عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها تایلند، تایوان، اندونزی و هنگ کنگ روادید روادید تحصیلی برای کشور تایوان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید تحصیلی برای کشور تایوان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-10-2015, 07:58 PM
(19-10-2015, 07:43 PM)مهمان نوشته: سلام. لطفا يكي ادرس ايميل سفارت تايوان در دبي را برا من بفرستد. ممنون ميشم

corocdxb@gmail.com و در پست اول همین صفحه اطلاعات بیشتر درج شده است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین AliHV
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2015, 03:49 PM
با سلام

بنده برای فرصت مطالعاتی میخوام برم تایوان. البته با فاند یک استاد در آنجا. در ضمن فرم اینترنتی ویزا را در سیستم سفارت تایوان در ترکیه پر کرده ام. میشه راهنمایی کنید چه مدارکی باید ارسال کنم؟ یا اگر کسی اخیرا اقدام کرده ممنون میشم اطلاعات تماسش رو برام بگذاره؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-11-2015, 10:13 PM
(12-11-2015, 03:49 PM)AliHV نوشته: با سلام

بنده برای فرصت مطالعاتی میخوام برم تایوان. البته با فاند یک استاد در آنجا. در ضمن فرم اینترنتی ویزا را در سیستم سفارت تایوان در ترکیه پر کرده ام. میشه راهنمایی کنید چه مدارکی باید ارسال کنم؟ یا اگر کسی اخیرا اقدام کرده ممنون میشم اطلاعات تماسش رو برام بگذاره؟

با تشکر

در صفحه اول این تاپیک مدارک لازم رو اشاره کردم و تا اونجایی که اطلاع دارم کیسهای ایرانی برای تایوان باید به سفارت در دبی مراجعه کنند. اطلاعات تماس در صفحه اول هست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین AliHV
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-11-2015, 12:36 AM
سلام
آیا کسی به تازگی برای ویزای تایوان اقدام کرده؟ بنده به سفارت ترکیه ایمیل زدم و گفتند ایرانی ها باید در دبی اقدام کنند!!! لطفا بنده را راهنمایی نمایید و آیا میشه مدارک را براشون پست کرد؟؟
نقل قول  

آفلاین Hanamaryam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-11-2015, 12:53 PM
سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم. من خودم تربیت بدنی از دانشگاه پیام نور ،همسرم ارشد شیم نفت از تهران جنوب هست،دخترم سه سالشه،میخواستم در مورد پذیرش تحصیلی تایوان بدونم و ابنکه میشه ویزای همراه گرفت،یعنی خانوادگی بریم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-11-2015, 08:13 PM
(18-11-2015, 12:53 PM)Hanamaryam نوشته: سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم. من خودم تربیت بدنی از دانشگاه پیام نور ،همسرم ارشد شیم نفت از تهران جنوب هست،دخترم سه سالشه،میخواستم در مورد پذیرش تحصیلی تایوان بدونم و ابنکه میشه ویزای همراه گرفت،یعنی خانوادگی بریم
یکی از سختگیرترین فرایند روادید ویزا در کنار ژاپن رو تایوان داره. فقط به خود دانشجو و خانواده هم تنها یکبار در سال کمتر از 1 ماه.
ضمن اینکه ویزا به ایرانی ها تنها برای تحصیل داده میشه ، نه توریستی و نه کاری!!!
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-11-2015, 02:32 AM
ممنون ز اینکه جواب سوالم رو دادیدواگرهمسرمم بخواد درس بخونه ودخترم رومیتونم ببرم با خودم؟واینکه دانشجو حق کار داره؟هزینه زندگی چه جوریه؟من شنیدم بعد از تحصیل میتونی راحت تر برای ویزا اقدام کنی(مثلا امریکا).میشه توضیح بدین ماهیانه هزینه زندگی اونجاچه قدر هست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-11-2015, 12:15 PM
(20-11-2015, 02:32 AM)مهمان نوشته: ممنون ز اینکه جواب سوالم رو دادیدواگرهمسرمم بخواد درس بخونه ودخترم رومیتونم ببرم با خودم؟واینکه دانشجو حق کار داره؟هزینه زندگی چه جوریه؟من شنیدم بعد از تحصیل میتونی راحت تر برای ویزا اقدام کنی(مثلا امریکا).میشه توضیح بدین ماهیانه هزینه زندگی اونجاچه قدر هست؟

بله این شرایط رو با تحصیل هر دو خواهید داشت. دانشجو حق کار کردن نداره در زمان تحصیل. بعد از تحصیل هم باید به زبان چینی تسلط داشته باشی.
برای هزینه ها هم اینجا رو نگاه بندازید. بعد از اتمام تحصیل هم باید برای کشورهای دیگر اقدام کنید. ممکنه بودن در تایوان و داشتن ویزا کمک کنه.
نقل قول  

آفلاین alborz1365
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-12-2016, 07:53 PM
سلام. من برای دکتری با فاند میخوام برم تایوان. برای درخواست ویزا تو سایتش گواهی سلامت میخواد. میشه بگید این فرم رو از چه بیمارستان هایی باید گرفت یا اینکه مهم نیست؟ و آیا باید ترجمه بشن؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2016, 08:42 PM
(27-12-2016, 07:53 PM)alborz1365 نوشته: سلام. من برای دکتری با فاند میخوام برم تایوان. برای درخواست ویزا تو سایتش گواهی سلامت میخواد. میشه بگید این فرم رو از چه بیمارستان هایی باید گرفت یا اینکه مهم نیست؟ و آیا باید ترجمه بشن؟ ممنون

سلام دوست عزیز
در رابطه با گواهی سلامت من تونستم این فایل رو پیدا کنم ( البته بهتره از خود سفارت بپرسید)
مسلما باید فایلتون به زبان انگلیسی باشه.

فایل‌های پیوست
.pdf   917213226.pdf (اندازه 1.38 MB / تعداد دانلود: 54)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »