عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-11-2015, 01:35 AM
(06-11-2015, 12:09 AM)مهمان نوشته: ممنون بابت راهنماییتون عالی بود
عذر میخوام میشه در رابطه با اینکه فرمودید " مگر اینکه در قالب طرح پرسش علمی/پژوهشی ای باشه که تنها خود ایشون بتونند پاسخگو باشند."
بیشتر توضیح بدید
این یعنی چی؟

منظور اینه که وقتی که مدارک (نمرات زبان، ترجمه ها و ... ) حاضر نیست و قرار نیست به زودی هم حاضر بشه. عملا حداقل از سال بعد میتونید کارهای اپلای کردن رو شروع کنید (با فرض اینکه مدارک قبل از ددلاینهای سال بعد حاضر بشه). همان موقع ایمیل زدن رو شروع کنید. در غیر اینصورت ارتباطاتون با استاتید در موارد دیگر باید باشه مثل سوالی از مقالات ایشون و یا طرح پرسشی این چنینی که فقط خودشون بتونتد پاسخ بدن.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین arman_awn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2015, 11:25 PM
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز. رزومه ی من ازین قراره:

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک (سیالات) - دانشگاه صنعتی ارومیه - 16.31 (3.41/4.00 طبق WES)

2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) - دانشگاه تبریز- 18.62 - (3.92/4.00 طبق WES)

3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: R:30، L:27، S:28، W:28 - نمره ی کل: 113

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها: کوانت = 164 (88%) ، وربال = 154 (63%) ، آنالیتیک رایتینگ = 4.5 (80%) - نمره ی کل: 318

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر: یک مقاله ی ISI مستخرج از تز ارشد در Elsevier - موضوع حرکت میکروارگانیسم ها (Bio)

9- نکات برجستۀ رزومه: رتبه ی اول ورودی در دوره ی ارشد، TA در درس سیالات 1 و 2 کارشناسی

من تا الان به تمامی اساتید مرتبط با زمینه ی کاری خودم در دانشگاه های کانادا یکی دوبار ایمیل زدم، و تنها (و تنها) جوابی که از کل این اساتید گرفتم یکی از اساتید رایرسون بود که قول فاند کامل رو داده در صورت اپلای. حالا سوال من اینه که به نظر شما با این رزومه، من برای کجا شانس دارم؟ جایی مثل تورنتو یا واترلو هدر دادن هزینه نیست برای من؟

سوال دیگه ی من اینه که کم کم دیگه من باید لیست دانشگاهایی رو که می خوام اپلای کنم ببندم. همه جا شنیدم و دوستان میگن برای کانادا باید از استاد جواب داشته باشی. اساتید کانادایی رشته ی من کلاً به هیچ وجه هیچ جوابی به من نمیدن و احتمالاً نخواهند داد. با این شرایط، یعنی بدون هیچ جوابی، به نظر شما برای جاهایی مثل تورنتو، واترلو یا بریتیش کلمبیا اپلای بکنم؟ هیچ شانسی هست بدون جواب اساتید؟

با سپاس و تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-11-2015, 09:51 AM
(07-11-2015, 11:25 PM)arman_awn نوشته: با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز. رزومه ی من ازین قراره:

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک (سیالات) - دانشگاه صنعتی ارومیه - 16.31 (3.41/4.00 طبق WES)

2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی) - دانشگاه تبریز- 18.62 - (3.92/4.00 طبق WES)

3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: R:30، L:27، S:28، W:28 - نمره ی کل: 113

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها: کوانت = 164 (88%) ، وربال = 154 (63%) ، آنالیتیک رایتینگ = 4.5 (80%) - نمره ی کل: 318

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر: یک مقاله ی ISI مستخرج از تز ارشد در Elsevier - موضوع حرکت میکروارگانیسم ها (Bio)

9- نکات برجستۀ رزومه: رتبه ی اول ورودی در دوره ی ارشد، TA در درس سیالات 1 و 2 کارشناسی

من تا الان به تمامی اساتید مرتبط با زمینه ی کاری خودم در دانشگاه های کانادا یکی دوبار ایمیل زدم، و تنها (و تنها) جوابی که از کل این اساتید گرفتم یکی از اساتید رایرسون بود که قول فاند کامل رو داده در صورت اپلای. حالا سوال من اینه که به نظر شما با این رزومه، من برای کجا شانس دارم؟ جایی مثل تورنتو یا واترلو هدر دادن هزینه نیست برای من؟

سوال دیگه ی من اینه که کم کم دیگه من باید لیست دانشگاهایی رو که می خوام اپلای کنم ببندم. همه جا شنیدم و دوستان میگن برای کانادا باید از استاد جواب داشته باشی. اساتید کانادایی رشته ی من کلاً به هیچ وجه هیچ جوابی به من نمیدن و احتمالاً نخواهند داد. با این شرایط، یعنی بدون هیچ جوابی، به نظر شما برای جاهایی مثل تورنتو، واترلو یا بریتیش کلمبیا اپلای بکنم؟ هیچ شانسی هست بدون جواب اساتید؟

با سپاس و تشکر فراوان

با سلام و درود. رزومه تحصیلیی بسیار خوبی دارید. آزمون ها هم که به بهترین شکل ممکن پشت سر گذاشتین. اینکه جوابتون رو نمیدن بستگی به زمینه کاری و یا وجود و یا عدم وجود ظرفیت خالی برای اخذ دانشجو جدید برای استاد مربوطه هست. البته دلایل دیگری هم وجود داره. پیشنهاد من اینه که اگر هزینه ها مطرح نیست. برای همان Toronto و UBC هم اپلای کنید. البته در این حالت کاملاً بحث بخت و اقبال پیش میاد ولی چون نمرات آزمون هاتون خوبه فکر میکنم شانس خوبی داشته باشید..

پیشنهاد من: من جای شما باشم با این نمرات برای دانشگاههای آمریکا اقدام میکنم. با این نمرات و معدل میتونید برای دانشگاههای زیر 100 خیلی امیدوار باشید. البته بحث رشته شما (انرژی) و ویزا گرفتن هم هست که در اون صورت شاید بد نباشه که علاوه بر آمریکا و کانادا تحصیل در آلمان هم در نظر بگیرید که اگر از این دو کشور ویزا نگرفتید شانس ادامه تحصیل داشته باشید. این تاپیک رو ببینید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین arman_awn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-11-2015, 12:23 PM
(09-11-2015, 09:51 AM)Andre نوشته:
با سلام و درود. رزومه تحصیلیی بسیار خوبی دارید. آزمون ها هم که به بهترین شکل ممکن پشت سر گذاشتین. اینکه جوابتون رو نمیدن بستگی به زمینه کاری و یا وجود و یا عدم وجود ظرفیت خالی برای اخذ دانشجو جدید برای استاد مربوطه هست. البته دلایل دیگری هم وجود داره. پیشنهاد من اینه که اگر هزینه ها مطرح نیست. برای همان Toronto و UBC هم اپلای کنید. البته در این حالت کاملاً بحث بخت و اقبال پیش میاد ولی چون نمرات آزمون هاتون خوبه فکر میکنم شانس خوبی داشته باشید..

پیشنهاد من: من جای شما باشم با این نمرات برای دانشگاههای آمریکا اقدام میکنم. با این نمرات و معدل میتونید برای دانشگاههای زیر 100 خیلی امیدوار باشید. البته بحث رشته شما (انرژی) و ویزا گرفتن هم هست که در اون صورت شاید بد نباشه که علاوه بر آمریکا و کانادا تحصیل در آلمان هم در نظر بگیرید که اگر از این دو کشور ویزا نگرفتید شانس ادامه تحصیل داشته باشید. این تاپیک رو ببینید.

از لطفتون و از راهنماییتون بسیار ممنون و متشکرم. هرچند برام واقعاً جای تعجبه که چرا دقیقاً امسال هیچ کدام ازین دانشگاه ها جای خالی ندارن (برای رشته ی مکانیک که معمولاً همیشه بالاخره جای خالی هست). من برای تقریباً 10 دانشگاه آمریکا در حال اقدام هستم و هدف اصلیم هم اونجاست، اما برای اطمینان و همچنین داشتن انتخاب های بیشتر، خیلی برام مهم بود از کانادا هم به هر صورت جوابی داشته باشم.

بازم از راهنماییتون سپاس گزارم  Heart
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-11-2015, 12:26 PM
سلام دوست عزیز .من امتحان زبان هنوز ندادم .معدل لیسانسم 12/75 رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه دامغان ارشدم فعلا 17/76 رشته مهندسی صنایع از علم وصنعت هنوز درسم تموم نشده و استاد راهنمام هم در یکی از دانشگاه های کاندا تدریس می کند می خواستم ببینم شانس فول فاند در دکتری از کانادا را دارم
نقل قول  

آفلاین azari.mahsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2015, 12:35 PM
سلام دوست عزیز .من امتحان زبان هنوز ندادم .معدل لیسانسم 12/75 رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه دامغان ارشدم فعلا 17/76 رشته مهندسی صنایع از علم وصنعت هنوز درسم تموم نشده و استاد راهنمام هم در یکی از دانشگاه های کاندا تدریس می کند می خواستم ببینم شانس فول فاند در دکتری از کانادا را دارم

[url=http://www.academiacafe.com/pf/newreply.php?tid=1575&replyto=96678][/url]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-11-2015, 08:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-11-2015, 08:20 PM توسط Andre.)
(11-11-2015, 12:35 PM)azari.mahsa نوشته: سلام دوست عزیز .من امتحان زبان هنوز ندادم .معدل لیسانسم 12/75 رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه دامغان ارشدم فعلا 17/76 رشته مهندسی صنایع از علم وصنعت هنوز درسم تموم نشده و استاد راهنمام هم در یکی از دانشگاه های کاندا تدریس می کند می خواستم ببینم شانس فول فاند در دکتری از کانادا را دارم

[url=http://www.academiacafe.com/pf/newreply.php?tid=1575&replyto=96678][/url]

درود،

معدل لیسانس شما متأسفانه نقطه ضعف بسیار بزرگی در رزومه تحصیلی شما محسوب میشه و اکثر دانشگاهها در کانادا معدلهای 14، 15 و 16 رو به عنوان مینیمم برای اپلای کردن در نظر گرفتن. البته محدود دانشگاههایی هستن که معدل یک تعداد مشخصی از واحد (مثلاً 60 واحد آخر) و یا دو سال آخر رو درخواست میکنن.

تا اینجا واجد شرایط شدن برای اپلای کردن بود تا پرونده تون بررسی بشه و بتونید پذیرش بگیرید. کسانی که پذیرش میگیرند و بورس و کمک هزینه هم بهشون تعلق میگیره کسانی هستند که روزمه پژوهشی و تحصیلیشون در بین سایر متقاضیان میدرخشه. در واقع نفرات برتر هستند که تیم پذیرش با ارزیابی هایی که داشتن از بین متقاضی ها انتخاب میکنند.

پیشنهاد: پیشنهاد میکنم که برای مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههایی بدون شهریه اروپا مثل آلمان، نروژ و فنلاند اقدام کنید. پذیرش در این حالت برای شما مطلوب خواهد بود و میتونه پلی باشه برای آینده بهتر. توجه کنید که در این حالت هزینه زندگی در اروپا رو نیاز خواهید داشت. برای جزئیات از دوستان ما در انجمن اروپا کمک بگیرید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-11-2015, 11:52 PM
واوی
سلام
معدل لیساس 13 از دانشگاه تبریز
معدل ارشد نرم افزار 17 از دانشگاه آزاد
نمره آیلتس : 7
مدیرعامل شرکت ISP بمدت 14 سال
آیا امکان گرفتن فاند از کانادا یا آمریکا را دارم؟
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2015, 12:00 AM
(11-11-2015, 11:52 PM)مهمان نوشته: واوی
سلام

سلام برا دانشگاه ها کلا اکثرا معدل لیسانس از ارشد مهمتره و برا کانادا مهمتر از خیلی کشورای دیگه!! معدل لیسانس شما نقطه منفی درشت رزومه شماست..و یکی از بهترین کارهای جبران آن GRE با نمره خوب مثلا بالای 310 و اقدام برا امریکاس..هرچند کانادا بیشتر از امریکا استادمحور هست و اگه شما بتونید یک استاد مرتبط در کانادا رو با تاکید بر تجاربتون و نقاط قوت رزومتون مخشو به قول معروف...میتونید امیدوار باشید...
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-11-2015, 12:38 AM
(11-11-2015, 11:52 PM)مهمان نوشته: واوی
سلام

(12-11-2015, 12:00 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام برا دانشگاه ها کلا اکثرا معدل لیسانس از ارشد مهمتره و برا کانادا مهمتر از خیلی کشورای دیگه!! معدل لیسانس شما نقطه منفی درشت رزومه شماست..و یکی از بهترین کارهای جبران آن GRE با نمره خوب مثلا بالای 310 و اقدام برا امریکاس..هرچند کانادا بیشتر از امریکا استادمحور هست و اگه شما بتونید یک استاد مرتبط در کانادا رو با تاکید بر تجاربتون و نقاط قوت رزومتون مخشو به قول معروف...میتونید امیدوار باشید...

به جز مسائلی که دوستمان اشاره کرد باید اضافه کنم که، خیلی از دانشگاههای کانادا به این صورت عمل میکنند که یک گروهی پرونده های دریافتی رو به کامل و ناقض تقسیم میکنند و به دانشکده ها میفرستن و بعد اونجا در جلسات مطرح میشن و اساتید نظر خودشون رو اعلام میکنند. صرفاً اینکه استادی به شما خوش بین باشه تنها میتونه در مرحله دوم تأثیر گذار باشه و نظر گروه رو برای پذیرش جلب کنه. تاکید میکنم نداشتن حداقل ها خصوصاً زمانی که قابل تغییر نباشه (توجه کنید که همواره نمره زبان قابل تغییره و با معدل فرق داره) میتونه کار رو به صورت جدی ای با مشکل روبرو کنه.

مسأله دیگر سن شماست (باتوجه به اینکه 14 سال سابقه کار دارید). سن بالای 35 سال (به فرض اینکه بالای 35 دارید) عامل بازدارند نیست ولی عامل منفی هست و این امر به خصوص در پروسه ویزا میتونه دردسر ساز باشه. پیشنهاد من اینه که کشورهای متفاوتی از اروپایی و آمریکایی رو در نظر بگیرید و بعد از گرفتن پذیرش و مورد تأیید بودن آنها از نظر شما یکی رو برای ادامه تحصیل انتخاب کنید.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 109 بعدی »