عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه پلی‌تکنیک میلان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-08-2015, 08:58 PM
(27-08-2015, 10:59 PM)ehsan.n نوشته: چون معمولا، پروپوزال-CV-سابقه کار -کارهای علمی که شامل مقالات میشه-معدل و ... مد نظر هست،شما موردی رو سراغ دارید که از پلی تکنیک پذیرش دکترای معماری گرفته باشه؟  میانگینی از پرونده ات میگیرن که از 100 هست، پرونده ات به 60 برسه میتونی پذیرش از دانشگاه بگیری.

دوست عزیز
شما برای مقطعی داری درخواست پذیرش میدی (دکتری) که مینیمم ارشد معدل رو همراه ندارید!! اگر چه بخواد تاثیر مقالات بالا باشه اما انقدری نیست که براحتی معدل نادیده گرفته بشه! من موردی رو ندارم. اما برحسب تجربه عرض میکنم. ضمناً شما اگر دنبال پذیرش تنها هستی برای دانشگاههای کشورهای دیگر که رایگان هستند اما خیلی مشهور نیستند اقدام میتونی کنید. پلی تکنیک دانشجو بسیار داره و مسلماً رزومه خوب به پذیرش و فاند ختم میشه. هرچند من قصد ناامید کردن ندارم اما تلاش کنید ولی خیلی با انتظار بالا به این مورد نگاه نکنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ehsan.n
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2015, 12:10 AM
دانشگاههای دیگه ای هستند که شانس بالاتری برای پذیرش داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین ehsan.n
**
نقل قول

30-08-2015, 12:11 AM
و یه مورد دیگه اینکه اگه بتونم استادی رو تو دانشگاه پیدا کنم و باهاش مکاتبه کنم و نظرش رو جلب کنم چطور ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-08-2015, 08:25 AM
(30-08-2015, 12:10 AM)ehsan.n نوشته: دانشگاههای دیگه ای هستند که شانس بالاتری برای پذیرش داشته باشم؟

(30-08-2015, 12:11 AM)ehsan.n نوشته: و یه مورد دیگه اینکه اگه بتونم استادی رو تو دانشگاه پیدا کنم و باهاش مکاتبه کنم و نظرش رو جلب کنم چطور ؟

دوره دکتری پیشتر به استاد بستگی داره چون باید یه ادوایزر انتخاب کنی، خب مسلماً داشتن استاد و جلب نظرش شانست رو بالا میبره.
دانشگاههای دوره دکتری معماری رو باید پیدا کنید مانند دانشگاههای ونیز، تورینو ، ترنتو، بولونیا  و ساپینزا رم و......
دانشگاههای بالا دانشگاههای مناسب و خوبی هستن بهتره با بخش بین الملل تماس بگیرید و از وجود دکتری رشته خودت مطمئن بشید. چون دوره دکتری معماری به انگلیسی ممکنه کم پیدا بشه و تنها استاد بخواهد شما رو بپذیره.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین samira m.a
**
نقل قول

30-09-2015, 10:38 PM
سلام. من تازه ارشد معماری قبول شدم.. میخوام برای دکترا اقدام کنم
دارم مقاله مینویسم و پورتفولیو درست میکنم . زبانم سال دیگه تموم میشه . معدل کارشناسیم بالای 17 بود ارشد هم میتونم معدلمو بالاتر ببرم. کارای طراحی ام خیلی خوبه....خیلی انگیزه دارم ولی خیلیا منو نا امید کردن و میگن نمیتونی بری ..من از الان دارم شروع می کنم میشه بگید باید چکار کنم از الان تا بتونم پذیرش و بورس بگیرم .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2015, 11:34 PM
(30-09-2015, 10:38 PM)samira m.a نوشته: سلام. من تازه ارشد معماری قبول شدم.. میخوام برای دکترا اقدام کنم
دارم مقاله مینویسم و پورتفولیو درست میکنم . زبانم سال دیگه تموم میشه . معدل کارشناسیم بالای 17 بود ارشد هم میتونم معدلمو بالاتر ببرم. کارای طراحی ام خیلی خوبه....خیلی انگیزه دارم ولی خیلیا منو نا امید کردن و میگن نمیتونی بری ..من از الان دارم شروع می کنم میشه بگید باید چکار کنم از الان تا بتونم پذیرش و بورس بگیرم .

با توجه به رزومه که بصورت کوتاهی بهش اشاره کردی شانست خوبه، به نظرم به شایعات و انرژی منفی خیلی دلبستگی نداشته باشید و به هدفی که برای خودتون ترسیم کردید اقدام کنید. شما با پیدا کردن استاد در زمینه کاری خودت شانست رو افزیش خواهی داد.
نقل قول  

آفلاین samira m.a
**
نقل قول

01-10-2015, 12:50 AM
(30-09-2015, 11:34 PM)Shihan نوشته: با توجه به رزومه که بصورت کوتاهی بهش اشاره کردی شانست خوبه، به نظرم به شایعات و انرژی منفی خیلی دلبستگی نداشته باشید و به هدفی که برای خودتون ترسیم کردید اقدام کنید. شما با پیدا کردن استاد در زمینه کاری خودت شانست رو افزیش خواهی داد.

ممنون که جواب دادین .. اکه بتونم پورتفولیو خوبی درست کنم با مقاله و زبان و معدل بالا میتونم بورس هم بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین samira m.a
**
نقل قول

01-10-2015, 12:53 AM
یه مشکل دیگه هم که هست همه میگن سطح دانشگاه های اونجا خیلی بالاست و اگه بری اصلا چیزی متوجه نمیشی .. میکن هر چقدر هم زبانت خوب باشه تا چند ماه چیزی متوجه نمیشی . کلا همه نظرا منفیه Sad(
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2015, 01:13 AM
(01-10-2015, 12:50 AM)samira m.a نوشته: ممنون که جواب دادین .. اکه بتونم پورتفولیو خوبی درست کنم با مقاله و زبان و معدل بالا میتونم بورس هم بگیرم؟

(01-10-2015, 12:53 AM)samira m.a نوشته: یه مشکل دیگه هم که هست همه میگن سطح دانشگاه های اونجا خیلی بالاست و اگه بری اصلا چیزی متوجه نمیشی .. میکن هر چقدر هم زبانت خوب باشه تا چند ماه چیزی متوجه نمیشی . کلا همه نظرا منفیه Sad(

در خصوص بورس (کمک هزینه تحصیلی) بله اگر اون معیارها مناسب باشه و مهیا شانس داری.
- در خصوص نحوه تدریس و درک دروس هم باید عرض کنم با دانش گذشته از رشته و پایه خوب زبان هیچ مشکلی نخواهید داشت.
نقل قول  

آفلاین samira m.a
**
نقل قول

01-10-2015, 01:25 AM
(01-10-2015, 01:13 AM)Shihan نوشته: در خصوص بورس (کمک هزینه تحصیلی) بله اگر اون معیارها مناسب باشه و مهیا شانس داری.
- در خصوص نحوه تدریس و درک دروس هم باید عرض کنم با دانش گذشته از رشته و پایه خوب زبان هیچ مشکلی نخواهید داشت.

ممنون ازتون. امیدوار شدم . کدوم قسمت میتونم در مورد بورس های تحصیلی اطلاعات پیدا کنم؟ میشه راهنماییم کنید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 25 بعدی »