:38 AM توسط AmirHasanzadeh.)
سلام به دوستای عزیز،

سوال من اینه که به صورت نرمال (یعنی به دور از کلیرنس های طولانی و مشکلات نادر در پروسه صدور ویزا) پروسه ویزا از زمان وقت گرفتن از سفارت، تا زمانی که ویزا به دستمون میرسه چه مدت طول میکشه؟

و اینکه اگر برای اسپرینگ پذیرش داشته باشیم، بهتره که از چه زمانی اقدام کنیم که دچار دردسر و هول و هیجان نشیم؟ (منظور نیاز به تعجیل و هول و هراسه)

ممنون از کمک هاتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-11-2015, 03:20 AM
کلیرنس به طور متوسط ۳-۲ ماه زمان میبره و وقت گرفتن هم گاهی ممکنه تا ۲ ماه زمان ببره. در سفارت هایی مثل دوبی میشه در زمان کمتری هم وقت گرفت. بنابراین اگر از حدود ۵ ماه قبل از شروع ترم برای وقت گرفتن اقدام کنید احتمال اینکه به مشکل بخورین کم هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

06-11-2015, 09:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2015, 09:50 PM توسط AmirHasanzadeh.)
(05-11-2015, 03:20 AM)M1KE نوشته: کلیرنس به طور متوسط ۳-۲ ماه زمان میبره و وقت گرفتن هم گاهی ممکنه تا ۲ ماه زمان ببره. در سفارت هایی مثل دوبی میشه در زمان کمتری هم وقت گرفت. بنابراین اگر از حدود ۵ ماه قبل از شروع ترم برای وقت گرفتن اقدام کنید احتمال اینکه به مشکل بخورین کم هست.

خیلی ممنون از پاسخ جامع و کاملتون؛

چند سوال جزئی تر میپرسم از خدمتتون. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:

شرایطی رو در نظر بگیرید که بخوام منتظر کنسلی باشم برای وقت سفارت و خیلی خوشبینانه هم بتونم پیدا کنم!

1- من الان #sevis و School code رو دریافت کردم و اصل I-20 هم گفتن که تا 27 نوامبر به دستم خواهد رسید. با این فرض که 30 نوامبر وقت بگیرم، آیا اساسا احتمالی هست که برای spring 2016 (که تو I-20 گفته کلاساش از 19 ژانویه شروع میشه) تو یک ماه باقی مونده اتفاق مثبتی بیفته؟!  

2- اگر پروسه صدور ویزا (کلیرنس و غیره) طولانی بشه و بیفته به بعد از شروع ترم چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ویزا صادر میشه؟ میشه ازش استفاده کرد؟

3- ممکنه این موضوع که وقت زیادی تا شروع ترم نمونده، روی تصمیم آفیسر برای صدور ویزا تأثیر بذاره؟ حالا چه مثبت چه منفی!

4- با زمانبندی معمول که فرمودین، وقتهایی که دوستان برای نوامبر و دسامبر میگیرن، آیا عموما با هدف ترم summer هست؟

باز هم تشکر فراوان برای پاسختون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-11-2015, 03:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 03:06 AM توسط M1KE.)
۱- به هر حال هستند افرادی که در ۳-۲ هفته هم ویزا گرفتند و به همین دلیل میشه امیدوار بود. سفارت هایی مثل دوبی زودتر وقت میدن و زودتر هم تکلیف متقاضی رو روشن می کنند ولی به همون نسبت آمار رد کردن هاشون هم بالاتره.

۲- اگر در حد ۲-۱ هفته از شروع ترم گذشته باشه و بتونید همچنان ثبت نام کنید می تونید نامه late arrival بگیرید و با اون ویزا بگیرید. در غیر اینصورت باید به ترم بعد دیفر کنید و I20 جدیدی بگیرید و به سفارت بدین تا ویزا بدن. اگر ویزا رو قبل از شروع ترم گرفته باشید و در زمان غیر مجاز (طبق تاریخ I20 یا نامه دیرکرد) قصد ورود داشته باشید به احتمال زیاد در مرز ورودی به مشکل میخورین. شما می بایست در لحظه ورود امکان ثبت نام کردنتون وجود داشته باشه.

۳- تاثیر مثبت و منفی نداره. اگر زمانش گذشته باشه ویزا نمیدن مگر اینکه نامه ثبت نام با تاخیر یا هم که I20 جدید برای ترم بعد داشته باشید.

۴- نه لزوما. برخی خوشبین هستند که زود ویزا بگیرند و در صورت نگرفتن ویزا، دیفر می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 05:11 AM
(07-11-2015, 03:04 AM)M1KE نوشته: ۱- به هر حال هستند افرادی که در ۳-۲ هفته هم ویزا گرفتند و به همین دلیل میشه امیدوار بود. سفارت هایی مثل دوبی زودتر وقت میدن و زودتر هم تکلیف متقاضی رو روشن می کنند ولی به همون نسبت آمار رد کردن هاشون هم بالاتره.

۲- اگر در حد ۲-۱ هفته از شروع ترم گذشته باشه و بتونید همچنان ثبت نام کنید می تونید نامه late arrival بگیرید و با اون ویزا بگیرید. در غیر اینصورت باید به ترم بعد دیفر کنید و I20 جدیدی بگیرید و به سفارت بدین تا ویزا بدن. اگر ویزا رو قبل از شروع ترم گرفته باشید و در زمان غیر مجاز (طبق تاریخ I20 یا نامه دیرکرد) قصد ورود داشته باشید به احتمال زیاد در مرز ورودی به مشکل میخورین. شما می بایست در لحظه ورود امکان ثبت نام کردنتون وجود داشته باشه.

۳- تاثیر مثبت و منفی نداره. اگر زمانش گذشته باشه ویزا نمیدن مگر اینکه نامه ثبت نام با تاخیر یا هم که I20 جدید برای ترم بعد داشته باشید.

۴- نه لزوما. برخی خوشبین هستند که زود ویزا بگیرند و در صورت نگرفتن ویزا، دیفر می کنند.

ممنون؛
راستش من از ویزا نگرفتن برای خودم یه غول ساختم و احساس میکنم که حتما باید تو شرایطی برم سفارت که این احتمالو به حداقل رسونده باشم. و تو ذهنم اینطور نقش بسته که اگه یک بار رد بشم دیگه راه برگشتی نیست.
دلیل وسواسم هم همینه احتمالا. که اینقدر دارم با دقت خیلی زیاد (شاید بیش از حد) دنبال وقت مناسب میگردم.

آیا واقعا رد شدن ویزا تبعات خیلی سنگین داره؟ (منظورم برای درخواست های مجدد ویزاس)
نقل قول  

آفلاین AmirHasanzadeh
**
نقل قول

07-11-2015, 05:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2015, 05:49 AM توسط AmirHasanzadeh.)
دوستان یک سوال دیگه، که بیشتر به این تاپیک مربوط هست:

با شرایطی که در ادامه عرض میکنم، کدوم سفارت برای مراجعه مناسبتره؟

من مهندسی صنایع خوندم (کارشناسی) با معدل 19/05 (3.89) حدود 5 سال سابقه کار دارم تو یه شرکت غیر دولتی (مربوط به بانکداری الکترونیک) و حدودا 33 سالمه، سربازی رو هم گذروندم و مجرد هستم. (تافل 93 , جی آر ای 301)

2 تا ادمیشن هم برای مستر همین رشته دارم
یکی فاند نداره و دانشگاه مقصد رنکش حدود 80 بوده تو چند سال اخیر.
یکی هم فاند داره و رنک دانشگاه حدود 170

آیا اینکه گفته میشه فلان سفارت (مثلا ایروان) به پذیرش های مستر بدون فاند ویزا نمیده درسته یا صرفا برداشت های شخصیه؟

مرسی از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین ramtinzahed
**
نقل قول

21-11-2015, 04:34 PM
با سلام خدمت دوستان 
من میخوام برای ویزای توریستی اقدام بکنم . به نظر شما از کدام یکی از شهر های دبی , آنکارا یا ایروان اقدام کنم بر اساس شواهد موجودی که هست . با داشتن تمام مدارک و اینکه داییم اونجا زندگی میکنه .  کدومشون نتایج بهتری داشته . 
ممنون میشم جواب بدید .
نقل قول  

آفلاین ramtinzahed
**
نقل قول

24-11-2015, 01:43 PM
(21-11-2015, 04:34 PM)ramtinzahed نوشته: با سلام خدمت دوستان 
من میخوام برای ویزای توریستی اقدام بکنم . به نظر شما از کدام یکی از شهر های دبی , آنکارا یا ایروان اقدام کنم بر اساس شواهد موجودی که هست . با داشتن تمام مدارک و اینکه داییم اونجا زندگی میکنه .  کدومشون نتایج بهتری داشته . 
ممنون میشم جواب بدید .

کسی نیست جواب منو بده اینجا ؟
Undecided Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 34 بعدی »