عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند مهاجرت به استرالیا و نیوزلند تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل
آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2014, 01:28 AM
(02-07-2011, 11:18 AM)Bahram نوشته: به دانشجویانی که پس از فارغ التحصیلی موفق نشوند حداقل امتیاز لازم برای تقاضای اقامت دائم(65) را کسب کنند، یک ویزای 1.5 ساله تحت عنوان Graduate Visa داده میشود که به آنها اجازه میدهند در استرالیا بمانند زبان خود را تقویت کنند و از آن مهمتر بدنبال کار بگردند و سابقه کار کسب کنند و از این طریق به مجموع امتیازات خودشون بیافزایند و بعد از آن تقاضای اقامت کنند. این نوع ویزا را هم در داخل استرالیا و هم از ایران میتوان گرفت و زمان طولانی برای بررسی نمیگیرد و اکثراً با آن موافقت میشود.
همچنین اگر بتوانند در این مدت Job offer بگیرند میتوانند با استفاده از پیشنهاد کاری که دارند(در یک سابکلس مستقل از 885 independent ) تقاضای اقامت دائم کنند. این پیشنهاد کاری میتواند Regional یا غیر Regional باشد که هرکدام ضوابط خاصی دارند که در پستهای آتی راجع بهشون توضیح خواهم داد.

هنوز هم این شرایط پا برجاست؟؟؟ تغییری نکرده؟؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-05-2014, 06:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2014, 06:45 AM توسط Bahram.)
(07-05-2014, 01:28 AM)'Madridista' نوشته: هنوز هم این شرایط پا برجاست؟؟؟ تغییری نکرده؟؟

بله هست چه بسا بهتر هم شده. بطوریکه به فارغ التحصیلان دکترا ویزای چهار ساله و فارغ التحصیلان مستر ویزای سه ساله میدهند.(بشرطی که تاریخ ورود به استرالیا بعد از نوامبر ۲۰۱۱ بوده باشه). اون ضوابط قبلی هم دیگر دخیل نیست، یعنی مهم نیست چه رشته ای خونده باشید، فادغ التحصیلان تمام رشته ها این امکان رو دارند.
هزینه بررسی این ویزا هم زیادتر شده، حدود هزار و پانصد دلار شده.
اطلاعات تکمیلی در اینجا موجود است:
http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/485.aspx

نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

17-08-2014, 12:22 AM
سلام دوستان یک نفر من رو راهنمایی میکنه؟
بعد از تحصیل اگر رشته من در لیست
http://www.immi.gov.au/Work/Pages/skille...lists.aspx
نباشه ولی در لیست
http://www.immi.gov.au/Work/Pages/skille.../csol.aspx
باشه می تونم برای اقامت درخواست بدم؟
در توضیحاتی که توی یکی از سایت ها می خوندم نوشته بود
نقل قول:بسیاری از دانشجویان برای کسب اقامت دائم استرالیا از ویزای اسپانسری کارفرما استفاده می کنند که ارزشیابی مهارت ندارد و لیست مشاغل (CSOL)   گسترده تری دارد.انواع ویزاهای اسپانسری عبارتند از:-        ویزای موقت 457 :این ویزا 4 ساله است و فرد  متقاضی باید مدرک آیلتس با نمره حداقل 5 و حداقل درآمد  $53,900 داشته باشد.کارفرمایان برای اسپانسر شدن باید قادر باشند نیاز های مالی و آموزشی کارجو را برآوردن نمایند.-        Employer Nomination Scheme – (ENS) (ویزای معرفی کارفرما)این ویزا دائم است و بیشتر دارندگان ویزای 457 بعد از اتمام دو سال کار موفق به دریافت آن می گردند.همچنین  فرد بعد از ارزشیابی مدارک و ارائه سه سال سابقه کاری مرتبط می تواند مستقیما برای این ویزا درخواست ارائه نماید.
این ویزاهای موقت رو بعد از تموم شدنشون می شه تبدیل به اقامت دائم کرد؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-08-2014, 05:27 PM
(17-08-2014, 12:22 AM)'Madridista' نوشته: سلام دوستان یک نفر من رو راهنمایی میکنه؟
بعد از تحصیل اگر رشته من در لیست
http://www.immi.gov.au/Work/Pages/skille...lists.aspx
نباشه ولی در لیست
http://www.immi.gov.au/Work/Pages/skille.../csol.aspx
باشه می تونم برای اقامت درخواست بدم؟
در توضیحاتی که توی یکی از سایت ها می خوندم نوشته بود
این ویزاهای موقت رو بعد از تموم شدنشون می شه تبدیل به اقامت دائم کرد؟

من نمیدونم رشته لیسانس شما چی بوده و آیا قصد دارید برای لیسانس یا ارشد در استرالیا تحصیل کنید. ولی بطور کلی رشته ای که در لیسانس خوندید برای ارزشیابی اهمیت داره و رشته فوق لیسانس باید مرتبط با آن باشد که بتونید مدرک لیسانس رو با آن ارزشیابی کنید.
نکته دیگه اینکه اگر توسط یک ایالت یا کارفرما اسپانسر شوید، میتوانید اقامت بگیرید که تا جایی که من میدونم ارتباطی به تحصیل یا ویزای موقت بعد از تحصیل نداره.
.
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

20-08-2014, 02:34 AM
(19-08-2014, 05:27 PM)Bahram نوشته:
من نمیدونم رشته لیسانس شما چی بوده و آیا قصد دارید برای لیسانس یا ارشد در استرالیا تحصیل کنید. ولی بطور کلی رشته ای که در لیسانس خوندید برای ارزشیابی اهمیت داره و رشته فوق لیسانس باید مرتبط با آن باشد که بتونید مدرک لیسانس رو با آن ارزشیابی کنید.
نکته دیگه اینکه اگر توسط یک ایالت یا کارفرما اسپانسر شوید، میتوانید اقامت بگیرید که تا جایی که من میدونم ارتباطی به تحصیل یا ویزای موقت بعد از تحصیل نداره.

من شاید سوالم رو بد پرسیدم.
من لیسانس دارم و برای فوق لیسانس مرتبط میخوام اقدام کنم.
شغل من در لیست sol که نیازی به اسپانسر ایالتی نداره وجود نداره٬ اما در لیست csol که اسپانسر ایالتی نیاز داره هست. من یک جست و جو کردم دیدم همه جا نوشته مشاغل csol ویزای موقت کاری میگیرن یعنی دائمی نیستن.
شما می فرمایید که اگر دولت اسپانسر بشه میتونیم اقامت بگیریم٬ منظور اقامت دائم (pr) هست؟
این ویزایی که به لیست csol مرتبط هست٬ همون ویزای کاری ای هست که بعد از اتمام تحصیل به مدت ۲ تا ۴ سال بسته به مقطع تحصیلی میدن؟
در کل من تفاوت بین لیست های sol و csol رو نمیتونم متوجه بشم.
یک مورد دیگه هم هست٬ من هیچ سابقه کاری در ایران ندارم٬ بنظرتون با همون ویزای کار بعد از تحصیل میتونم سابقه کاری جمع کنم یا بهتره در ایران هم سابقه کار داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین lena20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2015, 04:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2015, 04:26 PM توسط lena20.)
با سلام واحترام خدمت همه دوستان و باسپاس از مسئولين محترم فروم بسيار باارزش.
 براي كسايي كه قصد دارن كارشناسي ارشد رشته اي رو فرضا به مدت 2 سال در استراليا بگذرونن:1) آيا بعد از فرضا 1 يا دو ترم تحصيل ميتونن براي PR اقدام كنن؟(مثلا با جبران نمره آيلتس)2) آيا بعد از أخذ مدرك كارشناسي ارشد، امتياز سابقه كار 8 ساله كه در ايران با مدرك كارشناسي داشتن رو از دست ميدن؟ 
درود

2 سوال ديگه با موضوع متفاوت:
سوال 1) با فرض اينكه من محل اقامتم حتما ميخوام ملبورن باشه. دربين دانشگاههاي ايالت ويكتوريا كدوم دانشگاه رو پيشنهاد مي فرماييد كه بعد از تحصيل بتونم براي PR‌اقدام كنم و امتياز بيشتري بگيرم؟(منظورم 5 امتياز مناطق كم جمعيت)
ليست دانشگاههاي ايالت ويكتوريا همونطور كه ميدونيد: 1-دانشگاه ملبورن2-موناش 3-آر ام آي تي 4-لاتروب 5-ديكن 6-سوئينبرن 7-ويكتوريا 7-بالارات 8-ACU

سوال2) براي فارغ التحصيل رشته مهندسي نرم افزار، چه گرايش يا رشته اي رو براي كارشناسي ارشد پيشنهاد ميكنيد كه با بازار كار استراليا هم همخواني داشته باشه؟ علايق خود من به ترتيب: برنامه نويسي وب- تجارت الكترونيك-مهندسي يا مديريت فناوري اطلاعات- MBA
_اصلا گرايشي تحت عنوان برنامه نويسي وب(Web Programming) وجود داره ؟

سپاس و درود فراوان
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-07-2015, 03:06 PM
(21-04-2015, 04:25 PM)lena20 نوشته: با سلام واحترام خدمت همه دوستان و باسپاس از مسئولين محترم فروم بسيار باارزش.
 براي كسايي كه قصد دارن كارشناسي ارشد رشته اي رو فرضا به مدت 2 سال در استراليا بگذرونن:1) آيا بعد از فرضا 1 يا دو ترم تحصيل ميتونن براي PR اقدام كنن؟(مثلا با جبران نمره آيلتس)2) آيا بعد از أخذ مدرك كارشناسي ارشد، امتياز سابقه كار 8 ساله كه در ايران با مدرك كارشناسي داشتن رو از دست ميدن؟ 
درود

2 سوال ديگه با موضوع متفاوت:
سوال 1) با فرض اينكه من محل اقامتم حتما ميخوام ملبورن باشه. دربين دانشگاههاي ايالت ويكتوريا كدوم دانشگاه رو پيشنهاد مي فرماييد كه بعد از تحصيل بتونم براي PR‌اقدام كنم و امتياز بيشتري بگيرم؟(منظورم 5 امتياز مناطق كم جمعيت)
ليست دانشگاههاي ايالت ويكتوريا همونطور كه ميدونيد: 1-دانشگاه ملبورن2-موناش 3-آر ام آي تي 4-لاتروب 5-ديكن 6-سوئينبرن 7-ويكتوريا 7-بالارات 8-ACU

سوال2) براي فارغ التحصيل رشته مهندسي نرم افزار، چه گرايش يا رشته اي رو براي كارشناسي ارشد پيشنهاد ميكنيد كه با بازار كار استراليا هم همخواني داشته باشه؟ علايق خود من به ترتيب: برنامه نويسي وب- تجارت الكترونيك-مهندسي يا مديريت فناوري اطلاعات- MBA
_اصلا گرايشي تحت عنوان برنامه نويسي وب(Web Programming) وجود داره ؟

سپاس و درود فراوان

من اطلاعاتم چندان به روز نیست و جوابی که میدم براساس اطلاعات گذشته و Common sense خودم هست:

۱) بله میتونید، شما هرزمان که مجموع امتیازات خودتون رو به حدنصاب برسونید میتونید برای اقامت اقدام کنید(چه داخل استرالیا چه خارج استرالیا)
۲)خیر امتیازی از دست نمیره(نمیدونم چرا همچین فکری رو کردید)
۳)بستگی به دانشکده ای که تحصیل میکنید داره. شاید یه دانشگاهی کمپس اصلیش توی خود شهر باشه ولی رشته ای که شما میخواهید توش تحصیل کنید در یک مکان کم جمعیت باشه، این لیست کد پستی نقاط کم جمعیت و regional ایالت ویکتوریا هست.

3139 
3212 to 3334
3340 to 3424
3430 to 3649
3658 to 3749
3753, 3756, 3758, 3762, 3764
3778 to 3781
3783, 3797, 3799
3810 to 3909
3921 to 3925
3945 to 3974
3979
3981 to 3996

۴) بله تنوع رشته ها بسیار زیاده. اصولا بچه های IT خیلی راحت تر از بچه های مهندسی کار پیدا میکنند.(کامپیوتر در استرالیا به مهندسی شناخته نمیشه، science هست) من پیشنهاد میکنم IT بخونید که دستتون برای کار پیدا کردن باز تر باشه.
.
نقل قول  

آفلاین ghazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2015, 06:10 PM
باسلام و تشکر به خاطر راهنمایی هاتون
من چندتا سوال دارم در مورد اخذ ویزای تحصیلی فوق لیسانس و دکترای استرالیا.
 سوال اولم اینکه: زمان اخذ ویزا ، سفارت از شما ضامن یا تعهد مالی میخواد؟ منظورم مبلغی که شهریه دانشگاهه وهزینه یکسال زندگی دنشجو و همراهش نیست. منظورم چیزی غیر از این موارد که بخواد بلاک بشه یا تضمینی برای برگشت دانشجو باشه؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
20-09-2015, 05:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2015, 05:55 AM توسط Bahram.)
(16-09-2015, 06:10 PM)ghazi نوشته: باسلام و تشکر به خاطر راهنمایی هاتون
من چندتا سوال دارم در مورد اخذ ویزای تحصیلی فوق لیسانس و دکترای استرالیا.
 سوال اولم اینکه: زمان اخذ ویزا ، سفارت از شما ضامن یا تعهد مالی میخواد؟ منظورم مبلغی که شهریه دانشگاهه وهزینه یکسال زندگی دنشجو و همراهش نیست. منظورم چیزی غیر از این موارد که بخواد بلاک بشه یا تضمینی برای برگشت دانشجو باشه؟

بله البته که میخواد. اونهم به این دلیل که بدونند وقتی شما رفتید استرالیا بتونید از عهده هزینه های تحصیلی و زندگی بطور کامل بربیایید و مجبور نباشید به کار غیرقانونی روی بیاورید تا هزینه زندگی و تحصیلی خود را در آن کشور تامین کنید. 
پولی در ایران بلاک نمیشه و خودشون بهتر میدونند که شما به قصد اقامت به اون کشور میروید! مشکلی در اقامت دادن به شما ندارند، بلکه استقبال هم میکنند که یک مقیم تحصیل کرده داشته باشند که فردا در آن کشور کار پیدا کنه و چرخ مملکت رو به گردش در بیاره و مالیات بده!
@ghazi
.
نقل قول  

آفلاین Papar.ASD
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-09-2015, 01:55 PM
با سلام ، متن بالا که مربوط به امتیزبندی جهت دریافت اقامت پس از پایان ویزای دانشجویی‌ می‌باشد مربوط به سال ۲۰۱۱ هست ، می‌شه بپرسم شرایط جدید به چه صورتِ  ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »