عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
برخورد خانواده ها با فکر رفتن شما به خارج از کشور

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
برخورد خانواده ها با فکر رفتن شما به خارج از کشور
آفلاین نایینی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2014, 11:18 AM
سلام دوستان
منم تصمیم گرفتم برا ادامه تحصیل برم آخه چند ساله ایران کار می کنم ولی هیچی برام نداشته از بی قانونی هاش بی عدالتی هایی که تو محیط کار می بینم خسته شدم .من می خوام تنها برم جالب اینجاست که شوهرم هیچ مخالفتی نداره ولی خانواده ام شدیدا مخالفت می کنند ومیگن نمیشه بری .
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-11-2014, 02:39 PM
(12-11-2014, 11:18 AM)'نایینی' نوشته: سلام دوستان
منم تصمیم گرفتم برا ادامه تحصیل برم آخه چند ساله ایران کار می کنم ولی هیچی برام نداشته از بی قانونی هاش بی عدالتی هایی که تو محیط کار می بینم خسته شدم .من می خوام تنها برم جالب اینجاست که شوهرم هیچ مخالفتی نداره ولی خانواده ام شدیدا مخالفت می کنند ومیگن نمیشه بری .

سلام 
فرمودید همسرتون موافقه که شما تنها برید؟!  
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین نایینی
**
نقل قول

12-11-2014, 02:44 PM
آره اون مشکلی نداره البته اونم قراره بعد از یک سال بیاد ولی این وسط خانوادم مخالفن
نقل قول  

آفلاین Maral
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-05-2015, 01:27 PM
دوست عزیز دختر خانمی که تشریف می برند خارج قطعا عقل و شعورشان در حدی هست که خودشان می توانند راه زندگی خودشان را تعیین کنند و نیازی به وکیل و وصی و قیم و امثالهم ندارند.
دورویی هم اگر هست مساله شخصی هست و باز هم مربوط به خود اون دختر خانمها و خانواده هاشان.
ارتباطهای ما، به هر دلیلی، حتی بنا به دلایلی که شما اینجا زحمت کشیدید و قید فرمودید به هیچ کسی جز خود طرف ربطی نداره. امیدوارم روزی برسه که این مساله ساده را بفهمیم و به تصمیم و اراده و نحوه زندگی همدیگه احترام بگذاریم و به هیچ کس به همین راحتی انگ بی دینی و بیماری روانی و هیجانات روحی و خود گول زنی  و غیره نزنیم.

منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
07-05-2015, 01:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2015, 02:30 PM توسط Mehran28.)
به نظرم نباید درگیر این مسائل شد، من تو ایرانشم زیاد سراغ دارم که با هم زندگی می کنند بدون اینکه ازدواج کنند، به نظرم این مسائل باید با دید باز بهش نگاه بشه، حقیقت اینه که فرقی نداره دختر هم یک انسان هست و حق داره تجربه با کسی بودن و عاشق بودن رو داشته باشه، من از نظر دینی کاری به این قضیه ندارم، دین هم راههایی برای این موضوع قرار داده، که صرفا ازدواج نیست! حالا اینکه پسر برای چه کشور و چه نژادی هم باشه باز مهم نیست، مهم اینه که خود شخص مورد نظرشو پیدا کرده، مگه پسرش کم از این کارها انجام میده؟ به عنوان یه پسر می تونم بگم هر وقت این موضوع برای ما پسر ها حل شده اونوقت بیایم به دختر ایراد بگیریم! که باز هم به نظرم ایرادی نیست تا گرفته شه، بعضی رابطه ها یک شَبِه هستند، مثل خیلی از رابطه هایی که اکثر پسرها تو سفرهای ترکیه و انتالیا و جاهای دیگه دارند، که به نظرم اون خیلی بدترِ تا رابطه دختری که با دوست پسرش هست، حتما لازم نیست رابطه در سایه ازدواج باشه، من که اصلا به این موضوع کاری ندارم ترجیح می دم  از دیدن شادی دو نفر کنار هم لذت ببرم. حالا چه در نقش زن و شوهر باشند چه دوست پسر و دختر چه دوتا دوست. با هر دین، رنگ و نژادی.
دو رویی هم به نظرم باعثش جامعه سنتی داخل ایران هست که دختر یا پسری که تو این جامعه و خانواده بزرگ شده مجبوره راهی نداره . قابل درکه.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

07-05-2015, 05:46 PM
عرض شود بله هر کسی حق انتخاب دارد و من یا هیچ کسی دیگری حق قضاوت در مورد زندگی انها نداریم. تنها مطلبی که من عرض کردم بحث ارتباط ضعیف خانواده ها و عدم توجه به نیاز فرزندانشان هست حقیقت این هست حداقل در اروپا بخاطر سردی روابط مردم با هم و بسیار بدتر با ما خارجی ها بیشتر بچه ها چه پسر چه دختر دچار ناراحتی های روحی و افسردگی شدید می شوند این مطلب را هر کسی عکسش را گفت بدونید یا خارج از کشور زندگی نکرده و یا نخواستند تا واقعیت را ببینند کاری ندارم به کسانی که کلا فرهنگ اینجا را خیلی راحت قبول کردند فرهنگ اینجا هم محترم من مشکلی برای روابط فرهنگی و شخصی تعریف شده در اینجا که درست یا غلط بودنش به بنده ارتباطی ندارد ندارم بلکه مطلبم خطاب به خانواده هایی بود که اغلب مذهبی و یا پایبند به سنتهاست که تصوری در مورد واقعیتهای اینجا ندارند.
من فکر می کنم نقش یک بانو در زندگی و تربیت نسل اینده بسیار بسیار با اهمیت تر و پر رنگتر از نقش یک مرد هست بخاطر همین این پست را فقط برای اگاهی خانواده هایی که در رابطه با موضوعی که مطرح کردم حساسیت دارند گذاشته بودم. فکر می کنم هنوز خانواده ها و افرادی هستند که برایشان این موضوع اهمیت دارد. به افرادی که تفکر دیگری دارند و دین یا روشن بینی متفاوتی دارند کاری ندارم.
در مورد نداشتن تفاوت بین پسر و دختر در این موضوع 100 در صد با نظر شما موافق هستم. 
من از دورویی تنفر دارم کاش می شد یک رو یا حداقل دو رو داشتیم نه هزار رو! من اینجا افرادی را می بینم که نزد خانواده یک مطلب و در واقعیت مطلب دیگری هستند. علت اینکه من این مطلب را نوشته بودم این بود که بنده خدا پدر و مادر این قبیل افراد اصلا تصوری از شرایط اینجا ندارند و با هزار زحمت هر چند وقت یکبار چند هزار یورو برای فرزندشان که به اصطلاح درس می خواند تهیه می کنند و می فرستند. بنده خدا ها می گن فرزند ما چه پسر چه دختر ما اصلا کاری نمیکنه شب تا صبح درس می خونه من راستش قضاوت نمی کنم ولی به عنوان کسی که فکر کنم بزودی قصد ازدواج دارم و اتفاقا خیلی هم تمایل دارم فرزندانی داشته باشم دلم برای پدر و مادر هایی که به یک سری مساثل معتقد هستند می سوزد و اطلاعی از پشت پرده ندارند. و گرنه من اجازه ندارم در مورد رفتار شخصی قضاوت کنم همین که مراقب باشم کلاه خودم را باد نبرد خیلییییییییییییییی هست!
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 11
07-05-2015, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2015, 01:17 AM توسط ForeverBlue.)
زمانی که عبارتهایی مانند "دخترهای ایرانی" و "روابط ناسالم" را به کار می‌بریم در حقیقت اولین قضاوت را انجام داده ایم.از یک طرف باید این را در نظر داشته باشیم که موضوعاتی که مطرح شد نه به "دخترها" ربط دارد و نه به "ایرانی ها". این ها مفاهیم کلی و مستقل از جنسیت و ملیت و .. هستند.از طرف دیگر همه این مفاهیمی که مطرح شد (ازدواج و روابط قبل از آن و بعد از آن و خارج از آن، نقش مذهب و ...) مسائل نسبی هستند و به دیدگاه و شرایط هر فرد بستگی دارند و بنابراین نمیتوان یک حکم کلی برای همه صادر کرد. مثلا تدریس خانم ها در دانشگاه حتی از دید سنتی ترین افراد در ایران هیچ مشکلی ندارد در حالی که از دید برخی آدم ها در نیجریه حتی درس خواندن خانم ها نیز ناسالم و مشکلی بزرگ محسوب میشود. 

آن دلایل 10 گانه ای که برشمردید نیز از دیدگاه فردی به نظر میرسد که فرض را بر این گذاشته که "دخترهای ایرانی" باید رفتارهای مشخصی داشته باشند و اکنون ندارند، فلذا ریشه های آن میتواند دلایل 1و 2و 3و .... باشد.

در حالی که از دیدگاه یک نفر دیگر میتواند موضوع به این شکل باشد که هر فرد خودش آزادی انتخاب دارد و فقط خودش میتواند برای خودش تصمیم بگیرد و اکنون با توجه به شرایطی که دارد تصمیم گرفته اینطور رفتار کند.
این که آیا این روابط سالم است یا ناسالم نیز به همان دلیل نسبی بودن این مفاهیم، پاسخ قطعی ندارد و بستگی به دیدگاه هر فرد دارد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2015, 11:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2015, 12:00 AM توسط over.)
به نظر من کسی که موقعیت خوبی براش در خارج پیش اومده و خانوادش به هیچ صراطی مستقیم نیستند
"""""باید اونا رو تو عمل انجام شده بذاره"""""
مطمئناً پدر و مادر حتی تا وقتی که میخوای سوار هواپیما بشی بهت میگن:
پسر/دختر از خر شیتون بیا پایین
خودتو بدبخت نکن
لگد به بختت نزن
کله خر بازی در نیار
و........
خدا در قران به پیامبر میگه: در کارهات با دیگران مشورت کن و زمانی که (خودت نه کسی به جای تو ) تصمیم گرفتی توکل کن به خدا و انجامش بده
و منم به عنوان یه دوست کوچیک تر بهتون میگم : خودت تصمیم بگیر و  شکست یا پیروزیش مال خودته
اگر موفق شدی افتخارش مال همون پدر و مادر، ولی اگه شکست خوردی حداقل پیش خودت راحتی که تمام تلاشت رو کردی
در ضمن احساسی عمل نکن!!!!!!!!!!!
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-10-2015, 01:50 PM
سلام دوستان
دوست دا م کمک و‌نظرتون رو بدونم.
من از جمهوری چک پذیرش گرفتم وخودم هم مصمم هستم ک حداقل برای چهار سال گذروندن مقطع PhD مهاجرت کنم. مشکل بزرگ من مث خیلی هاتون پد و مادرمن.... ترجیح میدن من ازدواج کنم. اتفاقا من هم کیسی رو دارم ک بخوام ازدواج کنمو... اما نمیخواماین ریسکو کنم.دوست ندارمبا هدف مهاجرت ازدواج کنم. چون ازدواج تصمیم مهمیه واسم. نمیدونم چجوری پدر و مادرمو ک شرط خیال راحتشون ازدواج من و خیال ناراحت من هستو راضی کنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-10-2015, 03:54 PM
متاسفم برا همه ی دوستان.خانواده های شما براتون فقط حکم نردبان رو داشتند که تا یجایی ازشون بالابرین و بعدم خداحافظ من مسول زندگی خودم هستم. واقعا چرا اونا نباید سهمی از خوشبختیتون داشته باشن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »