عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تبدیل سیستم واحد ایران به ECTS

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل سیستم واحد ایران به ECTS
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-05-2014, 11:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-05-2014, 12:35 AM توسط ForeverBlue.)
راستش را بخواهید خود من هم در این مورد شک دارم و اطلاعاتم کافی نیست و الان هم آنچه به ذهنم میرسد را با شما در میان میگذارم
احتمال دارد بتوانم هفته آینده از یک منبع معتبر مستقیما سوال کنم.
معمولا دانشگاه ها افرادی را برای این کار معرفی میکنند. مثلا دانشگاه karlstad در این صفحه افرادی که میتوانید در زمینه ECTS از آنها سوال کنید را مشخص کرده است. شاید بهترین کار هم پرسیدن از این افراد باشد.

تا جایی که الان به ذهنم میرسد:

در سیستم تحصیلی دانشگاه های ایران هر یک واحد درسی نظری معادل 16 جلسه 1 ساعته آموزشی است. یعنی به ازای 
کل 141 واحد شما معادل 2256 ساعت آموزشی میشود(اگر همه واحدها را نظری حساب کنیم. برای واحدهای پروژه و ... این رقم بیشتر است).

در سوئد هر یک سال آموزشی در سیستم ECTS معادل 1600 ساعت است (منبع: سایت اتحادیه اروپا)
و هر یک ECTS معادل 26 الی 27  ساعت آموزشی بگذرانید.
یعنی به ازای 180 واحد ECTS باید به طور متوسط 4590 ساعت آموزشی گذرانده باشید. (به ازای 240 واحد ECTS معادل 6300 ساعت)

این درحالی است که در دوره کارشناسی برای رشته های مهندسی آنگونه که در آیین نامه های آموزشی ایران آمده کل دوره حدود 2256 ساعت است که اختلاف فراوانی با 4590 ساعت دارد.

تا جایی که بنده میدانم در این بین ضریب هایی هم وجود دارند که این تفاوت را جبران میکنند. مثلا هر یک واحد درسی در دانشگاه های آمریکا معادل دو ECTS است. یا مثلا در این صفحه در دانشگاه KTH در این مورد توضیح مختصری داده شده است.

حال مهمترین سوال این است که چه ضریبی را باید برای تحصیلات ایران اعمال کرد؟

آنچه به طور غیر رسمی شنیده ام (مستندی برای آن نیافته ام) این است که این ضریب برای ایران 1.5 است. در این مورد خواهش میکنم اگر دوستان اطلاع دقیق دارند اعلام کنند.
ظاهرا آن عدد 1.5 هم از آنجایی می آید که در سوئد دوره لیسانس در 6 ترم (3 سال) خاتمه میابد. یعنی عملا هر سال 60 واحد. در ایران معمولا در یک سال کمتر از 40 واحد پاس میکنیم. تقسیم 60 بر 40 هم میشود 1.5. (باز هم میگویم در این مورد مستند دقیقی ندارم)

در این آدرس معادل مدرک فوق لیسانس ایران (با در نظر گرفتن لیسانس با هم) برابر 250 ECTS اعلام شده است. در مورد اعتبار این سایت و این که آیا دانشگاه های سوئد واقعا بر این اساس اقدام میکنند هم باید پرسید.

پ ن 
بسیاری از کسانی که از ایران به سوئد می آیند (معمولا برای کار و زندگی و ..) مدارک تحصیلی خود را به اداره مربوطه برای معادل سازی میفرستند و عموما هم به راحتی مدارکشان معادل سازی میشود و میتوانند ادامه تحصیل بدهند (در مواردی مثلا ممکن است از فردی بخواهند چند واحد ریاضی دیگر هم بگذراند).
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-05-2014, 02:58 PM
(20-05-2014, 05:22 PM)'raminnimar' نوشته:
ممنون بابت پاسختون
یعنی الان من واسه این 141 واحد کارشناسی بزنم 240 ?

دوست عزیز،
من اگر جای شما باشم، سرفصل دروس مربوط به رشته خودم رو تهیه میکردم، تعداد ساعات هر درس رو در نظر میگرفتم و مطابق پست قبلی که توضیح دادم محاسبه میکردم.

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-05-2014, 04:12 PM
(20-05-2014, 05:22 PM)'raminnimar' نوشته:
ممنون بابت پاسختون
یعنی الان من واسه این 141 واحد کارشناسی بزنم 240 ?

گفتنی ها رو دوستان گفتن با تمامِ جزئیات...
بله همون 240 واحد درسته...   
لیسانس 4 ساله 240 واحده و این ساده ترین راه تبدیل هست که اونا هم درکش میکنن...
اگه واسشون ساعت درسی رو بفرستید اگه گیج نشن خوبه و خیلی دقیق هست و اگه خودتون هم میخاید حساب کنید براتون راحت هست...
یه راه دیگه که کمکتون میکنه اینه که درس به درس تبدیل کنید: درسای یک واحدی رو همون یک واحد در نظر بگیرید، درسای دو واحدی رو سه واحد، سه واحدی رو چهار واحد و چهار واحدی رو پنج واحد، تزتون رو سی واحد در نظر بگیرید و اگه درسای بیشتر از چهار واحدی داشتید اونا رو هفت واحد در نظر بگیرید...
توی ECTS درسای تخصصی پنج ها هفت واحد هستن، درسای عمومی سه یا پنج واحد و درسای دیگه (مثل تنظیم یا آزمایشگاه در ایران و استادی پلن و استفاده از کتابخونه در خارج!!!) هم در ایران و هم در خارج یک واحد هست...   
هیچ قانون کلی ای نمیشه گفت غیر از ساعتِ آموزشی که نه توی ایران دقیق اجرا میشه و نه خارج از ایران....
همون 240 هم خوبه و هم درست...   Smile
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین miau
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2015, 11:22 AM
دوستان برای تبدیل معدل به این سیستم باید تک تک نمرات رو ببرم به این سیستم و معدل رو محاسبه کنم؟ مثلا معدل 14.77 به این سیستم چقدر میشه ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-02-2015, 12:24 PM
(16-02-2015, 11:22 AM)miau نوشته: دوستان برای تبدیل معدل به این سیستم باید تک تک نمرات رو ببرم به این سیستم و معدل رو محاسبه کنم؟ مثلا معدل 14.77 به این سیستم چقدر میشه ؟
با سلام
دوست عزیز تبدیل کردن تنها معدل مفهومی ندارد , باید تک تک ریز نمرات رو به سیستم وارد کنین تا در اخر معدلتون گرفته بشه . با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین miau
**
نقل قول

16-02-2015, 09:28 PM
(16-02-2015, 12:24 PM)'artash' نوشته:

با سلام
دوست عزیز تبدیل کردن تنها معدل مفهومی ندارد , باید تک تک ریز نمرات رو به سیستم وارد کنین تا در اخر معدلتون گرفته بشه . با تشکر

سپاسگزارم فقط یه سوال دیگه این واحدها رو که تبدیل کردم مثلا درمیاد 2.46 به همین صورت باید بنویسم براشون؟   
نقل قول  

آفلاین Mahsa.p
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2015, 10:21 PM
سلام. چه طوری واحدای کاردانی و کارشناسیم رو به ECTS  تبدیل کنم.  70 واحد کاردانی و حدودا 80 واحد کارشناسی. و اینکه تبدیل واحد برای دانشگاه های آلمان و نروژ با هم فرق میکنه؟
ممنون میشم اگه جواب سوالم رو بدید.      
نقل قول  

آفلاین milad_ak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-05-2015, 02:07 AM
سلام
ممنون میشم سریعتر جواب بدید
من دارم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مونستر آلمان course description آماده می کنم. و واحد همه ی درسا بایدبه ECTS تبدیل بشه. میخواستم بدونم هر درس 3 واحدی و هر 4 واحدی چند  ECTS  هست؟
از خود دانشگاه پرسیدم گفتن هر ECTS  معادل 30 ساعت درسی که با این حساب کل درسای 3 واحدی ما 2 ECTS میشه و مجموع واحدهای ما خیلی کم میشه(حدود 120 ECTS) در حالیکه اونا 180 ECTS  برای لیسانس باید پاس کنن . 
ممنون میشم کمک کنین
نقل قول  

آفلاین mariai
**
نقل قول

31-10-2015, 04:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2015, 04:06 PM توسط mariai.)
سلام

من دارم اپلیکیشن یه دانشگاه در سویس رو پر می‌کنم  یه قسمت هست Grade که نوشته از ۱ تا ۱۰ حالا می‌خوام  بدونم چطور باید معدلمو تبدیل کنم؟ مثلا اگه معدلم 18.22 هست میشه 8.22؟ ممنون میشم کمکم کنین
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-11-2015, 06:34 PM
(31-10-2015, 04:00 PM)mariai نوشته: سلام

من دارم اپلیکیشن یه دانشگاه در سویس رو پر می‌کنم  یه قسمت هست Grade که نوشته از ۱ تا ۱۰ حالا می‌خوام  بدونم چطور باید معدلمو تبدیل کنم؟ مثلا اگه معدلم 18.22 هست میشه 8.22؟ ممنون میشم کمکم کنین

سلام

اگر دستورالعملی بهتون ایفاد نشده، معدلتون رو rough به دو تقسیم کنید...
راه صحیح این هست که هر نمره جداگانه اول به scale مقصد برده بشه و بعد از اون average گرفته بشه... ولی از اونجایی که داتشگاه ها معمولا خودشون معدل رو تبدیل می کنند و به گزارش applicant اکتفا نمی کنند، محاسبه دقیق شاید چندان ضروری نباشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »