عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
آفلاین hope11
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2015, 02:14 PM
(18-10-2015, 04:51 AM)mahtob نوشته: چرا پس پاریس اینجوری میکنه؟ من هی مدام جدول رو نگاه میکنم و روزهای انتظار دوستامو میشمورم. من خسته شدم. اون طفلکا چی میکشن خدا میدونه...

من وقتی رنگهای زرد و سبز جدول را نگاه می کنم می بینم بیشتر تو یک محدوده بین 200 تا 300 روز هستند ، در صورتی که محدوده زمانی پروس استارت الان بالای 300 روز است. من که فکر نمی کنم این جریان به پرونده ها مربوط باشه. به نظر من که مشکوکه.
نقل قول  

آفلاین hope11
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2015, 02:19 PM
دیگه یک دفعه نمی شه همه پرونده ها با هم این اتفاق بیفته براشون
نقل قول  

آفلاین FN63
**
نقل قول

18-10-2015, 03:07 PM
ورود خودمو به باشگاه  300 تایی ها تسلیت میگم! من جز آخرین پرونده های fsw 2014 بودم پس ظاهرا دیگه ما پرونده های باقی مونده رفتیم روی 300-400 روز Rolleyes

من وکیل دارم ولی ایشون ایمیل پیگیری نمیزنن و از اونجایی که بعضی دوستان که وکیل داشتن خودشون پیگیری کرده و جواب گرفته بودن من 10روز پیش خودم ایمیل زدم به پاریس ولی بهم جواب ندادن که این نگرانترم کرده  Confused
نقل قول  

آفلاین mld.slh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-10-2015, 01:54 PM
توکل به ترودو جان! ببینم چی کار میکنی لیبرال عزیز
نقل قول  

آفلاین mahtab00
نقل قول

20-10-2015, 05:32 PM
(20-10-2015, 01:54 PM)mld.slh نوشته: توکل به ترودو جان! ببینم چی کار میکنی لیبرال عزیز

به نظرتون انتخاب لیبرالها تاثیر مثبتی برای پرونده های ما داره؟ ممکنه دوباره پاس ریکویستی سرعت بگیره؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-10-2015, 06:02 PM
(20-10-2015, 05:32 PM)mahtab00 نوشته: به نظرتون انتخاب لیبرالها تاثیر مثبتی برای پرونده های ما داره؟ ممکنه دوباره پاس ریکویستی سرعت بگیره؟

ایشالا که داشته باشه . 

من که یکم امیدوارتر شدم نه تنها برای سیستم 2014 بلکه برای سیستم مسخره 2015 entry express . 
ببینیم خدا چی میخواد . 
ایشالا همه به خواسته هایشان برسند .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-10-2015, 09:07 PM
درود دوستان 
به احتمال بسیار زیاد پیگیر انتخابات کانادا و نتیجه اون بودید. ولی خوندن این خبر خالی از لطف نیست. 

حضور لیبرالها در قدرت برای افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند و یا مهاجرانی که تصمیم داشتند پدر و مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ را به نزد خودشان بیاورند امتیازاتی در بر خواهد داشت.
لیبرالها در کارزار انتخاباتی ، تسهیلاتی در امر مهاجرت اعضای خانواده ها به کانادا در برنامه های تبلیغاتی شان اعلام کرده بودند که حال با پیروزی و رسیدن به قدرت باید منتظر اجرای آنها در ماه های  آینده بود.
از جمله مهمترین دو برابر شدن میزان پذیرش تعداد پدران ، مادران ، پدربزرگها و مادربزرگهای مهاجرین در هر سال است . از این پس به ده هزار نفر در این شاخه اقامت دائم تعلق می گیرد در حالیکه در زمان دولت محافظه کار تنها 5000 نفر شانس این کار را داشتند.
به گفته ترودو حضور اعضای خانواده ها در کنار هم یکی از عوامل مهم تقویت خانواده های طبقه متوسط خواهد بود و بستگان مسن می توانند علاوه بر کمک فکری به والدین جوان در امور منزل همچون نگهداری از نوه ها از نظر مالی مشکل گشا باشند.
با توجه به اینکه سهمیه مربوط به این بخش در ژانویه هر سال اعلام می شود ، برای ژانویه 2016 باید منتظر اعمال این تغییر مهم بود.
لیبرالها برای رسیدگی  هر چه سریع تر به پرونده ها در این بخش  بودجه مربوط به آن را دو برابر خواهند کرد تا زمان انتظار پدران و مادران و پدربزرگ ها و مادربزرگها کاهش یابد.
از دیگر تغییرات مهم اعضای اقامت دائم به همسر افراد مقیم به محض ورود به کانادا خواهد بود. پیش از این آنها باید پس از اخذ ویزا و ورود به کانادا دو سال برای گرفتن اقامت  دائم منتظر می ماندند.
خبر خوش برای دانشجویان خارجی در حال تحصیل در کانادا( و سایر افرادی که اقامت موقت در کانادا دارند) ، از سر گیری محاسبه مدت اقامت آنها در کشور در زمان اخذ شهروندی خواهد بود. به این ترتیب یکی از مشکلاتی که بر سر راه مهاجرت دائم دانشجویان خارجی در کانادا وجود داشت، از بین خواهد رفت.
مهمتر از همه مخالفان قانون  C-24 در هفته های آینده در مورد اصلاح بخشهایی از آن که موجب ایجاد  دو کلاس مختلف شهروندی در کشور شده بود ، خبرهای خوبی خواهند شنید.
همچنین بخشهایی از این قانون که شهروند شدن مهاجران  را دست و پا گیر کرده بود ، دچار اصلاحاتی خواهد  شد.

شاد باشید.  
نقل قول  

آفلاین AtefehM
**
نقل قول

23-10-2015, 01:17 AM
سلام 
من توی آگوست ایمیل پیگیری زدم  و علت تأخیر رو جویا شدم جواب دادن we are within our time frame که به گفته خودشون ماکزیمم نه ماه هست. حالا میخوام بدونم واسه پرونده هایی که الان بیش از دوازده ماهه منتظرن چه جوابی میخوان بدن.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-10-2015, 08:24 AM
(23-10-2015, 01:17 AM)AtefehM نوشته: سلام 
من توی آگوست ایمیل پیگیری زدم  و علت تأخیر رو جویا شدم جواب دادن we are within our time frame که به گفته خودشون ماکزیمم نه ماه هست. حالا میخوام بدونم واسه پرونده هایی که الان بیش از دوازده ماهه منتظرن چه جوابی میخوان بدن.

سلام و درود بر شما
همونطور که می دونید، پاریس 9 ماه رو از تاریخ ورود مدارک به ویزا آفیس حساب می کنه.
نکته دوم اینکه 80 درصد پرونده ها رو طی 9 ماه تعیین تکلیف می کنن و 20 درصد مابقی، به هر دلیلی می تونه بیشتر طول بکشه.
امیدوارم به زودی ایمیل طلایی پاس ریکوئست رو دریافت کنید و با شادی و سلامتی سفر خوبی رو تجربه کنید.
نقل قول  

آفلاین helenkh
نقل قول

31-10-2015, 06:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2015, 06:48 PM توسط helenkh.)
دوستان سلام
اين تاپيك گفتگوى خودمانى و شايد بشه هر موضوعى رو مطرح كرد، حالا من يه سوال شايد نامعمول ميپرسم
كسى هست كه پشيمان شده باشه از مهاجرت؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-06-2025، 12:52 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی