عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان مدارک روادید الحاق همراه برای کشور آلمان

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک روادید الحاق همراه برای کشور آلمان
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-09-2014, 08:04 PM
دوست گرامی
لطفا لینک مربوطه را کامل درج کنید. چون الان این لینک قابل بازشدن نیست.

2- 1- اگر اقامت دائم گرفته باشید میتوانید بمانید. وگرنه اقامت موقت شما تمدید نخواهید شد مگر این که کار پیدا کنید یا دلیل دیگری برای اقامت پیدا کنید.
3- متاسفانه اطلاع ندارم. ولی به هر حال شما بهتر است ازدواج خود را در ایران هم ثبت کنید تا فرزندانتان در آینده مشکلی نداشته باشند. در مورد ازدواج دائم نمیدانم ولی ظاهرا سفارتهای ایران میتوانند ازدواج موقت را ثبت کنند.

4- به محض ورود به آلمان و گرفتن کد ملی و ثبت آدرس و ..

موفق باشید

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین princessparisa
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-09-2014, 02:14 PM
تشکر فقط 2 تا سوال برام باقی مونده و دیگه سعی می کنم مزاحم وقتتون نشم [img]images/smilies/blush.gif[/img]
1-با توجه به اینکه فعلا نمی خواهیم ازدواجمان را در ایران ثبت کنیم ، اگر در آلمان ازدواج کنیم خوب ازدواجمون در پاسپورت ثبت میشه و در شناسنام ایرانیم ثبت نمیشه، و موقع اومدن به ایران پاسپورتم رو میبینن و از فامیل شوهرم مشخصه که ارمنی هست این مشکلی برام ایجاد نمی کنه؟ (چون ازدواج دختر مسلمان با مرد غیر مسلمان قانونی نیست ظاهرا)
2- تا اقامت نگرفتم میتونم بیام ایران و برم؟ حداکثر مدتی که می تونم ایران بمونم در این مدت چقدره؟
یک دنیا ممنونم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-10-2014, 10:36 PM
دوست گرامی
1- ازدواج در پاسپورت ثبت نمیشود.
2- در ایران هر چقدر که دلتان بخواهد میتوانید بمانید. مهم این است که مهلت ویزای شما برای بازگشت به آلمان منقضی نشود.
نقل قول  

آفلاین امیدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-04-2015, 01:36 AM
سلام.من 3 سال است که در آلمان زندگی میکنم وپاسپورت دائم ندارم.میخواستم بدونم با پاسپورت موقت میتونم برای نامزدم که در ایران است دعوتنامه بفرستم ودر آلمان عقد کنیم؟ و اینکه ازدواجمان در پاسپورت من ثبت میشه؟ممنون میشم جواب بدین
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-04-2015, 02:30 AM
(14-04-2015, 01:36 AM)'امیدی' نوشته: سلام.من 3 سال است که در آلمان زندگی میکنم وپاسپورت دائم ندارم.میخواستم بدونم با پاسپورت موقت میتونم برای نامزدم که در ایران است دعوتنامه بفرستم ودر آلمان عقد کنیم؟ و اینکه ازدواجمان در پاسپورت من ثبت میشه؟ممنون میشم جواب بدین

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
منظورتان از پاسپورت دائم همان اقامت دائم است؟
به صورت کلی بله میتوانید ایشان را دعوت کنید.

خیر ازدواج در پاسپورت ثبت نمیشود.
نقل قول  

آفلاین Hoff
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2015, 12:43 AM
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
من ١٠ هفته پيش واسه وازاي ازدواج المان اقدام كردم ...همه مداركم كامله كامل بودن...روز مصاحبه هم مشكلي نبود ...بهم كفتن برم اونا باهام ٨-١٠ هفته ديكه تماس ميكيرن...ولي متاسفانه بعد ١٠ هفته با من تماس كرفتن و كفتن كه يبار ديكه قراره با من مصاحبه كنن انگار يه چيزايي تازه يادشون افتاده...لازم ذكر است كه من از ١٠-١٥ سالگي آلمان بزرگ شدم و خانم توو آلمان دوست دخترم هستن...حالا موندم چي سوالايي قراره ازم بپرسن و چقدر زمان ميبره ويزامو بدن چون ٢ هفته ديكه وقت ازدواجم هست...ممنون ميشم منو راهنمايي كنين
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-09-2015, 01:46 AM
(21-09-2015, 12:43 AM)Hoff نوشته: با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان
من ١٠ هفته پيش واسه وازاي ازدواج المان اقدام كردم ...همه مداركم كامله كامل بودن...روز مصاحبه هم مشكلي نبود ...بهم كفتن برم اونا باهام ٨-١٠ هفته ديكه تماس ميكيرن...ولي متاسفانه بعد ١٠ هفته با من تماس كرفتن و كفتن كه يبار ديكه قراره با من مصاحبه كنن انگار يه چيزايي تازه يادشون افتاده...لازم ذكر است كه من از ١٠-١٥ سالگي آلمان بزرگ شدم و خانم توو آلمان دوست دخترم هستن...حالا موندم چي سوالايي قراره ازم بپرسن و چقدر زمان ميبره ويزامو بدن چون ٢ هفته ديكه وقت ازدواجم هست...ممنون ميشم منو راهنمايي كنين

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
عموما یک سری سوالات در مورد نحوه آشنایی و دورانی که با هم گذرانده اید و برنامه شما برای آینده و ....
در مورد زمان اظهار نظر قطعی نمیتوان کرد و روز مصاحبه به شما خواهند گفت
نقل قول  

آفلاین Hoff
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-09-2015, 02:16 AM
ممنون از پاسختون... يعني امكانش هست كه كلا ريجكت كنن؟من دفعه پيشم باهاشون آلماني حرف زدم يعني مشكلي توو زبان ندارم..همه مداركمم كاملن..اون خانومم يبار اومده ايران همو ديديم يبارم استانبول باهم بوديم يعني با وجود اين شرايط امكان ريجكت هست؟با توجه به اينكه تاريخ ازواجم ٢ هفته بعده اين باعث تسريع كار اونا ميشه يا نه؟

درضمن اون سوالايي رو كه فرمودين دفعه اول مصاحبه ازم پرسيدن يعني دفعه دوم هم همونارو ميپرسن؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-09-2015, 08:24 PM
(21-09-2015, 02:16 AM)Hoff نوشته: ممنون از پاسختون... يعني امكانش هست كه كلا ريجكت كنن؟من دفعه پيشم باهاشون آلماني حرف زدم يعني مشكلي توو زبان ندارم..همه مداركمم كاملن..اون خانومم يبار اومده ايران همو ديديم يبارم استانبول باهم بوديم يعني با وجود اين شرايط امكان ريجكت هست؟با توجه به اينكه تاريخ ازواجم ٢ هفته بعده اين باعث تسريع كار اونا ميشه يا نه؟

درضمن اون سوالايي رو كه فرمودين دفعه اول مصاحبه ازم پرسيدن يعني دفعه دوم هم همونارو ميپرسن؟

خب این خیلی بهتر میبود که شما ازدواج خود را رسما به ثبت میرساندید تا مدرک قوی تری برای سفارت داشته باشید.
در مورد شما احتمال ریجکت شدن را کم میدانم. اما پیشنهادم این است که در مصاحبه به سفارت بگویید که مثلا دو هفته وقت لازم دارید تا ازدواج کنید و پس از آن مدارک لازم (مانند سند ازدواج و ترجمه آن و تصاویر جشن ازدواج و ...) را برایشان خواهید برد.

راستش من قبلا موردی ندیدم که مجداد برای مصاحبه خواسته بشه. احتمالا شاید مدارکی ارائه دادید که در آنها ابهامی وجود داره. یا ممکنه در پاسخ برخی سوالهایی که داده اید ابهامی بوده و میخواهند دقیق تر بپرسند.
نقل قول  

آفلاین Hoff
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2015, 04:51 PM
خيلي ممنونم از راهنماييتون...من و خانومم توو آلمانو همزمان مصاحبه كردن يعني منو توو تهران ايشونو توو آلمان به صورت همزمان...بايد همه سوالات رو حتما يكي جواب بديم؟ مثلا اگه ميونه ١٠٠ تا سوال به ٤-٥ تا سوال جواب متفاوت بديم و بقيه سوالارو عين هم جواب بديم اشكال ايجاد ميكنه؟ ممنون ميشم به اين موردم جواب بدين
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »