عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
مهمان
Unregistered
نقل قول

28-09-2015, 03:48 AM
سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشته مهندسی شیمی با معدل ۱۷هستم ۲تا مقاله isi هم دارم و یک ثبت اختراع ! زبانم هم عالیه انگلیسی ! برا دکترا بورس چقد توی بهترین دانشگاههای آلمان شانس دارم !؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-09-2015, 05:23 AM
(28-09-2015, 03:48 AM)مهمان نوشته: سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشته مهندسی شیمی با معدل ۱۷هستم ۲تا مقاله isi هم دارم و یک ثبت اختراع ! زبانم هم عالیه انگلیسی ! برا دکترا بورس چقد توی بهترین دانشگاههای آلمان شانس دارم !؟

نمرات زبانتون چنده که میگین عالیه؟

نقل قول  

آفلاین mahdiye_sky
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2015, 06:26 PM
سلام
لیسانس باهنر کرمان با معدل 14.3
ارشد علوم و تحقیقات  (آزاد) با معدل 18.02
یک مقاله هم کنفرانس داخلی دادم
رشته معدن گرایش استخراج
میخوام بدونم مقطع دکترا توی این رشته رو هیچ کدوم از دانشگاه های کلن دارن؟؟؟؟
فقط میخوام کلن باشه چون مادرم اونجا زندگی میکنه و از طرفی یه بچه 3 ساله دارم که بهتره با این اوضاع نزدیک مادرم باشم.
همچنین از نظر شما ادامه تحصیل دکترا دانشگاه آزاد نوی ایران مقرون به صرفه تر هست یا آلمان؟؟؟؟؟
من یه حساب سر انگشتی کردم واس رشته خودم توی ایران حدود 65 تا 80 میلیون تومان هزینه ام خواهد شد...
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
14-10-2015, 01:05 AM
(28-09-2015, 03:48 AM)مهمان نوشته: سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشته مهندسی شیمی با معدل ۱۷هستم ۲تا مقاله isi هم دارم و یک ثبت اختراع ! زبانم هم عالیه انگلیسی ! برا دکترا بورس چقد توی بهترین دانشگاههای آلمان شانس دارم !؟

با سلام 

دوست عزیز معدل و دوره و دانشگاه لیسانس خودتون را مشخص نکردین؟
اول باید بگم برای تعداد اندکی از دانشگاه حدود 3 تا 4 دانشگاه برتر المان اسم دانشگاه ازاد حساسیت به وجود میاره .
مقاله هاتون خوبه و با نمره عالی زبانتون و همچنین معدل خوبتون کمک خواهد کرد برای دریافت فاند . باید بگم حتما با اساتید دانشگاه های مختلف رشته شیمی ارتباط داشته باشین برای دریافت فاند . (یادتون نره) 
با این رزومه و البته اگه لیسانستون هم متوسط به بالا باشه , من شانش شما را با یافتن استاد مناسب برای فاند خوب و قابل تامل میبینم . ولی باز میگم هیچ قطعیتی برای پذیرش و فاند نیست.

فقط یک نکته برای سفارت و ویزا را به یاد داشته باشین که تحقیق کنین ایا سفارت برای رشته شما حساس هست یا نه.
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-10-2015, 09:59 AM
سلام.
دوست عزیز چند سوال:
1) DAAD درسال 1مرتبه اون هم بهمن ماه اعلام میکنه پذیرفته شدگان رو، پس اگه کسی مثل من که تا تابستون آینده دانشجو ارشده و میخواد برای ترم زمستون اپلای کنه چه کار کنه؟!!!!

2) جریان بورسیه هوومبلد چیه؟ هرچند بعید میدونم اسمش رو درست نوشته باشم
3) رشته حقوق هم در آلمان به زبان انگلیسی هست؟
نقل قول  

آفلاین mahdistar1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2015, 11:58 PM
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺳﺮاﺳﺮﻱ ﻳﺰﺩ ﻣﻌﺪﻝ 14.144
اﺭﺷﺪ اﻗﺘﺼﺎﺩ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ(ﺳﺮاﺳﺮﻱ ﺭﻭﺯاﻧﻪ) ﻣﻌﺪﻝ 14.5 (ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﻧﺪاﺩﻡ).
ﺗﺎﻓﻞ 90
ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺷﺎﻧﺲ ﭘﺬﻳﺮﺵ ﺑﺎ ﻓﺎﻧﺪ ﺩاﺭﻡ ﺑﺮاﻱ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻳﺎﺧﻴﺮ?
ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺑﺮاﻱ اﺭﺷﺪ ﺩﻭﻡ ﻳﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﻣﺮﺗﺒﻄ ﺑﺎ ﺻﻨﺎﻳﻊ اﻗﺪاﻡ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﺩﻛﺘﺮاﻱ اﻗﺘﺼﺎﺩ? ﻛﺪﻭﻡ ﺷﺎﻧﺲ ﭘﺬﻳﺮﺵ ﺑﺎ ﻓﺎﻧﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻩ?
اﮔﻪ ﻓﺎﻧﺪ ﻧﮕﻴﺮﻡ ﻣﺘﻮﺳﻄ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎﻡ ﺣﺪﻭﺩا ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺸﻪ?
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
16-10-2015, 12:58 PM
(15-10-2015, 11:58 PM)mahdistar1 نوشته: ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
ﻟﻴﺴﺎﻧﺲ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺳﺮاﺳﺮﻱ ﻳﺰﺩ ﻣﻌﺪﻝ 14.144
اﺭﺷﺪ اﻗﺘﺼﺎﺩ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ(ﺳﺮاﺳﺮﻱ ﺭﻭﺯاﻧﻪ) ﻣﻌﺪﻝ 14.5 (ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪ ﻧﺪاﺩﻡ).
ﺗﺎﻓﻞ 90
ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺷﺎﻧﺲ ﭘﺬﻳﺮﺵ ﺑﺎ ﻓﺎﻧﺪ ﺩاﺭﻡ ﺑﺮاﻱ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﻳﺎﺧﻴﺮ?
ﺑﻪ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺑﺮاﻱ اﺭﺷﺪ ﺩﻭﻡ ﻳﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﻣﺮﺗﺒﻄ ﺑﺎ ﺻﻨﺎﻳﻊ اﻗﺪاﻡ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﺩﻛﺘﺮاﻱ اﻗﺘﺼﺎﺩ? ﻛﺪﻭﻡ ﺷﺎﻧﺲ ﭘﺬﻳﺮﺵ ﺑﺎ ﻓﺎﻧﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻩ?
اﮔﻪ ﻓﺎﻧﺪ ﻧﮕﻴﺮﻡ ﻣﺘﻮﺳﻄ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎﻡ ﺣﺪﻭﺩا ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺸﻪ?

با سلام 

والا دوست عزیز از لیسانس گه بگذریم معدل ارشد شما خیلی پایینه و با این معدل کارتون خیلی سخته اونم در رشته اقتصاد که واقعا پذیرش و فاند مشکل هستش . 
مقاله قوی هم که ندارین بگیم به اونا اتکا کنین . 
من پیشنهاد میکنم هم واسه دکتری اقتصاد و هم واسه ارشد صنایع اقدام کنین . اینم بگم وضعیت پذیرش و فاند در رشته های مهندسی به مراتب خیلی راحت تر از رشته های اقتصادی و مدیریتی هستش . 
برای ارشد صنایع هم اقدام کنین فاند خیلی محدوده و یه جورایی میتونم بگم نمیشه. 
هزینه شما بسته به شهر مورد نظر در المان داره و لی به طور متوسط شما 400 تا 600 یورو در ماه را در نظر بگیرن . 
بهتون پیشنهاد فنلاند رو میدادم ولی متاسفانه نمره زبان 92 میخوان . فقط دانشگاه لاپرنتا فنلاند هم اقدام کنین که نمره زبان 85 میخواد . 

در کل هم کیس دکتری و هم کیس ارشد را با هم جلو ببرین. 
فقط یه نکته اینه که برای ارشد اقدام میکنین اصلا از داشتن مدرک ارشد حرفی نزنین. 

موفق باشین
نقل قول  

آفلاین ronak25
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-10-2015, 10:24 PM
سلام - امیدوارم خوب باشید -می بخشید ازتون راهنمایی میخواستم من ارشدم تموم شده ولی هنوز مدرک اصلی م حاضر نیست - رشته م برق گرایش مخابرات هست و برا مقطع دکترا هم همین رشته رو ادامه میدم - زبانم متوسط هست ولی مدرک ندارم - اولویتم با آلمان بود ولی خب در حال حاضر هر کشور اروپایی دیگه هم که رشته ی منو بهتر پذیرش بده برام توو اولویت هست - میدونم که برا دکترا صحبت با استاد و پیدا کردن موقعیت خالی مهم ترین قسمت هست ولی واقعا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم ! برنامه م برا ایمیل به استادها چطور باشه ! یه اطلاعات کلی یا یه سری سایت کمکی به نظرتون چیا هستن...یه مقاله ی isi هم در مرحله ی نهایی دارم.معدل ارشدم 17/90ولی لیسانس 14/45...پایان نامه م هم 17/75( بدون مقاله)در کل ارزیابی تون چطور هست ! و آیا از دانشگاه هایی که( استادهایی که ) توو مقطع دکتری ( ترجیحا المان ) رشته ی منو دارن یا مسائلی از این دست اطلاعاتی رو بهم منتقل کنید یک دنیا ممنون میشم .
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

21-10-2015, 10:27 AM
(20-10-2015, 10:24 PM)ronak25 نوشته: سلام - امیدوارم خوب باشید -می بخشید ازتون راهنمایی میخواستم من ارشدم تموم شده ولی هنوز مدرک اصلی م حاضر نیست - رشته م برق گرایش مخابرات هست و برا مقطع دکترا هم همین رشته رو ادامه میدم - زبانم متوسط هست ولی مدرک ندارم - اولویتم با آلمان بود ولی خب در حال حاضر هر کشور اروپایی دیگه هم که رشته ی منو بهتر پذیرش بده برام توو اولویت هست - میدونم که برا دکترا صحبت با استاد و پیدا کردن موقعیت خالی مهم ترین قسمت هست ولی واقعا نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم ! برنامه م برا ایمیل به استادها چطور باشه ! یه اطلاعات کلی یا یه سری سایت کمکی به نظرتون چیا هستن...یه مقاله ی isi هم در مرحله ی نهایی دارم.معدل ارشدم 17/90ولی لیسانس 14/45...پایان نامه م هم 17/75( بدون مقاله)در کل ارزیابی تون چطور هست ! و آیا از دانشگاه هایی که( استادهایی که ) توو مقطع دکتری ( ترجیحا المان ) رشته ی منو دارن یا مسائلی از این دست اطلاعاتی رو بهم منتقل کنید یک دنیا ممنون میشم .

سلام 

دوست عزیز اگه لطف میکردین و جزوه ویکی و تاپیک های مرتبط با پذیرش دکتری در همین سایت رو مطالعه میکردین , هیچوقت سر درگم نمیشدین. 
تک تک جواب سوالات شما در پست های قبلی قابل یافت هست. لطفا اول یه مصالعه ای به اونها داشته باشین بعدا مشکلی پیش اومد ما در خدمتیم/

موفق باشین
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2015, 10:25 PM
سلام من دانشجوی مقطع ارشد معماری هستم البته مدتیه که تمام واحدای درسیم تموم شده و اماده دفاع هستم معدل لیسانسم ۱۸،۵ بوده ودانشجوی ممتاز بودم البته دانشگاه ازاد مشهد و در حال حاضر م فکر کنم معدل ارشدم ۱۷ به بالا بشه!
میخوام در مقطع دکترا برای المان اقدام کنم و متاهل هستم
میشه راهنماییم کنید! ایا به همسرم هم اجازه میدن؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 65 بعدی »