عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت

صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گفتگوی خودمانی پیرامون مسائل مهاجرت
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-10-2015, 07:28 PM
(13-10-2015, 06:29 PM)helenkh نوشته: دقيقا منظور شما از اينكه "درسته كه جاى اميد كمه" چى بود؟
تا حالا تئورى اين بود كه دير و زود داره اما سوخت و سوز نداره!

قبل از هر چیز به لفظ "خودمانی" در عنوان تاپیک توجه کنید. اینجا همه در یک تیم هستیم و برای کمک به هم تیمی گام بر میداریم. کسایی که برای ویزای مهاجرتی اپلای می‌کنند باید تا مدت معینی (همان میانگین زمان پرونده های موجود) ویزاشون رو دریافت کنند مگر آنکه:

- ابهامی در پرونده شون باشه
- نقصی در پرونده شون باشه
- مورد یا مواردی در پروندشون باشه که نیاز باشه بررسی بیشتری انجام بشه
و ...

من فکر میکنم خود خانوم @SArAh1983 هم منظورشون از نگارش این پست گرفتن امید بوده وگرنه اگر به قول شما، قرار باشه تمام پرونده های مهاجرتی به ویزای مهاجرتی ختم بشه که در این صورت جای نگرانی نیست. تنها ایشون و سایرین باید صبر کنند و نیاز به امید گرفتن نیست. کم سن هم نیستم که بی طاقت باشیم. همیشه کارهای بزرگ، زمان بر هم هستند.

پ.ن: برای تمام کسانی که در انتظار هستند، آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم سریع‌تر به آنچه که چشم به راهش هستند برسند.

موفق باشید
آندره
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین sonyz2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-10-2015, 12:30 AM
(13-10-2015, 04:34 PM)Andre نوشته:
به نظر من اینکه همینکه رد نشدین جای امیدواری هست. درسته که جای امید کمه ولی خب نمیشه نادید گرفت. به زندگی عادیتون برسید تا ایشالا جوابی (مثبت یا منفی دریافت کنید).

موفق باشید.

ببخشید با همه احترامی که براتون قایلم ولی باید بگم که این پستتون بی نهایت دلسردکننده است، اگر توضیح موثقی در رابطه با "امید کم" دارید لطفا با ذکر منبع به اشتراک بگذارید تا بقیه هم بهتر متوجه بشن، ممنون.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-10-2015, 01:42 AM
منظور آندره عزیز این بوده که نیمه پر لیوان به جای نیمه خالی نگاه بشه و دوستان امیدواری خودشون رو حفظ کنند وگرنه طبیعی هست که دلیلی برای کم بودن امید وجود نداره و مقصود پست امیدواری دادن به دوستان بوده. در عمل از اونجاییکه اغلب مهاجران بعد از ماه های سرد سال و در بهار وارد کانادا میشن شاید یکی دو ماه اینطرف و اونطرف شدن زمان بررسی پرونده ها در ماه های پیش رو تاثیر خاصی روی برنامه ریزی های خیلی از مهاجران نداشته باشه و فقط جنبه انتظار برای فهمیدن نتیجه هست که یک زمانی آدم رو خسته می کنه و یک زمانی دیگر به خاطره تبدیل میشه و در نهایت در زمانی دیگر هم به فراموشی سپرده میشه!

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین masigoli
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-10-2015, 09:35 AM
(14-10-2015, 12:30 AM)sonyz2 نوشته: ببخشید با همه احترامی که براتون قایلم ولی باید بگم که این پستتون بی نهایت دلسردکننده است، اگر توضیح موثقی در رابطه با "امید کم" دارید لطفا با ذکر منبع به اشتراک بگذارید تا بقیه هم بهتر متوجه بشن، ممنون.

بله منم از شما می خوام در مورد پستتون توضیح بدین. Undecided
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2015, 09:54 AM
یکی از کاربران قدیمی اینجا که اطلاعات بسیار خوبی در زمینه ویزای امریکا دارد و در خیلی موارد هم صحبت هایی که کردند درست بوده. چند وقت پیش نوشته بود که اگر بالای 100 روز شد ویزای دانشجویی امریکا دیگه نباید امید چندانی داشت. یکی دو نفر از کاربران با تجربه دیگه با نظرش مخالف بودن. ولی این صحبت استرس زیادی به افرادی که منتظر بودن وارد کرد. من خودم رفتم این موضوع بررسی کردم و چند ماه هم وقت گذاشتم و اطلاعات خوبی هم پیدا کردم. به این جمعبندی رسیدم که این حرف غلط بوده و تعداد زیادی بودن که توانستن ویزا بگیرند بعد از 100 روز انتظار (حتی یکسال هم بوده). من اطلاعاتی در این مدل ویزا ندارم و اگه اشتباه نکنم سیستم جدیدی هست و در نتیجه نمیشه از اطلاعات سال های گذشته استفاده کرد. بخاطر همین اگر فردی گفت دیگه امید نداشته باشید اصلا توجه نکنید. در مورد دوستمون منظورشون این نبوده که شما را نا امید کنه بلکه اینطور که من برداشت کردم ایشون می خواستند بگویند که بهتر فکرتون مشغول این قضیه نکنید و به کار و زندگیتون برسید هر وقت هم ویزا اومد اقدام می کنید.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-10-2015, 12:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2015, 12:15 PM توسط Andre.)
(14-10-2015, 12:30 AM)sonyz2 نوشته: ببخشید با همه احترامی که براتون قایلم ولی باید بگم که این پستتون بی نهایت دلسردکننده است، اگر توضیح موثقی در رابطه با "امید کم" دارید لطفا با ذکر منبع به اشتراک بگذارید تا بقیه هم بهتر متوجه بشن، ممنون.

(14-10-2015, 09:35 AM)masigoli نوشته: بله منم از شما می خوام در مورد پستتون توضیح بدین. Undecided

این پستها به لحاظ زمانی مرتب شدن. توضیحات لازم رو در این پست ارائه کردم، ولی بعد از اون همچنان پست قبلی برای توضیح خواستن quote شد. بهتر که دقت لازم رو در پیگیری مطالب پیوسته داشته باشید. دوستان ما ها هم براتون در این پست و این پست قضیه رو بیشتر شرح دادن تا جای ابهامی نباشه. گویا باز جای ابهام وجود داره. اگر بخواهیم به ساده ترین شکل ممکن قضیه رو شرح بدیم، به صورت زیر خواهد بود:

در مورد زمانی که نیاز هست تا فرآیند ویزای مهاجرتی شما به نتیجه برسه نمیشه نظر خاصی ارائه کرد. فقط عواملی وجود دارند که میتوند این فرآیند رو کوتاه و بلند کنند که در این پست به این عوامل نمیپردازیم. درزمان فعلی که کاری جز صبر کردن نمی تونیم انجام بدیم تا زمانی که آپدیت جدیدی دریافت کنیم. بهتر اینه که با آرامش بیشتر به زندگی خود برسیم تا این روزهای در انتظار بر روحیه و زندگی ما تأثیر نذاره.

همیشه موفق و سربلند باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ario
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-10-2015, 10:00 PM
روز 414 ام هم تمام شد . باز هم خبری نیست ، ای بابا، دلم گرفته.
نقل قول  

آفلاین hope11
**
نقل قول

17-10-2015, 03:33 AM
(16-10-2015, 10:00 PM)ario نوشته: روز 414 ام هم تمام شد . باز هم خبری نیست ، ای بابا، دلم گرفته.

درکتون می کنم، اندکی صبر سحر نزدیک است
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2015, 04:40 AM
سلام و درود
دوستان عزیزی که منتظر دریافت ایمیل طلایی پاس ریکویست هستید، شرایط و وضعیت بلاتکلیفی و انتظار شما، کاملا قابل درک و طبیعی هست. اما این رو به یاد داشته باشید که بی خبری، خوش خبری است. 
لطفا نگران نباشید و با انرژی مثبت و فکر کردن به بعد از لندینگ، چند روز باقیمانده رو طی کنید. 
من و همه دوستانی که ویزا گرفتن و این مرحله پس استرس و نگرانی رو پشت سر گذاشتن، شما رو درک می کنیم ولی بپذیرید که پرونده به پرونده و آفیسر به آفیسر و ماه به ماه، شرایط متفاوت هست ولی به زودی همه راهی می شید و اینجا پر میشه از خاطرات خوب و تجربیات شما از مهاجرت به کانادا.

شاد، سلامت و سر بلند باشید.
نقل قول  

آفلاین mahtob
**
نقل قول

18-10-2015, 04:51 AM
چرا پس پاریس اینجوری میکنه؟ من هی مدام جدول رو نگاه میکنم و روزهای انتظار دوستامو میشمورم. من خسته شدم. اون طفلکا چی میکشن خدا میدونه...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (18): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-06-2025، 11:58 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی