عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2011, 04:13 AM
(05-12-2011, 03:30 AM)spt نوشته: بابک جان
اینجا یه چیزی که بعضی وقت ها پیدا میشه اینه که یه سری شرکت ها به دانشگاه ها اعلام میکنن احتیاج به دانشجوی در حال تز نوشتن دارن (thesis worker) و معمولا باهاشون قرار داد میبندن یه پولی بهشون میدن در حد چند هزار یورو که تزشون رو برای اون کمپانی بنویسن (موضوع رو کمپانی تعیین میکنه) و دانشجو ها هم معمولا برای اینکه کیس واقعی برای تزشون دارن استقبال میکنن...

1. این توی آمریکا چقدر باب هست؟ اگه هست به همین مبلغ؟
2. شانس قبولی برای دکترا رو زیاد میکنه؟

مرسی از زحمت ها و کمک هات بسیار زیاد Smile
در امریکا هم چنین چیزی ممکنه اتفاق بیافته، ولی معمولا پول به استاد یا دانشگاه پرداخت می‌شه و بعد استاد یا دانشگاه پول رو به دانشجو می‌پردازه. مبلغش اما فرق می‌کنه. دانشجوی تمام وقت در امریکا حداکثر مبلغ مشخصی می‌تونه حقوق بگیره که حدود ۲۰۰۰ دلار در ماه هست. البته این مبلغ بسته به ایالت و دانشگاه و غیره ممکنه چند صد دلار کمتر و بیشتر باشه، ولی در همین حدوده. شرکت‌ها اگر مایل باشند قبول می‌کنند که علاوه بر حقوق دانشجو شهریه دانشجو رو هم پرداخت کنند. ضمن این که کار لزومی نداره که محدود به تز باشه و ممکنه دوره طولانی‌ای رو پوشش بده. مثلا شرکت Mozilla که مرورگر Firefox رو تولید می‌کنه مخارج بیشتر دوره دکترای یکی از دوستان من رو پرداخت کرد، چون از کارش خوششون اومده بود و بعد از فارغ‌التحصیلی هم در همون شرکت Mozilla استخدام شد. از این موارد هست، اما خیلی زیاد و متداول نیست و بیشتر چنین موقعیت‌هایی بعد از این ایجاد می‌شه که یک دانشجو برای دوره internship به یک شرکت می‌ره و شرکت با کار دانشجو آشنا می‌شه.

در مورد این که چنین مواردی چقدر شانس دکترا رو زیاد می‌کنه، سخت می‌شه نظر داد، ولی به هر حال نکته مثبتی هست و ممکنه تا حدودی تاثیرگذار باشه.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین katayon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2011, 03:15 PM
سلام بابک جان
من تا 2 ماه دیگه بلید امتحان gre بدم
1-من اگر تا مارچ نمره امو بگیرم خیلی دیره برای پذیرش و فاند-یا دانشگاه هایی هست که تازه اون زمان بشه اپلای کرد؟
2-ازمون ایران نمره بهتری به دست میاد یا computer base در خارج از ایران؟مزیت هاش چیه؟مثلا جواب رو رایگان برای دانشگاهها می فرستن

2-در مورد منابع برای این زمان کوتاه نظرت چیه؟ به خصوص برای writing چه منبعی کمک می کنه؟و reading ,verbal؟

شما تلفن تماسی هم دارید که بشه راحت تر با هاتون صحبت کرد؟
بسیار ممنونم از وقتی که می گذارید.

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-12-2011, 05:23 PM
سلام بابک جان...من برا پایان نامه ارشدم از وزارت دفاع دستمزد گرفته بودم....اینو میخام تو رزومم بیارم...ولی میخام بنویسم که وزارت علوم برا پایان نامم جایزه داده...به نظر شما ممکنه جایی (مثلا ویزا) مشکل ساز بشه؟؟ با تشکر

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-12-2011, 01:49 AM
سلام بابک جان
میخواستم نظرتو بدونم در مورد اینکه
الان من دانشجو ارشد نرم افزارم
برای دکترا میخوام پذیرش بگیرم
به نظرت چه گرایشی خوبه؟
امنیت خوبه؟
پیشنهاد شما چیه؟

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-12-2011, 04:30 AM
(09-12-2011, 03:15 PM)katayon نوشته: سلام بابک جان
من تا 2 ماه دیگه بلید امتحان gre بدم
1-من اگر تا مارچ نمره امو بگیرم خیلی دیره برای پذیرش و فاند-یا دانشگاه هایی هست که تازه اون زمان بشه اپلای کرد؟
2-ازمون ایران نمره بهتری به دست میاد یا computer base در خارج از ایران؟مزیت هاش چیه؟مثلا جواب رو رایگان برای دانشگاهها می فرستن

2-در مورد منابع برای این زمان کوتاه نظرت چیه؟ به خصوص برای writing چه منبعی کمک می کنه؟و reading ,verbal؟

شما تلفن تماسی هم دارید که بشه راحت تر با هاتون صحبت کرد؟
بسیار ممنونم از وقتی که می گذارید.
سلام
۱. مارچ یک مقدار دیره و بیشتر ددلاین‌ها حدود ژانویه است، ولی بعضی از دانشگاه‌ها هم هستند که ددلاین‌هاشون مارچ یا دیرتره، ولی انتخاب‌هاتون خیلی محدود خواهد شد و احتمال گرفتن فاند هم پایین میاد.
۲ و ۳. متاسفانه اطلاعات من در مورد GRE خیلی قدیمیه و ترجیح می‌دم که اطلاعات غیردقیق بهتون ندم. به همین خاطر لطفا سوال‌هاتون در مورد GRE رو یا در انجمن GRE بپرسید یا از مشاورانی که در این زمینه اطلاع دارند.

ارتباط من با کاربران فقط از طریق همین سایت هست.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-12-2011, 04:39 AM
(09-12-2011, 05:23 PM)saeed_oroomy نوشته: سلام بابک جان...من برا پایان نامه ارشدم از وزارت دفاع دستمزد گرفته بودم....اینو میخام تو رزومم بیارم...ولی میخام بنویسم که وزارت علوم برا پایان نامم جایزه داده...به نظر شما ممکنه جایی (مثلا ویزا) مشکل ساز بشه؟؟ با تشکر
آوردن اسم وزارت دفاع حساسیت ایجاد می‌کنه و توصیه نمی‌شه. وزارت علوم اون قدر نباید مشکلی داشته باشه، هر چند که کلا هر چقدر ارتباط با موسسات دولتی ایران کمرنگ‌تر باشه بهتره.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-12-2011, 04:49 AM
(11-12-2011, 01:49 AM)bzz نوشته: سلام بابک جان
میخواستم نظرتو بدونم در مورد اینکه
الان من دانشجو ارشد نرم افزارم
برای دکترا میخوام پذیرش بگیرم
به نظرت چه گرایشی خوبه؟
امنیت خوبه؟
پیشنهاد شما چیه؟
امنیت نرم‌افزار الان خوبه و براش کار زیاد پیدا می‌شه، ولی باید چند سال دیگه رو در نظر گرفت که شما فارغ‌التحصیل می‌شید. گاهی پیش میاد که رشته‌ای که امروز خیلی خوبه چند سال دیگه اون قدرها جالب نیست و بازار کارش محدود می‌شه. در عین حال پیش‌بینی آینده ساده نیست و من فقط نظر شخصیم رو می‌گم. به نظر من در سال‌های آینده نقش رشته‌های بایو انفورماتیک و همچنین هوش مصنوعی و data mining خیلی پررنگ می‌شه و اگر مقصدتون امریکاست به نظرم دنبال این رشته‌ها باشید.

آفلاین bzz
نقل قول

11-12-2011, 12:19 PM
میسی از راهنماییتون
اما مگه بایو انفورماتیک رشته زیستی نیست؟

آفلاین bzz
نقل قول

11-12-2011, 10:19 PM
سلام بابک جان یک راهنمایی دیگه ازت میخواستم
من الان دانشجو ترم یک ارشد نرم افزارم
البته ترم یک دیگه تا 2 هفته دیگه تموم میشه
میخواستم نظرتو بدونم که من برای فوق مجدد اقدام کنم در یک رشته دیگه یا دکترا؟
بعد من بخوام رزومه امو قوی کنم دیر نیست الان؟
چون من بخوام اقدام کنم اردیبهشت باید اقدام کنم بد من که تا اون موقع نمیتونم مقاله ای را acc کنم یا..
پس به جه درد میخوره من وقتمو بذارم؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-12-2011, 02:15 AM
بایوانفورماتیک معمولا به صورت multidiciplinary بین دانشکده‌های کامپیوتر و زیست ارائه می‌شه و در حال رشد بسیار زیادی در امریکاست و سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این رشته صورت گرفته و فاند خوبی براش وجود داره، هر چند که شاید بازار کارش هنوز اون قدر بزرگ نشده باشه.

در مورد این که یک فوق دیگه بخونید یا خیر، به نظر من برای دکترا اقدام کنید. معمولا شانس گرفتن پذیرش و فاند برای دکترا در امریکا بالاتره.
در مورد مقاله همون طور که خودتون گفتید اگر قصدتون اینه که تا چند ماه دیگه اقدام کنید، دیره و بهتره که وقت‌تون رو صرف بهتر کردن نمره‌های امتحانات زبان و GRE کنید.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 113 بعدی »

Topic locked